Lok. Moskva – Fenerbahce 1:1 (kon.) | Schalke – Doneck 0:3 (kon.) | Bilbao – Marseille 1:1 (kon.)
Liverpool – Augsburg 1:0 (kon.) | FK Krasnodar – Sparta Praha 0:3 (kon.) | Lazio – Galatasaray 3:1 (kon.)
Leverkusen – Lisabon 3:1 (kon.) | Rapid Viedeň – Valencia 0:4 (kon.) | Tottenham – Fiorentina 3:0 (kon.)
Porto – Dortmund 0:1 (kon.) | Neapol – Villarreal 1:1 (kon.) | Bazilej – Saint-Étienne 2:1 (kon.)
Molde – Sevilla 1:0 (kon.) | Olympiakos – Anderlecht 1:2 (po pr.) | Manchester United – Midtjylland 5:1 (kon.)
koniec
Bayer Leverkusen
3:1 (1:1)
Sporting Lisabon
Štvrtok 25.02.2016, 19:00 • BayArena, Leverkusen • Európska liga • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní zápasu z Európskej ligy UEFA. Spoločne budeme sledovať dianie v BayArene, kde sa domáci Bayer Leverkusen bude snažiť spečatiť svoj postup do osemfinále. Prekaziť jeho úmysel však bude chcieť Sporting Lisabon, ktorý si z domácej pôdy vezie prehru 0:1.

    BAYER LEVERKUSEN

    Bayer Leverkusen sa do šestnásťfinále Európskej ligy dostal po tom, čo v základnej E-skupine Ligy majstrov obsadil v konkurencii Barcelony, AS Rímu a BATE Borisovu tretiu priečku. Zo šiestich duelov vyhral jediné stretnutie, keď v domácom prostredí zdolal bieloruského majstra jasne 4:1. Na svoje konto si pripísal až tri nerozhodné výsledky a práve posledná remíza s Barcelonou stála farmaceutov postup. Ak by sa totiž zverencom Rogera Schmidta podarilo Kataláncov zdolať, do osemfinále LM by postupovali na úkor AS Rímu. O ich víťazstvo v prvom dueli šestnásťfinále EL sa na pôde Sportingu Lisabon postaral Karim Bellarabi. Najlepším strelcom mužstva je však Javier Chicharito Hernandéz, ktorý v tejto sezóne skóroval 22-krát. Do dnešného zápasu nezasiahnu zranení Charles Aranguíz, Ömer Toprak a Kevin Kampl.

    SPORTING LISABON

    Sporting Lisabon sa do vyraďovacej fázy EL dostal vďaka 2. miestu v základnej H-skupine. Jeho súpermi boli Lokomotiv Moskva, Besiktas Istanbul a Skenderbeu Korce. Portugalčanom sa podarilo dvakrát zdolať turecký celok a raz aj Skenderbeu. Albánsky majster ale pripravil zverencom Jorgea Jesusa aj prekvapujúcu prehru, keď ich na domácom ihrisku zdolal presvedčivo 3:0. Zaujímavosťou je, že o 14 gólov sa postaralo až 8 strelcov, čo svedčí o vyrovnanosti kádra. Najlepšími strelcami sú Fredy Montero, Bryan Ruiz a Matheus Pereira, ktorí zhodne skórovali trikrát. V prvom zápase s Leverkusenom toho Sporting príliš veľa nepredviedol a navyše prišiel o Rubena Semeda, ktorý bol vylúčený. Listina zranených hráčov Lisabonu obsahuje až päť mien – André Martins, Bruno César, Bruno Paulista, Naldo a Paulo Oliveira.
     
    Úvodné zostavy:

    Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Tah, Papadopoulos, Wendell – Bellarabi, Çalhanoğlu, Kramer, Brandt – Kießling, J. Hernández.
    Náhradníci: Krešić – Frey, Henrichs, Hilbert, R. Kruse, Mehmedi, Ramalho.

    Sporting Lisabon: Patrício – João Pereira, Naldo, Ewerton, Jefferson – Bruno César, Carvalho, Aquilani, Mário – Gutiérrez, Mané.
    Náhradníci: Jug – Esgaio, Figueiredo, G. Martins, Pereira, B. Ruiz, Slimani.

