SuperG mužů, Hintersdoter Vítěz: A. Kilde (NOR) (kon.) | SuperG žen, Soldeu-El Tarter Vítěz: F. Brignoneová (ITA) (kon.)
koniec udalosti
SP - SuperG žen, Soldeu-El Tarter

Vítěz: F. Brignoneová (ITA)

cz Sobota 27.02.2016, 13:30Zjazdové lyžovanie
     
    Z dnešního závodu je to tedy vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:23:40)
     
    Konečné pořadí v cíli:
    1. Federica Brignoneová (ITA) 57,33
    2. Laurenne Rossová (USA) +0,13
    3. Tamara Tipplerová (AUT) +0,37
    4. Sofia Goggiaová (ITA) +0,44
    5. Elena Fanchiniová (ITA) +0,51
    6. Johanna Schnarfová (ITA) +0,69
    7. Viktoria Rebensburgová (GER) +0,82
    8. Romane Miradoliová (FRA) +0,83
    9. Kajsa Klingová (ITA) +0,98
    10. Elena Curtoniová (ITA) +0,99
    11. Ilka Štuhecová (SLO) +1,00
    12. Stephanie Venierová (AUT) +1,02
    13. Tina Weiratherová (LIE) +1,03
    14. Tessa Worleyová (FRA) +1,08
    15. Francesca Marsagliová (ITA) +1,11
    16. Lara Gutová (SUI) +1,15
    17. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +1,56
    17. Margot Bailetová (FRA) +1,56
    19. Nadia Fanchiniová (ITA) +1,67
    20. Cornelia Hütterová (AUT) +1,70
    21. Daniela Merighettiová (ITA) +1,76
    22. Candace Crawfordová (CAN) +1,82
    23. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +1,92
    24. Stacey Cooková (USA) +1,94
    25. Mirjam Puchnerová (AUT) +1,99
    26. Corinne Suterová (SUI) +2,01
    27. Coralie Frasseová Sombetová (FRA) +2,14
    28. Mirjam Puchnerová (AUT) +2,19
    29. Mikaela Shiffrinová (USA) +2,31
    30. Sabrina Maierová (AUT) +2,33
    ...
    53. Kateřina Pauláthová (CZE) +3,68
    60. Barbara Kantorová (SVK) +6,01

    Klára Křížová (CZE) – nedokončila závod
     
    Celkově se nedařilo závodnicím z červené skupiny, nejlépe na tom byla sedmá Viktoria Rebensburgová, která na vítězku ztratila 82 setin. Další byla až třináctá Tina Weiratherová se ztrátou více než vteřinu.
     
    Největší favoritka závodu, Lindsey Vonnová, dnes nedokončila závod, když upadla a z trati byla odvezena na lékařských saních, a tak na zkrácené trati kvůli nepříznivým podmínkám nakonec vítězí trochu překvapivě Italka Federica Brignoneová, která byla v cíli o 13 setin rychlejší než Američanka Laurenne Rossová. Třetí skončila Rakušanka Tamara Tipplerová.
     
    Závod skončil.
     
    66
    Poslední závodnicí na startu je domácí Sara Ramentolová, které se ale závod vůbec nevyvedl a se ztrátou necelých šesti vteřin končí předposlední.
     
    65
    Tak není to tak špatná jízda. V cíli je to sice až 53. místo, ale ztráta 3,86, což je zhruba vteřina od 40. místa. Na body ale ani zdaleka ne.
     
    65
    Na druhém mezičasu už ztrácí 2,78 a jede na pomezí páté a šesté desítky.
     
    65
    Na prvním mezičasu je to nadějné, ztráta jen 37 setin! To je oproti posledním závodnicím dost rychlé.
     
    65
    Kateřina Pauláthová vyráží do závodu.
     
    64
    Domácí Andořanka Sissi Hinterreitnerová má v cíli ztrátu 4,94 a je na 55. místě.
     
    63
    Běloruska Maria Škanovová zaostávala už na prvním mezičase dost výrazně a v cíli má třetí nejpomalejší čas.
     
    61-62
    Polka Maryna Giasenicová-Danielová do cíle dojela až v páté desítce s mankem přes 3 vteřiny. Macarena Simari Birknerová z Argentiny zajela ještě pomaleji a končí na 55. místě, jen o 2 desetiny rychleji než Kantorová.
     
