Novgorod – CSKA Moskva 3:5 (kon.) | Petrohrad – D. Moskva 4:0 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:0 (1:0, 2:0, 1:0) Stav série: 2:2
Dynamo Moskva
cz Nedeľa 13.03.2016, 15:00 • Ice Palace • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:49 ŠIPAČJOV - 4:0
     
    59:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Čepice dolů. Tak to byla opravdová lahůdka a sladká tečka za dnešním utkáním pro SKA. Domácí naprosto rozebrali bránící čtveřici, Gusev předložil vynikající pas přes skoro celou šířku útočného pásma na VADIMA ŠIPAČJOVA nacházejícího se na pravém kruhu, jenž do odkryté klece zkompletoval hattrick. Fanoušci na led přesně podle tradice naházeli několik kšiltovek. Asistence: Nikita Gusev, Maxim Čudinov.
     
    59:07
    Domácí si zahrají ještě jednu početní převahu. Ilja Nikulin zatáhl za záchrannou brzdu, když se jeden z hráčů SKA řítil do brejku a obdržel dvouminutový trest.
     
    51:06
    Dadonov našel výborným pasem Šipačjova, který se snažil celou akci ještě vyšperkovat přihrávkou na Guseva před bránou. Ta ovšem byla příliš prudká a mladý ruský forvard o trochu minul kotouč.
     
    47:40
    Hra čtyř proti čtyřem dlouho více vyhovovalo hostům, jenomže pak se k puku dostal Barabanov a při rychlém protiútoku pálil dosti nebezpečně. Jerjomenko si připsal těžký zákrok.
     
    46:57
    Rozhodčí za potyčku rozdali tresty. Dvě minuty za hrubost obdržel Ilja Šipov a Maxim Čudinov na 2+10 minut. Bude se hrát ve čtyřech mužích na obou stranách.
     
    46:57
    Šipov předložil zničehonic kvalitní přihrávku zpoza brány na najíždějícího Tarasova, jehož pokus kdosi ještě před Koskinenem tečoval, finský gólman ale zakročil a drží nulu. Po tomto zákroku se do sebe pustili Čudinov s Šipovem a vznikla menší potyčka.
     
    41:46
    Gorovikov nahrál do mezikruží Fjodorovovi, kterému střela nesedla, ale následně v blízkosti brány ještě dorážel Markovin. Koskinen vytáhl důležitý zákrok.
     
    41:15
    Steve Moses přitom fauloval Alexandera Jerjomenka, za což obdržel dvouminutový trest. Druhá přesilovka pro Dinamo.
    37:59 ŠIPAČJOV - 3:0
     
    37:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Co se dnes nedaří Dinamu, vychází domácím, kteří jsou směrem dopředu několikanásobně nebezpečnější. O další branku Petrohradu se postarala znovu první formace, která hraje v nesmírně pohodě. To nejlépe dokumentoval drzý průnik Guseva, který předvedl parádní hru tělem, dokázal odolat několikanásobné přesile hráčů Dinama a následně předložit před bránu kotouč VADIMU ŠIPAČJOVOVI, který uklidil puk do brány. Asistence: Nikita Gusev.
     
    33:07
    Domácí následně mohli jít do trháku. Při přečíslení dva na jednoho přihrál Bučněvič Barabanovovi, který zakončoval v blízkosti Jerjomenka, přičemž nedokázal puk propasírovat pod beton přesouvajícího se brankáře Dinama.
    30:41 DADONOV - 2:0
     
    30:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hlasatel ještě nestačil oznámit jméno a důvod vyloučení a domácí bleskově přesilovou hru využili. Hosté se zaměřili na hru u mantinelu a úplně zapomněli na Vadima Šipačjova, který dostal přihrávku do volného prostoru a šikovně přehrál před bránu JEVGENIJI DADONOVOVI, který poslal puk mezi vyrážečkou a betonem Jerjomenka do brány. Asistence: Vadim Šipačjov, Nikita Gusev.
     
    30:33
    A domácí si navíc zahrají svou třetí početní převahu. Alexander Osipov dostal dvě minuty za hákování.
     
    27:19
    Tak to byl velký závar před Koskinenem, který započal tím, že se před brankáře SKA vecpal Gorovikov. Jeho střelecký pokus vyrazil finský brankář před sebe a následně ve skrumáži dorážel Tarasov. Koskinen zakročil.
     
    25:46
    Hosté zatím byli v útoku hodně nevýrazní, v těchto chvílích se může vše změnit. Dvě minuty za sekání totiž obdržel Joakim Lindström a Dinamo si zahraje svou první početní převahu.
     
    22:42
    Širokov našel před bránou volného Barabanova, jenž si svou střelou z první na Jerjomenka nepřišel.
     
    19:55
    Domácí byli velmi blízko navýšení skóre. Mosesovu střelu vyrazil Jerjomenko betonem před sebe do míst, kde číhal Koskiranta, jenž ale zblízka poslal puk mimo bránu.
     
    18:31
    Jak první třetina začala, tak také skončí – přesilovou hrou SKA Petrohrad. Konstantin Gorovikov podrazil Dadonova a domácí mají šanci dostat se těsně před přestávkou do trháku.
    02:51 ŠIPAČJOV - 1:0
     
    02:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hokejisté SKA využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání! O branku se nepostaral nikdo jiný, než první formace. Gusev vyslal z levého kruhu přesný pas na VADIMA ŠIPAČJOVA, který z pravého kruhu poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Nikita Gusev, Maxim Čudinov.
     
    01:56
    Domácí si zahrají na úvod utkání početní převahu. Dvě minuty za krosček obdržel Alexej Cvětkov.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 3. Šipačjov (Gusev, Čudinov), 31. Dadonov (Šipačjov, Gusev), 38. Šipačjov (Gusev), 60. Šipačjov (Gusev, Čudinov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťjorkin) – Chafizullin, Čudinov, Jakovlev, Bělov, Zubarev, Vojnov, Rukavišnikov – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Koskiranta, Lidström, Moses – Bučněvič, Barabanov, Širokov – Kablukov, Ketov, Kadějkin, Děrgačjov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Mironov, Nikulin, Robinson, Osipov, Hietanen, Višněvskij, Korjagin – Těreščenko (C), Pěstuško, Brjukvin – Gorovikov, Kokarev, Tarasov – Galimov, Fjodorov, Cvětkov – Markovin, Igumnov, Šipov, Alexejev.

    Rozhodca: Olenin, Sidorenko – Palej, Misjur

    Diváci: 12 336 (vyprodáno)
    Petrohrad 4 2 D. Moskva
    #1 Pondelok 07.03.2016 • 15:00
    D. Moskva - Petrohrad 2:3
    #2 Streda 09.03.2016 • 17:30
    D. Moskva - Petrohrad 4:3 koniec po predl.
    #3 Piatok 11.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - D. Moskva 0:4
    #4 Nedeľa 13.03.2016 • 15:00
    Petrohrad - D. Moskva 4:0
    #5 Utorok 15.03.2016 • 17:30
    D. Moskva - Petrohrad 1:4
    #6 Štvrtok 17.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - D. Moskva 2:0