Žilina – Trenčín 2:3 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
2:3 (1:2)
AS Trenčín
Utorok 08.03.2016, 17:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    74
    Žilina dala gól!
    Ešte je tu nádej pre domácich. Haskič sa veľmi nenápadne dostal k hlavičkovému zakončeniu, keď si najvyššie vyskočil na loptu a k ľavej žrdi poslal Šemrincovi pozdrav.
     
    57
    Trenčín dal gól!
    S domácimi to už vyzerá veľmi zle. MATÚŠ BERO sa znovu dostal za obranu MŠK a aj keď bol tiesnený, poslal guľaté čudo do brány. Defenzíva domácich je v týchto chvíľach prakticky rozsypaná.
     
    41
    Trenčín dal gól!
    Domáci sa dlho z vyrovnania netešili. AS zaútočil po strane, lopta sa dostala až k JAKUBOVI HOLÚBEKOVI, ktorý tvrdou strelou prekonal Mandousa aj druhýkrát.
     
    39
    Žilina dala gól!
    Žilina znovu zaútočila a tentokrát bol z toho aj gól. JAKUB PAUR si vo vnútri šestnástky počkal na loptu a z prvej ju nekompromisne napálil do siete.
     
    8
    Trenčín dal gól!
    Hostia z ničoho nič udreli. Matúš Bero dostal na hranici pokutového územia príliš veľa priestoru, loptu posunul na úplne voľného MITCHELLA STUARTA SCHETA a ten strelou do stredu brány nedal šancu bezmocnému Mandousovi.

    Milan Gončár

    Góly: 39. Paur, 74. Haskič – 8. Schet (Bero), 41. Holúbek, 57. Bero

    Karty:   14. Hučko (ZIL), 20. Hlohovský (ZIL), 81. Paur (ZIL), 90+1. Špalek (ZIL) – 15. Schet (TRE), 60. Maierhofer (TRE), 81. Madu (TRE)   88. Schet (TRE)


    MŠK Žilina: Mandous – Hučko, Paur, Špalek, Hlohovský – Mazáň, Haskič, Škvarka (85. Michlík), Letić (74. Puček) – Bénes (C), Králik.
    Náhradníci: Volešák – Michlík, Mbah, Hancko, Vallo, Václavik, Puček.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Šulek, Madu, Kleščík (C) – Koolwijk (79. Lawrence), Holúbek, Bero (90+4. Guba), Schet – van Kessel, Maierhofer (71. Kalu).
    Náhradníci: Chovan – Lawrence, Bala, Kalu, Jančo, Guba.

    Rozhodca: Kružliak – Balko, Mókoš

    Diváci: 2 313