    60
    Bohužel, Kantorová zajela vůbec nejpomalejší jízdu, nevyhnula se chybám a s šestisekundovým mankem je poslední, 54. místo.
     
    60
    Kantorová má vysokou ztrátu už na prvním mezičase a na tom druhém je to dokonce přes čtyři vteřiny.
     
    60
    Co Slovenka Barbara Kantorová?
     
    59
    Srbka Nevena Ignjatovičová zajela hodně pomalu, ztratila přes 4 vteřiny a je až na 52. místě.
     
    58
    Wendy Holdenerová ze Švýcarska dnešní závod nedokončí.
     
    56-57
    Ricarda Haaserová dojela se ztrátou 2,80 mimo bodovanou třicítku. Ještě pomalejší byla její krajanka Michaela Kirchgasserová, která se zařazuje až do páté desítky.
     
    55
    Francouzka Tiffany Gauthierová nabrala vysokou ztrátu už na prvním mezičase a v cíli je až na 46. pozici.
     
    54
    Edit Miklósová z Maďarska umí zajet hodně rychlé závody, dnešní zkrácená trať ji ale tolik nesedla a body z toho nebudou. Je na 34. místě.
     
    53
    Švýcarka Priska Nuferová ji napodobit nedokázala. Té náleží až 43. místo s mankem přes tři vteřiny.
     
    52
    Marie-Michelle Gagnonová z Kanady zajela skvělý závod a s vysokým startovním číslem se vmáčkla na body! Ztrátu stlačila pod dvě sekundy a je na 23. místě!
     
    51
    Italka Marta Bassinová nejela vůbec špatně, ještě v polovině trati atakovala 30. místo, ale spodní pasáž už byla o něco slabší a ztráta 2,88 ji odsuzuje k až 38. místu.
     
    50
    Patrizia Dorschová byla sice o něco rychlejší, ale i tak končí až v páté desítce.
     
    49
    Ovšem Alexandra Colettiová je v cíli suverénně nejpomalejší a se ztrátou téměř 4 a půl vteřiny "odsouvá" z chvostu Američanku Ghentovou.
     
    48
    U kanadské závodnice Prefontaineové boj o body nehrozí. Na trati nabrala manko přes tři a půl vteřiny a je předposlední.
     
    47
    Sabrina Maierová zajela velmi dobře ve spodní pasáži a dostává se na 29. místo! Bude na čekané, ale nějaký ten bodík by mohla vybojovat!
     
    46
    Slovinka Vanja Brodniková je ještě o něco pomalejší a jen o chloupek stlačila svou ztrátu pod 3 vteřiny.
     
    Komerční přestávka.
     
    45
    Rakušanka Christine Scheyerová do cíle dojela s mankem 2,68 a ani ona se na body nepodívá. Těsně předjíždí Barthetovou.
     
    44
    Anne-Sophie Barthetová dnes také na bodech nebude. Ze šesti Francouzek na startu je nejhorší, v cíli jí patří 33. místo.
     
    43
    Po pádu české závodnice je SuperG opět přerušeno.
     
    43
    Je z toho další pád a další hodně nepříjemný, který přišel zhruba v polovině trati. Podmínky jsou de facto od začátku hodně nahnuté a zhruba od jízdy Francesci Marsagliové se ještě zhoršují. Nyní na to doplatila i Klára Křížová.
     