    Rozhodca: Ruddy Buquet.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop mali domáci futbalisti, ktorí si z pôdy súpera odviezli tesný jednogólový náskok. Pokiaľ dnes neprehrajú, postúpia do osemfinále Európskej ligy.
     
    2
    Po faule brazílskeho stopéra Ewertona zahrával Leverkusen priamy kop. Center do šestnástky poslal Hakan Çalhanoğlu, našiel Kyriakosa Papadopoulosa, no jeho hlavička mierila len do stredu brány.
     
    3
    Na druhej strane pohrozili aj hostia. Na ľavej strane sa dostal k centru João Mário, presne prihral na Williama Carvalha, no ten namieril svoj pokus nad bránu Bernda Lena.
     
    4
    Hrotový útočník Sportingu Lisabon Carlos Mané už nezachytil loptu na hracej ploche, a tak budú vhadzovať domáci futbalisti.
     
    5
    Tin Jedvaj bol pri svojom obrannom zákroku faulovaný. K lopte už beží domáci brankár, ktorý pošle loptu smerom k polovici ihriska.
     
    6
    Hakan Çalhanoğlu pekným oblúčikom našiel nabiehajúceho Karima Bellarabiho. Ten si loptu posunul na os ihriska, ale jeho strela nemierila medzi tri tyče brány Ruia Patrícia.
     
    7
    Obranné povinnosti si do bodky splnil domáci obranca Jonathan Tah, ktorý odzbrojil nebezpečného Joãa Mária. Následne budú hostia vhadzovať.
     
    8
    Karim Bellarabi bol faulovaný v tesnej blízkosti pokutového územia hostí. Voči pravidlám sa previnil João Pereira, a tak sa farmaceutom naskytá šanca na prvý gólový úder.
     
    9
    Hakan Çalhanoğlu poslal dobrý center na zadnú žrď a veľa nechýbalo k tomu, aby sa do zakončenia dostal najlepší strelec Leverkusenu Javier Hernández.
     
    10
    Stefan Kießling sa síce čuduje, no práve od neho putovala lopta za čiaru. Nasleduje tak iba odkop od brány Sportingu Lisabon.
     
    11
    V strede poľa takticky prerušil akciu domáceho tímu Alberto Aquilani. Domáci sa snažili rýchlo rozohrať, no prihrávka na Stefana Kießlinga bola nepresná.
     
    12
    Poriadny závar pred bránou hostí. Po spätnej prihrávke sa dostával do šance Karim Bellarabi, no napokon zakončoval obranca Wendell. Jeho pokus brankár Patrício iba vyrazil, čo snažil využiť Stefan Kießling. Jeho pas pred prázdnu bránu ale odvrátil na rohový kop Naldo.
     
    13
    Na druhej strane sa snažil presadiť Carlos Mané. Hosťujúci kanonier sa síce nepresadil v súboji s Kyriakosom Papadopoulosom, no vybojoval aspoň rohový kop.
     
    14
    Rohový kop domáci bez problémov odvrátili. Následne však akcia pokračovala a po faule Hakana Çalhanoğlua bude nasledovať priamy kop.
     
    15
    Center do pokutového územia poslal Alberto Aquilani. S ním si však obrana farmaceutov poradila. Následne neuspel ani João Mário, a tak bude odkopávať brankár Leno.
     
    16
    Máme za sebou úvodnú štvrťhodinu, ktorá bola v znamení vyčkávania. Oba tímy zatiaľ najmä pozorne bránia. Viac útočných akcii mali domáci, ale závar z 12. minúty nedokázali zužitkovať v gól.
     
    18
    Hakan Çalhanoğlu teraz zozadu fauloval Joãa Mária. Našťastie sa to z pohľadu domáceho špilmachera zaobišlo bez kartového trestu.
     
    19
    Na zemi ostáva ležať brazílsky obranca Wendell, ktorého nedovoleným spôsobom atakoval Carlos Mané. Domáci tak ostávajú pri lopte.
     
    20
    Christoph Kramer sa šikovne snažil uvoľniť Stefana Kießlinga, ale jeho prihrávku dokonale prečítal brankár Rui Patrício. Ten dobre vybehol a loptu kryje.
     
