Hradec Králové – Třinec 0:5 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 5:2 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 4:2 (kon.)
Sparta Praha – Zlín 4:3 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:5 (kon.)
koniec
Mountfield HK
0:5 (0:1, 0:1, 0:3)
HC Oceláři Třinec
cz Sobota 27.02.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 44. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pro Mountfield snad až krutý výsledek, neboť Lvi se dnes neprezentovali vůbec špatným dojmem. Nehraje se však na dojmy, ale na góly a ty střílí pouze hosté. Bůra v hradecké síti povedenou ranou nyní kompletuje PATRIK HREHORČÁK. Bez asistence.
     
    52:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jít proti celku, který se může pochlubit nejlepší přesilovkou v celé juniorské extralize, do tří, je smrtící! K odraženému kotouči v prostoru mezi kruhy se propracoval MATĚJ MURÍN a svižnou ranou jej dokázat usměrnit za Veselého záda. Asistence: Jakub Lacka, Miloš Roman.
     
    41:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru 4 na 3 využívají a z hole DAVIDA STRÁNSKÉHO zvyšují na rozdíl tří branek. Asistence: Marian Adámek, Jan Hladoník.
     
    39:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují při hře 4 na 4 a ujímají se dvoubrankového vedení. Po ose Alex Pisarik, Michal Roman se dostal kotouč až k MILOŠI ROMANOVI, který jej z kruhu zavěsil pod horní tyčku Veselého klece. Asistence: Michal Roman, Alex Pisarik.
     
    12:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    A svěřenci kouče Václava Varadi nabídnutou přesilovkou nepohrdli a dostávají se do vedení! Jan Zahradníček zabojoval o kotouč a svou přihrávkou našel JAKUBA LACKA, proti jehož střele byl Veselý krátký. Asistence: Jan Zahradníček.

    Radek Kozel

    Góly a asistencie: 13. Lacka (Zahradníček), 40. Miloš Roman (Michal Roman, Pisarik), 42. Stránský (Adámek, Hladoník), 53. Murín (Lacka, Miloš Roman), 58. Hrehorčák


    Mountfield HK: Veselý (Kouba) – Hroudný, Lier, Havránek, Piegl, Šalda, Martin Matějček – Zahradník, Malík, Hnik, Drašnar, Krátoška, Štěpán Matějček, Chalupa, Orság, Gančarčík, Pilař "C". Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Oceláři Třinec: Fendrich (Loubal) – Pisarik, Janiczek, Zahradníček, Bartko, Michal Roman, Stránský "C", Adámek – Petrák, Švaňa, Flok, Hrehorčák, Sztwiertnia, Hladoník, Lacka, Miloš Roman, Murín, Lorek, Pala. Trenér: Václav Varaďa.

    Rozhodca: Veselý – Blümel, Barvíř