    43
    Na trati je připravena Klára Křížová.
     
    42
    Poslední místo pro Abby Ghentovou. 3,76 vteřin ztráta, ale na rozdíl od jiných, a bohužel i od své reprezentační kolegyně Lindsey Vonnové, se dostala do cíle.
     
    41
    Maruša Ferková je také po dojetí obeznámena s tím, že na body to dneska určitě nebude. Třiatřicáté místo sice není posledním, ale na poslední bodovanou třícátou Jennifer Piotovou z Francie ztratila 47 setin.
     
    40
    Jacqueline Wilesová z USA je také hodně opatrná, přece jen strašák v podání pádu Vonnové a nepříjemné podmínky dělají své. 34. místo.
     
    39
    Pouze o dvě místa před Norku se řadí Denise Feierabendová. Nahoře sice byla předposlední, poté se však nepatrně zrychlila a je z toho 33. místo. I tak to ale na body není.
     
    38
    Maren Skjöldová jde také mimo body, v jejím podání jsme viděli zatím nejhorší SuperG dnešního dne, ztráta až 3,34 vteřiny a 34. místo.
     
    37
    Další Američanka končí v pádu, špatné počasí si vybralo svojí daň také u Alice McKennisové. Ovšem naštěstí tady odchází americká lyžařka po svých, spadla zhruba v polovině trati.
     
    36
    Švýcarka Rahel Koppová převracuje bilanci Švýcarek, které dojely, na pozitivní stranu, ovšem na rozdíl od Gutové či Suterové dnes bodovat určitě nebude. Až 32. místo.
     
    35
    Coralie Frasse Sombetová ihned odsunuje Koppovou z bodů, když jde na šestadvacáté místo. Tady by to asi nějaký ten bodík pro Francouzku měl být.
     
    34
    Anna Marnoová, pokud chce body, musí věřit, že žádná závodnice již nebude lepší jak ona. Je to až třicátá pozice a Američanka poráží pouze poslední Rakušanku Siebenhoferovou.
     
    33
    Jak jsem již říkal, vyjma Tamary Tipplerové se Rakušankám vážně nedaří. Potvrdila to i Rosina Schneebergerová, která je až na šestadvacáté pozici e a je ráda, že v obtížných podmínkách vůbec dojela dolů.
     
    32
    Výborná to jízda pro Candace Crawfordovou. V polovině závodu měla Kanaďanka ztrátu jen jedné setiny a nakonec se jen těsně nevešla do první dvacítky, s deficitem 1,82 vteřiny končí na 22. místě.
     
    31
    Mikaela Shiffrinová jistě v duchu myslí i na svojí reprezentační kolegyni Lindsey Vonnovou, má informace, jak vedoucí žena světového poháru dopadla. Američanka, kterou vážné zranění potkalo na začátku sezony, dokončuje závod na 25. místě a ještě se asi bude klepat o body.
     
    30
    Body to dnes pro Suterovou asi nějaké budou, ale že by jich bylo přehršel, to určitě ne. Nahoře na tom sice byla dobře, ztrácela na Brignoneovou jen 10 setin, ovšem poté se propadla až na 26. místo a v cíli svojí pozici vylepšila pouze o dvě pozice.
     
    30
    Poslední lyžařkou první třicítky je Corinne Suterová. Ze tří startujících Švýcarek zatím viděla cíl jen Gutová, která je na 16. místě a určitě nebude spokojená.
     
    29
    Po sedmi závodnicích vidíme také trošku povedenější jízdu, o kterou se zasloužila Raghnihl Mowinckelová. Její deficit se vešel do 1,56 vteřiny, což jí řadí na sedmnáctou pozici.
     
    28
    Jennifer Piotová poráží pouze jednu závodnici, kterou je pochopitelně Puchnerová. Se ztrátou 2,37 setiny jde na 24. místo o setinku za Elisabeth Görglovou.
     
    27
    Také další rakouská závodnice Ramona Siebenhoferová se řadí úplně na úplný konec startovního pole. Poslední 24. místo a tato čtyřiadvacetiletá závodnice má jako jediná ztrátu přes tři vteřiny.
     