    21
    Julian Brandt sa dostával po ľavej strane do pokutového územia súpera, no v osobnom súboj nedokázal prechytračiť obrancu Nalda.
     
    22
    Opäť to skúšal Julian Brandt, tentokrát z pravej strany. Napokon sa dostal k centru, našiel Karima Bellaramiho, no ten namiesto strelil volil prihrávku na Wendella. Center brazílskeho obrancu bol následne zblokovaný.
     
    24
    V polovici prvého polčasu registrujeme aj prvý ofsajd zápasu. V postavení mimo hry sa ocitol Karim Bellarabi. Vzrušenie v BayArene tak bolo zbytočné.
     
    25
    Výborne to teraz spravil brankár Bernd Leno. Ten vybehol ďaleko od brány a prekazil tak akciu Joãa Mária, ktorý sa pekne vyhol ofsajdovej pasci.
     
    26
    Prvá strela na bránu Leverkusenu. Z ľavej strany sa dostal cez Tina Jedvaja k strele Bruno César, no jeho prudkú strelu dokázal Leno reflexívne vyraziť.
     
    27
    Alberto Aquilani sa previnil útočným faulom, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Domácu akciu tak budeme rozohrávať Leno.
     
    28
    Tin Jedvaj sa po jeho pravej strane dostal k centru, no s ním si hosťujúca obrana poľahky poradila. Následne môžu ísť dopredu hostia.
     
    29
    Bayer Leverkusen dal gól! Domáci sa približujú k osemfinálovým bránam Európskej ligy. Javier Hernández pekne vysunul cez Nalda nabiehajúceho KARIMA BELLARABI, ktorý strelou pomedzi nohy prekonal Ruia Patrícia.
    29. Karim Bellarabi (LEV) - 1:0
     
    30
    Po polhodine hry odvetného zápasu domáci futbalisti vedú celkovo už 2:0. Ak chce portugalsky klub postúpiť, musí v dnešnom zápase streliť minimálne dva góly.
     
    32
    Teófilo Gutiérrez teraz príliš dlho váhal so svojim zakončením. Kyriakosa Papadopoulosa si síce na hranici šestnástky pekne položil na zem, no o loptu ho pripravil Jonathan Tah.
     
    33
    Hlavný rozhodca Ruddy Buquet po prvýkrát siaha do svojho vrecka. Žltú kartu dostáva po faule na Hakana Çalhanoğlua hosťujúci William Carvalho.
     
    34
    William Carvalho si opäť počínal nedovolene, čím dáva šancu Leverkusenu poslať ďalší nebezpečný center do pokutového územia Sportingu Lisabon.
     
    35
    Leverkusen veľmi zle rozohral priamy kop a napokon musel obranca Wendell voliť spätnú prihrávku na brankára Bernda Lena.
     
    36
    Hra je v tomto úseku zápasu veľmi rozhárana. Obe mužstvá sa trápia už pri zakladaní útočných akcii. Vidíme skutočne veľa nepresností.
     
    37
    Carlos Mané to poriadne pokazil. João Mário mu poslal skvelú prihrávku z pravej strany, no portugalský útočník si loptu nie práve najlepšie prebral a následne bol vytlačený mimo streleckého uhla.
     
    38
    Sporting Lisabon dáva gól! A je vyrovnané. Domáci si nedali pozor na center z pravej strany a pykajú za to. Po centri od Joãa Pereiru sa dostal do zakončenia Carlos Mané. Jeho strelu ešte Leno vynikajúco vyrazil, no na dorážku JOÃA MÁRIA z tesnej blízkosti už nestačil zareagovať.
    38. João Mário (SPL) - 1:1
    38. João Mário (SPL) - 1:1
     
    39
    Hostia v závere prvého polčasu vykresali iskričku nádeje. Od postupovej miestenky ich aktuálne delí už len jediný strelený gól.
     
    41
    Karim Bellarabi poslal dlhý pas dopredu, no žiadneho spoluhráča nenašiel. Leverkusen tak poľahky prichádza o loptu.
     
