Židenice – Chodov 0:10 (kon.) | ELITE PRAHA – Ne 0:5 (kon.) | Bonusia Ostrava – Vítkovice 2:7 (kon.)
Liberec – Bohemians - NE 4:6 (kon.)
koniec
K1 Florbal Židenice
0:10 (0:6, 0:3, 0:1) Stav série: 0:4
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 13.03.2016, 14:00 • MSH Vodova Brno • Play- off Extraligy žen CZ • Štvrťfinále
     
    41:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tohle byla tak rychlá akce, že ani samotná Příleská nejspíš s určitostí neví, kudy míček do branky prošel. ANET JAROLÍMOVÁ rozehrávala volný úder z rohu a její umístěné nahození si senzačně našlo cestičku za čáru. Bez asistence.
     
    36:40
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražské přečíslení znamená devátý chodovský gól. Kristýna Bachmaierová předvedla těsně před brankou přesný pas na nabíhající JANU LACKOVOU, od jejíž čepele skočil míček do sítě. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    24:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Osmý gól Prahy přidává KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ, pro níž se zároveň jedná o dovršený hattrick! Útočící florbalistka nasměrovala míček nad tělo Příleské, která neměla žádný čas ke kvalitnímu zásahu. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    23:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po nedorozumění Židenic v útočné fázi se dostala do šance ELIŠKA VRÁTNÁ, která se prokličkovala až do blízkosti domácí gólmanky a nekompromisně ji prostřelila. Asistence: Adéla Jůzová.
     
    19:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    MARTINA ŘEPKOVÁ dává šestou chodovskou branku a ukazuje, kdo dnes na hřišti dominuje. Pražská útočnice si našla skulinu mezi domácími hráčkami a chladnokrevně rozvlnila síť nad rukou Příleské. Asistence: Adéla Jůzová.
     
    16:26
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodovský náskok je již pětigólový. MAGDALENA KLÍMOVÁ vyslala z úctyhodné vzdálenosti krásný palebný pokus, který možná trochu překvapivě skáče až za záda židenické strážkyně. Bez asistence.
     
    15:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražanky ani za slibného vedení nepolevují a přidávají čtvrtý zářez. GABRIELA TOŽIČKOVÁ se prezentovala svižnou střelou z první, na níž Příleská nedosáhla. Asistence: Lucie Paulovičová.
     
    11:19
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov střílí druhý gól v krátkém čase a výsledek začíná vypadat poněkud jednostranně. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ se uvolnila na hranici brankoviště, odkud bez problémů trefila odkrytou brněnskou svatyni. Asistence: Magdalena Klímová.
     
    10:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující vyvinuly na neúnosný tlak na židenické brankoviště a slaví druhý gól dnešního utkání. Velmi dobrou příležitosti měla Anet Jarolímová, jejíž projektil ještě stačila brankářka vyrazit. Proti navazující jedovce JANY VOJÁČKOVÉ už ovšem zásah nepředvedla. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    07:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující florbalistky se za pomoci rychlých přihrávek prokombinovaly až před Příleskou, kde nestačila žádná z bránících hráček adekvátně zareagovat. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ pohotově dorazila míček za čáru a Chodov vede. Asistence: Magdalena Klímová.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 8. Bachmaierová (Klímová), 11. Vojáčková (Jarolímová), 12. Bachmaierová (Klímová), 16. Tožičková (Paulovičová), 17. Klímová, 20. Řepková (Jůzová), 24. Vrátná (Jůzová), 25. Bachmaierová (Klímová), 37. Lacková (Bachmaierová), 42. Jarolímová


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Marková) – Rozenbergová, Svobodová, Hyksová, Babáčková, Veletová, Dundelová, Sejáková, Zajacová, Pravcová, Indrová, Drápalová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová, Pospíšilová, Obrovská, Némethová
    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová (Provázková) – Frantíková, Lacková, Klímová, Vrátná, Tožičková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Žižková, Jůzová, Vrbová, Beránková, Syslová, Bachmaierová, Jarolímová

    Rozhodca: Zdeněk Cholek, Jana Cholková

    Diváci: 111
    Židenice 0 4 Chodov
    #1 Sobota 05.03.2016 • 14:00
    Chodov - Židenice 14:1
    #2 Nedeľa 06.03.2016 • 14:00
    Chodov - Židenice 7:2
    #3 Sobota 12.03.2016 • 17:00
    Židenice - Chodov 1:14
    #4 Nedeľa 13.03.2016 • 14:00
    Židenice - Chodov 0:10