    26
    Kdepak, v Soldeu dnes opravdu nejde zajet nějak slušně, pokud jste se na trať dostali zhruba s číslem 15 a výše. Důkazem toho je Stacey Cooková, až jednadvacátá.
     
    25
    Daniela Merighettiová se dostává mezi trojici Rakušanek, ale těšit jí to příliš nemůže, protože právě tato trojice je na posledních třech místech. Italka jde na třetí místo od konce před Puchnerovou.
     
    24
    Mirjam Puchnerová kompletuje rakouské trio na chvostu dnešního závodu. Poslední je Görglová, Puchnerová jde se ztrátou 1,99 vteřiny na předposlední dvacáté místo a devatenáctá je Cornelia Hütterová. Snad jen třetí Tipplerová bude dnes z Rakušanek spokojená.
     
    23
    Tessa Worleyová se také do cíle dostala, ovšem na první desítku to ani zdaleka nestačí. Se ztrátou 1,08 vteřiny je to až čtrnáctá pozice.
     
    Průběžné pořadí:
    1. Federica Brignoneová (ITA) 57,33
    2. Laurenne Rossová (USA) +0,13
    3. Tamara Tipplerová (AUT) +0,37
    4. Sofia Goggiaová (ITA) +0,44
    5. Elena Fanchiniová (ITA) +0,51
    6. Johanna Schnarfová (ITA) +0,69
    7. Viktoria Rebensburgová (GER) +0,82
    8. Romane Miradoliová (FRA) +0,83
    9. Kajsa Klingová (ITA) +0,98
    10. Elena Curtoniová (ITA) +0,99
     
    22
    Poslední žena z nasazené sedmičky, průběžná třetí žena světového poháru a pátá závodnice SuperG, si zajela slušné sedmé místo se ztrátou 82 setin. Myslím si, že nyní je jasné, že Federica Brignoneová se stane vítězkou dnešního závodu. Nevím, kdo jiný by jí mohl porazit.
     
    21
    Elisabeth Görglová je vůbec první závodnicí, která ztratila na Brignoneovou přes dvě vteřiny, přesněji ještě dalších 36 setin nad tento deficit. Je až na posledním osmnáctém místě.
     
    20
    Třetí nejlepší žena letošního průběžného pořadí SuperG Tina Weiratetherová zajela svůj závod se ztrátou 1,03 vteřiny na Federicu Brignoneovou, hodně ztratila ve střední a hlavně spodní pasáži trati. Je to dvanáctá pozice.
     
    19
    Cornelia Hütterová jde na poslední místo, její ztráta je dokonce 1,70 veřiny. To je hodně špatné.
    Nevlídné počasí v Grand Valiře

     
    18
    Ani v podání Italky Nadiy Fanchiniové jsme neviděli nic světoborného. Podmínky jsou v Soldeu opravdu špatné, možná by se hodilo, kdyby byl dnešní SuperG spíše zrušen. Otázka je, zda právě podmínky mohou za to, jak Vonnová dopadla. Nadia Fanchiniová dojela, ale je na poslední patnácté pozici.
     
    17
    Možná respekt k tomu, co se stalo Vonnové, zapříčinil, že Gutová končí až na třinácté pozici. V pasáži, kde Vonnová spadla, ztratila Gutová více jak půl vteřiny. Třináctá pozice a předposlední místo ze závodnic, které dojely.
     
    17
    Pokračuje se dále, na trati je největší soupeřka Vonnové, švýcarská závodnice Lara Gutová. O to ale teď příliš nejde.
    Tohle určitě nechceme vidět. Takto skončil závod pro Lindsey Vonnovou

    Lindsey Vonnová opouští trať ve Grand Valiře v doprovodu lékařské služby na saních. Brzké uzdravení, Lindsey!