    42
    Po vyrovnávacom góle tempo hry hry opadlo. Oba tímy už akoby čakali na polčasový hvizd hlavného arbitra, ktorým dnes je Ruddy Buquet.
     
    43
    Bayer Leverkusen na domácom štadióne posledné dva súťažné zápasy prehral a pokiaľ tomu bude aj dnes, jeho púť v pohárovej Európe sa v tejto sezóne skončí.
     
    44
    V závere prvého polčasu skutočne veľa vzruchu nevidíme. Oba tímy si nevedia vytvoriť súvislú útočnú akciu. Uvidíme či hlavný rozhodca niečo nadstaví.
     
    45
    V poslednej minúte prvého polčasu sa cez Tina Jedvaja dostal k centru kapitán Sportingu Jefferson, no lopta z jeho kopačky našla iba pripraveného Kyriakosa Papadopoulosa.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvé dejstvo máme za sebou. Videli sme v ňom dva presné zásahy. Na konci prvej polhodiny sa dostali do vedenia farmaceuti, keď Ruia Patrícia prestrelil Karim Bellarabi. Odpoveď Sportingu Lisabon ale prišla už o necelých desať minút, keď z tesnej blízkosti skóroval João Mário. V polčase odvetného zápasu je tak všetko otvorené. Len pripomínam, že hocijaké víťazstvo v podaní hostí by patriu okolo trénera Jorgeho Jesusa posunulo do osemfinále Európskej ligy.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Roger Schmidt sa v polčasovej prestávke rozhodol previesť svoje prvé striedanie. Na ihrisko vybehol Admir Mehmedi, ktorý nahradil Juliana Brandta.
     
    47
    Karim Bellarabi si pekne nabehol za pas za obranu lisabonského klubu. Prihrávkou v pokutovom území našiel Admira Mehmediho, no ten namiesto strely volil zbytočnú prihrávku na obsadeného Chicharita.
     
    48
    Brazílsky obranca Ewerton sa síce čuduje, no jeho zákrok na Stefan Kießling posúdil hlavný rozhodca ako nedovolený.
     
    49
    Hakan Çalhanoğlu poslal center do pokutového územia súpera, no jeden z obrancov Sportingu loptu odvrátil na rohový kop.
     
    50
    Domáci sa po rohovom kope do zakončenia nedostali. Akcia síce pokračovala, no v postavení mimo hry sa ocitol Javier Hernández.
     
    51
    Po faule Karima Bellarabiho zahrával Sporting priamy kop. Jeho exekútorom bol Alberto Aquilani, no center talianskeho futbalistu nikoho v bielo-zelenom drese nenašiel.
     
    52
    Úvod druhého polčasu je o niečo aktívnejší ako ten prvý, Postupové karty ale naďalej majú v rukách futbalisti Leverkusenu, ktorí v celkovom súčte vedú 2:1.
     
    53
    Stefan Kießling sa previnil nedovoleným zákrokom v strede poľa. Hlavný rozhodca Rudd Baquet mu výrazne dohovára.
     
    54
    Sporting sa nevie dostať do nebezpečného zakončenia. Naopak dobre zapracoval Karim Bellarabi a vybojoval aspoň vhadzovanie pre svoj tím.
     
    55
    Hostia sa opäť natlačili na dostrel pokutového územia. Po dlhom vhadzovaní si s loptou nepotykal Kyriakos Papadopoulos, a tak nasleduje rohový kop.
     
    56
    Na opačnej strane sa snažil zastaviť Javiera Hernándeza brankár Rui Patrício. Napokon sa mu to s veľkými problémami podarilo len za cenu rohového kopu.
     
    57
    Carlos Mané sa dostal k lopte za chrbátom Tina Jedvaja. Jeho prihrávka na útočného kolegu ale bola zblokovaná a sám Mané sa do zakončenia nedostal.
     
    58
    Karim Bellarabi spadol na zem, no na počudovanie zaplnenej BayAreny sa nedovolený zákrok nepíska. Domáci tak prichádzajú o držanie lopty.
     
    60
    Na ihrisku teraz splanuli vášne. Najprv ostal na zemi ležať po súboji s Naldom Stefan Kießling a následne dostal od Wendella úder do tváre Bruno Cesár.
     
