Liberec – Olomouc 3:0 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
HC Olomouc
cz Pondelok 22.02.2016, 16:30 • Svijanská Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 39. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    A právě ta se jí stává zřejmě osudnou. Tygři zachytili po nepřesnosti přihrávku a Huňa s Ordošem se ocitli v přečíslení 2 na 1. To ještě brankou neskončilo, ale následná souhra této dvojice již k radosti všech přítomných fanoušků ano. Asistence: Jozef Huňa.
     
    56:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Slovy snad ani nejde popsat, co se nyní ve Svijanské aréně událo. Šoustal eliminoval tři obrovské šance Ordoše, i přestože ležel na zádech. Poté dokázal vleže zastavit i dorážku Solenského z levé strany. Následná dělovka po chytré přihrávce Klingera na úplně osamoceného JANA ORDOŠE přes celou šíři útočné třetiny již ale nebyla v jeho silách. Asistence: Michael Klinger.
     
    13:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři navíc z následného protiútoku skórují. Pohlednou kombinaci po ose Mečíř-Huňa zakončoval nejproduktivnější Tygr SAMUEL SOLENSKÝ do zcela odkryté klece. Asistence: Jozef Huňa, Jakub Mečíř.

    RR

    Góly a asistencie: 14. Solenský (Huňa, Mečíř), 57. Ordoš (Klinger), 59. Ordoš (Huňa)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Vacek) – Klinger, Havlín, Hubáček, Kunst, Mečíř, Divila, Tržický – Babec, Hrníčko, Šír R., Kalfiřt (C), Huňa, Král, Gecko, Solenský, Svoboda, Ordoš, Zachar
    HC Olomouc: Šoustal (Pospíšil) – Nesvadba (C), Spurný, Klvaňa, Beutl, Kališ, Kolovratník – Heža, Kropáč, Fejko, Říčka, Malý, Horák, Ministr, Macuh, Marek, Jeklič, Beier, Kuba

    Rozhodca: Orlický – Hynčica, Kilian