     
    17
    Lara Gutová si na start bude muset počkat, závod je po pádu Vonnové stále přerušen.
    Pád Lindsey Vonnové (USA)
     
    16
    Lindsey se za hustého sněžení trefila v mírné levotočivá zatáčce levou branku, která jí rozhodila a sotva projela další. Poté již spadla po tom, co jí ujela vnější lyže, a skončila v ošklivých kotrmelcích. Tohle nevypadá dobře.
     
    16
    Obrovské překvapení. Krásná Lindsey jela suverénní jízdu, kousek za polovinou trati byla na vedoucím první místě s náskokem 32 setin, ovšem dole chybuje, vypadává a závod musí být přerušen. Tohle je obrovská šance pro Laru Gutovou, ovšem Švýcarka určitě nechtěla, aby to bylo díky pádu Vonnové. Snad to nebude s Američankou nijak vážné.
     
    16
    Připravena je červená skupina, kterou načne Lindsey Vonnová.
     
    15
    Francesca Marsagliová zajela ještě hůře než před malou chvílí Elena Curtoniová a je to až dvanáctá pozice, ztráta 1,12 vteřiny je poměrně velká. Tohle by nemuselo stačit ani na druhou desítku.
     
    14
    Předposlední závodnicí před reklamní přestávkou je Kajsa Klingová. Aní jí není nic platné, že jí první mezičas vyšel výborně a vedla na něm o devět setin. Zbylá část trati už nebyla tak dobrá a Švédka jde na osmé místo se ztrátou téměř vteřiny na vedoucí Brignoneovou.
     
    13
    Od Eleny Curtoniové se asi čekalo více než průběžné osmé místo. Vypadalo to dobře, na prvním mezičase měla shodný čas jako Brignoneová a ve střední pasáži se tolik nezhoršila, avšak dolní část trati jí nevyšla a kráska Elena je až na osmém místě.
     
    12
    Další italskou závodnicí je Johanna Schnarfová a je zatím nejhorší z této lyžařské supervelmoci. Šesté místo se ztrátou 69 setin a tady to asi na první desítku určitě nebude.
     
    11
    Tamara Tipplerová nezačala závod ideálně a na prvním mezičase je až předposlední. Ve druhé pasáži sice nabrala manko dalších čtyři desetin, ale zlepšila se, stejně tak jako v posledním úseku, který jí vyšel náramně a poslal Rakušanku na třetí pozici!
     
    10
    Laurenne Rossová se po celou dobu své jízdy prala o první místo. Na prvním mezičasu vedla o 15 setin, poté se zhruba o dvojnásobek tohoto času zhoršila, aby rozbila druhým místem italský trojblok. Druhá pozice o 13 setin za Brignoneovou.
     
    9
    Ilka Štuhečová měla pomalejší střední a spodní pasáž trati, ač to nahoře nevypadalo špatně. Jenže řadí se až na páté místo za trojicí Italek a Miradoliovou z Francie.
     
    8
    Federica Brignoneová má v posledních závodech výbornou formu a potvrzuje to i nyní. První na prvním mezičase, svůj náskok si vybudovala i na druhém a třetím mezičase a je z toho jasné první místo s vedením 44 setin na Goggiaovou. Tři Italky jsou na prvních třech místech, uvidíme ale, jak dlouho.
     
    7
    Další francouzskou závodnicí je Margot Bailetová. Ta dokonce na prvním úseku vedla o 16 setin, jenže poté chybovala a v cílí ztrácí přes vteřinu. Je to až poslední – páté – místo ze závodnic, které viděly cíl.
     
    6
    Romane Miradoliová také nezačala závod špatně, na začkátku ztrácela na Goggiaovou pouze čtyři setiny. Ovšem italská závodnice zajela skvěle střední pasáž a to platilo i nyní, protože v tomto úseku na ní Miradoliová ztratila přes půl vteřiny. Nakonec je třetí.
     