    61
    Na trávniku sa stále nehrá. Stefan Kießling má veľké problémy a vyzerá to tak, že bude musieť byť vystriedaný. Na lavičku mu pomáhajú dvaja kluboví lekári.
     
    62
    Je to tak. Namiesto zraneného Stefana Kießlinga nastupuje brazílsky futbalista André Ramalho, ktorý vystuží defenzívne rady Leverkusenu.
     
    63
    Na druhej strane strieda aj Sporting Lisabon. V zápase končí Carlos Mané a na jeho miesto prichádza na záverečnú polhodinu Kostaričan Bryan Ruiz.
     
    64
    Center v podaní Bruna Cesára bol nepresný a končí sa len odkopom od brány domáceho tímu. Bernd Leno medzitým preberá kapitánsku pásku.
     
    65
    Bayer Leverkusen dal gól! KARIM BELLARABI je hrdinom nemeckého klubu. Sám sa dostal k lopte, postupoval s ňou dopredu, vystrelil spoza šestnástky a druhýkrát v zápase prekonal Ruia Patrícia.
    65. Karim Bellarabi (LEV) - 2:1
     
    66
    Svoje obranné povinnosti si splnil André Ramalho, ktorý nekompromisne odkopol loptu až na polovicu ihriska.
     
    67
    Druhé striedanie v podaní klubu z hlavného mesta Portugalska. Na ihrisko prichádza Islam Slimani, ktorý nahradil nevýrazného Teófila Gutiérreza.
     
    68
    K streleckému pokusu sa dostal dnes nie príliš výrazný Javier Hernández. Mexičan posielala loptu len do rukavíc brankára Patrícia.
     
    69
    Karim Bellarabi sa teraz previnil faulom v strede ihriska. Sporting Lisabon pokračuje vo svojej útočnej akcii. Na dva góly má už len niečo viac ako 20 minút.
     
    70
    Javier Hernandéz sa snažil pretlačiť v súboji s Jeffersonom a podľa môjho názoru ho hosťujúci kapitán fauloval. Píšťalka hlavného rozhodcu ale ostala nemá.
     
    71
    João Mário je dnes najlepším hráčom hostí. Aj tentokrát sa snažil niečo vymyslieť, no na jeho smolu sa s loptou dostal za čiaru. Nasleduje tak iba odkop.
     
    72
    Nemecká BayArena už akoby oslavovala postup svojho mužstva. Leverkusen je k postupu už skutočne veľmi blízko.
     
    74
    Na ihrisku sa toho teraz príliš veľa zaujímavého nedeje. Leverkusen drží loptu na svojich kopačkách, čo mu vzhľadom na aktuálny stav maximálne vyhovuje.
     
    75
    Kyriakos Papadopoulos zle dostúpil v súboji s Joãom Máriom a musí byť priamo na trávniku ošetrovaný. Dobre to ale rozhodne nevyzeralo.
     
    76
    Pár sekúnd po opätovnom rozohraní sa ocitol na trávniku aj Karim Bellarabi. Toho pre zmenu fauloval obranca Ewerton.
     
    77
    Jonathan Tah si s dlhým nákopom poradil a loptu hlavou poslal na brankára Bernda Lena. Medzitým sa na ihrisko vrátil Kyriakos Papadopoulos.
     
    78
    Posledné striedanie hostí. V dnešnom dueli skončil Bruno César a na záverečné minúty prichádza pomôcť portugalskému tímu Gelson Martins.
     
    79
    Tim Jedvaj sa previnil nedovoleným zákrokom na polovici ihriska. Napriek tomu, jeho zámer prerušiť akciu súpera sa podaril.
     
    80
    Po spomínanom faule Jedvaja ale dostáva zbytočnú žltú kartu Admir Mehmedi, ktorý nedovolil hosťom rýchlo rozohrať útočnú akciu.
     
    81
    Hakan Çalhanoğlu sa ocitol v postavení mimo hry. Loptu si okamžite zobral Naldo a nakopol ju smerom dopredu.
     
    82
    Leverkusen absolútne kontroluje záver zápasu a nič nenasvedčuje tomu, že by mal o svoj postup do osemfinále prísť.
     