    5
    Svojí reprezentační kolegyni Hählenovou napodobuje také Fabienne Suterová, jenž je druhou vypadnuvší závodnicí.
     
    4
    Joana Hählenová sice na prvním mezičase figurovala těsně na třetím místě se ztrátou dvou setin na Goggiaovou, jenže do druhého mezičasu se již nevešla a vypadává před ním.
     
    3
    Stefanie Venierová je zatím nejhorší ze všech závodnic. Na všech třech mezičasech se pohybovala na poslední pozici a v cíli je to také třetí místo, ztráta 58 setin na Goggiaovou je poměrně velká.
     
    2
    Sofia Goggiaová sice byla na první mezičase o tři setinky horší, ovšem zajela skvělou střední pasáž a zde najela na Fanchiniovou 34 setin. Dole to už bylo o něco horší, ale nakonec vede o sedm setin sekundy!
     
    1
    Elena Fanchiniová je na trati a vešla se pod 58 vteřin. Její čas je 57,84, což by teoreticky mohlo stačit na první desítku.
     
    Start
    Závod byl zahájen.
     
    Dnešní závod skutečně začne ve 13:30, ovšem z rezervního startu. SuperG žen tak bude o něco zkráceno.
    Počasí v Andoře zatím dnešnímu závodu nepřeje

     
    Začátek závodu je odložen na 13:30.
     
    Startovní listina:
    1. Elena Fanchiniová (ITA)
    2. Sofia Goggiaová (ITA)
    3. Stephanie Venierová (AUT)
    4. Joana Hählenová (SUI)
    5. Fabienne Suterová (SUI)
    6. Romane Miradoliová (FRA)
    7. Margot Bailetová (FRA)
    8. Federica Brignoneová (ITA)
    9. Ilka Štuhecová (SLO)
    10. Laurenne Rossová (USA)
    11. Tamara Tipplerová (AUT)
    12. Johanna Schnarfová (ITA)
    13. Elena Curtoniová (ITA)
    14. Kajsa Klingová (SWE)
    15. Francesca Marsagliová (ITA)
    16. Lindsey Vonnová (USA)
    17. Lara Gutová (SUI)
    18. Nadia Fanchiniová (ITA)
    19. Cornelia Hütterová (AUT)
    20. Tina Weiratherová (LIE)
    21. Elisabeth Görglová (AUT)
    22. Viktoria Rebensburgová (GER)
    23. Tessa Worleyová (FRA)
    24. Mirjam Puchnerová (AUT)
    25. Daniela Merighettiová (ITA)
    26. Stacey Cooková (USA)
    27. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    28. Jennifer Piotová (FRA)
    29. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    30. Corinne Suterová (SUI)
    31. Mikaela Shiffrinová (USA)
    32. Candace Crawfordová (CAN)
    33. Rosina Schneebergerová (AUT)
    34. Anna Marnoová (USA)
    35. Coralie Frasseová Sombetová (FRA)
    36. Rahel Koppová (SUI)
    37. Alice McKennisová (USA)
    38. Maren Skjöldová (NOR)
    39. Denise Feierabendová (SUI)
    40. Jacqueline Wilesová (USA)
    41. Maruša Ferková (SLO)
    42. Abby Ghentová (USA)
    43. Klára Křížová (CZE)
    44. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    45. Christine Scheyerová (AUT)
    46. Vanja Brodniková (SLO)
    47. Sabrina Maierová (AUT)
    48. Marie-Pier Préfontaineová (CAN)
    49. Alexandra Colettiová (MON)
    50. Patrizia Dorschová (GER)
    51. Marta Bassinová (ITA)
    52. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    53. Priska Nuferová (SUI)
    54. Edit Miklósová (HUN)
    55. Tiffany Gauthierová (FRA)
    56. Ricarda Haaserová (AUT)
    57. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    58. Wendy Holdenerová (SUI)
    59. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    60. Barbara Kantorová (SVK)
    61. Maryna Giasenicová-Danielová (POL)
    62. Macarena Simari Birknerová (ARG)
    63. Maria Škanovová (BLR)
    64. Sissi Hinterreitnerová (AND)
    65. Kateřina Pauláthová (CZE)
    66. Sara Ramentolová (AND)
     