    83
    Po peknej akcii domácich sa dostal k strele spoza šestnástky Tin Jedvaj. Ten spracoval dobrú prihrávku od Admira Mehmediho, no svoju strelu nasmeroval tesne vedľa brány Patrícia.
     
    84
    Sporting Lisabon sa nevie dostať do žiadnej vážnejšej šance. Ich šance sú už skutočne minimálne.
     
    85
    Na trávniku ostáva ležať Christoph Kramer. Domáci stredopoliar ale bude v poriadku a v zápase bude pokračovať bez ošetrenia.
     
    86
    Hosťujúci obranca zastavila akciu Wendella, ktorý sa snažil presadiť po ľavej strane. Domáci tak budú vhadzovať.
     
    87
    Bayer Leverkusen dal gól! Je rozhodnuté! Definitívny klinec do lisabonskej rakvy zasadil tri minúty pred koncom HAKAN ÇALHANOĞLU. Ten dostal skvelú prihrávku za obranu od Jonathana Taha a half-volejom posiela loptu do siete.
    87. Hakan Çalhanoğlu (LEV) - 3:1
     
    88
    Po strelenom góle domáci poslednýkrát v zápase striedajú. Kyriakos Papadopoulos už odchádza na lavičku náhradníkov a v závere prichádza na hraciu plochu Robbie Kruse.
     
    89
    Tin Jedvaj si vypýtal faul v súboji s Jeffersonom. Domáci tak môžu pokračovať vo svojej útočnej aktivite.
     
    90
    V dnešnom zápase sa budú nadstavovať ešte 4 minúty. Pridanú porciu minút odštartuje priamy kop Leverkusenu.
     
    90+1
    Po centri od Javiera Hernándeza sa dostal do zakončenia obranca André Ramalho. Brazílčan posiela loptu len nad bránu.
     
    90+2
    Skórovať mohol aj Javier Hernández. Ten sa zmocnil lopty a zakončoval z ťažkého uhla. Jeho strela mierila do brány, no v poslednej chvíli trafila vracajúceho sa obrancu Jeffersona.
     
    90+3
    Po obrannom zákroku obrancu Ramalha bude v predposlednej minúte zápasu zahrávať rohový kop portugalsky klub.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Bayer Leverkusen postupuje do osemfinále Európskej ligy. Po tom ako v Lisabone vyhral najtesnejším rozdielom uspel aj na domácom trávniku. Hrdinom zápasu sa stal Karim Bellarabi, ktorý sa presadil dvakrát. V závere duelu sa parádne presadil aj Hakan Çalhanoğlu, ktorý uzavrel skóre na konečných 3:1. Farmaceuti boli v celom dvojzápase lepším tímom a zaslúžene postúpili do ďalšej fázy súťaže. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. (20:57:21)

    Miroslav Kováčik

    Góly: 29. Bellarabi, 65. Bellarabi, 87. Çalhanoğlu – 38. Mário

    Karty:   80. Mehmedi (LEV) – 33. Carvalho (SPL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 12:14.
    Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Tah, Papadopoulos (88. R. Kruse), Wendell – Bellarabi, Çalhanoğlu, Kramer, Brandt (46. Mehmedi) – Kießling (62. Ramalho), J. Hernández.
    Náhradníci: Krešić – Frey, Henrichs, Hilbert, R. Kruse, Mehmedi, Ramalho.

    Sporting Lisabon: Patrício – João Pereira, Naldo, Ewerton, Jefferson – Bruno César (78. G. Martins), Carvalho, Aquilani, Mário – Gutiérrez (67. Slimani), Mané (63. B. Ruiz).
    Náhradníci: Jug – Esgaio, Figueiredo, G. Martins, Pereira, B. Ruiz, Slimani.

    Rozhodca: Ruddy Buquet
    18.02.2016
    Lisabon - Leverkusen 0:1

    Góly: 26. Bellarabi

    Karty:   58. Semedo (SPL) – 22. Jedvaj (LEV), 30. Mehmedi (LEV), 46. Çalhanoğlu (LEV)   74. Semedo (SPL)

    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 1:8. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:14.