    Průběžné pořadí SuperG:
    1. Lindsey Vonnová (USA) 420
    2. Lara Gutová (SUI) 341
    3. Tina Weiratherová (LIE) 266
    4. Cornelia Hütterová (AUT) 229
    5. Viktoria Rebensburgová (GER) 204
    38. Ester Ledecká (CZE) 13
    47. Klára Křížová (CZE) 2
     
    Průběžné pořadí Světového poháru:
    1. Lindsey Vonnová (USA) 1215
    2. Lara Gutová (SUI) 1192
    3. Viktoria Rebensburgová (GER) 878
    4. Frida Hansdotterová (SWE) 781
    5. Tina Weiratherová (LIE) 774
    11. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) 486
    15. Šárka Strachová (CZE) 432
    20. Petra Vlhová (SVK) 378
    87. Ester Ledecká (CZE) 28
    104. Klára Křížová (CZE) 9
    115. Martina Dubovská (CZE) 5
     
    Hlavními favoritkami závodu budou, jako již tradičně, zejména Lindsey Vonnová, Lara Gutová či Tina Weiratherová a další specialistky na rychlostní disciplíny.
     
    Ester Ledecká tento týden vynechává, čeká ji totiž závod v paralelním slalomu na snowboardu v tureckém Keyseri.
     
    V andorském Soldeu-El Tartet se v sobotu dopoledne uskuteční superobří slalom žen, do něhož naskočí i česká dvojice Klára Křížová s Kateřinou Pauláthovou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:30.

    Tomáš Lysý

    Jan Vojkůvka

    Konečné pořadí závodu:
    1. Federica Brignoneová (ITA) 57,33
    2. Laurenne Rossová (USA) +0,13
    3. Tamara Tipplerová (AUT) +0,37
    4. Sofia Goggiaová (ITA) +0,44
    5. Elena Fanchiniová (ITA) +0,51
    6. Johanna Schnarfová (ITA) +0,69
    7. Viktoria Rebensburgová (GER) +0,82
    8. Romane Miradoliová (FRA) +0,83
    9. Kajsa Klingová (ITA) +0,98
    10. Elena Curtoniová (ITA) +0,99
    11. Ilka Štuhecová (SLO) +1,00
    12. Stephanie Venierová (AUT) +1,02
    13. Tina Weiratherová (LIE) +1,03
    14. Tessa Worleyová (FRA) +1,08
    15. Francesca Marsagliová (ITA) +1,11
    16. Lara Gutová (SUI) +1,15
    17. Ragnhild Mowinckelová (NOR) +1,56
    17. Margot Bailetová (FRA) +1,56
    19. Nadia Fanchiniová (ITA) +1,67
    20. Cornelia Hütterová (AUT) +1,70
    21. Daniela Merighettiová (ITA) +1,76
    22. Candace Crawfordová (CAN) +1,82
    23. Marie-Michéle Gagnonová (CAN) +1,92
    24. Stacey Cooková (USA) +1,94
    25. Mirjam Puchnerová (AUT) +1,99
    26. Corinne Suterová (SUI) +2,01
    27. Coralie Frasseová Sombetová (FRA) +2,14
    28. Mirjam Puchnerová (AUT) +2,19
    29. Mikaela Shiffrinová (USA) +2,31
    30. Sabrina Maierová (AUT) +2,33
    ...
    53. Kateřina Pauláthová (CZE) +3,68
    60. Barbara Kantorová (SVK) +6,01

    Klára Křížová (CZE) - nedokončila závod
    Startovní listina závodu:
    1. Elena Fanchiniová (ITA)
    2. Sofia Goggiaová (ITA)
    3. Stephanie Venierová (AUT)
    4. Joana Hählenová (SUI)
    5. Fabienne Suterová (SUI)
    6. Romane Miradoliová (FRA)
    7. Margot Bailetová (FRA)
    8. Federica Brignoneová (ITA)
    9. Ilka Štuhecová (SLO)
    10. Laurenne Rossová (USA)
    11. Tamara Tipplerová (AUT)
    12. Johanna Schnarfová (ITA)
    13. Elena Curtoniová (ITA)
    14. Kajsa Klingová (SWE)
    15. Francesca Marsagliová (ITA)
    16. Lindsey Vonnová (USA)
    17. Lara Gutová (SUI)
    18. Nadia Fanchiniová (ITA)
    19. Cornelia Hütterová (AUT)
    20. Tina Weiratherová (LIE)
    21. Elisabeth Görglová (AUT)
    22. Viktoria Rebensburgová (GER)
    23. Tessa Worleyová (FRA)
    24. Mirjam Puchnerová (AUT)
    25. Daniela Merighettiová (ITA)
    26. Stacey Cooková (USA)
    27. Ramona Siebenhoferová (AUT)
    28. Jennifer Piotová (FRA)
    29. Ragnhild Mowinckelová (NOR)
    30. Corinne Suterová (SUI)
    31. Mikaela Shiffrinová (USA)
    32. Candace Crawfordová (CAN)
    33. Rosina Schneebergerová (AUT)
    34. Anna Marnoová (USA)
    35. Coralie Frasseová Sombetová (FRA)
    36. Rahel Koppová (SUI)
    37. Alice McKennisová (USA)
    38. Maren Skjöldová (NOR)
    39. Denise Feierabendová (SUI)
    40. Jacqueline Wilesová (USA)
    41. Maruša Ferková (SLO)
    42. Abby Ghentová (USA)
    43. Klára Křížová (CZE)
    44. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    45. Christine Scheyerová (AUT)
    46. Vanja Brodniková (SLO)
    47. Sabrina Maierová (AUT)
    48. Marie-Pier Préfontaineová (CAN)
    49. Alexandra Colettiová (MON)
    50. Patrizia Dorschová (GER)
    51. Marta Bassinová (ITA)
    52. Marie-Michéle Gagnonová (CAN)
    53. Priska Nuferová (SUI)
    54. Edit Miklósová (HUN)
    55. Tiffany Gauthierová (FRA)
    56. Ricarda Haaserová (AUT)
    57. Michaela Kirchgasserová (AUT)
    58. Wendy Holdenerová (SUI)
    59. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    60. Barbara Kantorová (SVK)
    61. Maryna Giasenicová-Danielová (POL)
    62. Macarena Simari Birknerová (ARG)
    63. Maria Škanovová (BLR)
    64. Sissi Hinterreitnerová (AND)
    65. Kateřina Pauláthová (CZE)
    66. Sara Ramentolová (AND)
    Průběžné pořadí disciplíny:
    1. Lindsey Vonnová (USA) 420
    2. Lara Gutová (SUI) 341
    3. Tina Weiratherová (LIE) 266
    4. Cornelia Hütterová (AUT) 229
    5. Viktoria Rebensburgová (GER) 204
    38. Ester Ledecká (CZE) 13
    47. Klára Křížová (CZE) 2


    Průběžné pořadí Světového poháru:
    1. Lindsey Vonnová (USA) 1215
    2. Lara Gutová (SUI) 1192
    3. Viktoria Rebensburgová (GER) 878
    4. Frida Hansdotterová (SWE) 781
    5. Tina Weiratherová (LIE) 774
    11. Veronika Velez-Zuzulová (SVK) 486
    15. Šárka Strachová (CZE) 432
    20. Petra Vlhová (SVK) 378
    87. Ester Ledecká (CZE) 28
    104. Klára Křížová (CZE) 9
    115. Martina Dubovská (CZE) 5