Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – NJ Devils 4:3 (kon.) | Nashville – LA Kings 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
koniec po predl.
Nashville Predators
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Los Angeles Kings
cz Nedeľa 21.02.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:18 Tanner PEARSON - 1:2
     
    61:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON střílí gól a po necelých dvou minutách rozhoduje prodloužení!! Alec Martinez z pravého kruhu pro vhazování předložil puk do jízdy Tannerovi Pearsonovi, který si na něj najel do mezikruží a poté ho táhlou střelou uklidil k levé tyči. Asistence: Alec Martinez.
     
    60:31
    Ryan Johanson si to z pravého křídla zamířil mezi dvěma hráči do mezikruží a poté vypálil bekhendem, Jonathan Quick ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou jeho pokus vyrazil mimo!
     
    56:18
    Justin Brown vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a v oslabení málem přivodil fanouškům Predators infarkt, když dobře mířil mezi betony Pekka Rinneho, kterému puk propadl za záda, včas si ho ale všiml a bleskově ho přikryl lapačkou!
     
    55:41
    James Neal nabral na pravém křídle rychlost a poté napřáhl k nebezpečné střele, která mířila mezi tři tyče, Jonathan Quick ji ale skvělým zákrokem vyrazil do ochranné sítě!
     
    55:07
    Ryan Johansen vypálil z levého kruhu pro vhazování ihned po buly a Jonathan Quick jeho střelu vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    55:01
    Milan Lucic (LAK) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    54:55
    Jake Muzzin dvakrát tvrdě vypálil z levého křídla, jeho první střela ale zamířila mimo a tu druhou pravým betonem zastavil skvělý Pekka Rinne!
     
    52:59
    Jeff Carter se ocitl v pravém kruhu ve slibné střelecké pozici a snažil se zamířit nad levé rameno Pekka Rinneho do vzdálenějšího levého horního rohu, brankář Nashvillu ale vytáhl skvělý zákrok a mezi rukou a tělem puk zastavil!
     
    50:48
    Craig Smith se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, když mu ke vstřelení gólu stačilo zvednout puk nad ležícího Jonathana Quicka, což se mu sice podařilo, jeho střela se ale od pravého betonu brankáře Los Angeles Kings odrazila vedle levé tyče!
     
    48:46
    Filip Forsberg pálil po ledě z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči a Jonathan Quick jeho střelu levým betonem vyrazil před sebe! Vzápětí se dostal k dorážce Craig Smith, který mohl posílat puk do prázdné brány, jenže ji přestřelil.
     
    46:08
    Drew Doughty na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a Pekka Rinne jeho jedovatou střelu dokázal vyrazit!
     
    45:59
    Filip Forsberg (NSH) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    44:18
    Kings vytvořili před bránou Pekka Rinneho velký závěr, protlačit se jim ale puk za jeho záda z blízkosti nepodařilo!
     
    39:24
    Craig Smith se dostal u pravé tyče do velké šance, Jonathan Quick ale jeho střelu z velké blízkosti dokázal vyrazit!
     
    39:16
    Dustin Brown (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podržení.
     
    38:42
    Viktor Arvidsson před bránou skvěle tečoval přihrávku svého spoluhráče z levého křídla, puk se mu ale mezi betony Jonathana Quicka usměrnit nepodařilo!
     
    36:30
    Tyler Toffoli nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a Pekka Rinne jeho střelu vyrazil před sebe, vzápětí se dostal k dorážce Milan Lucic, i s jeho dorážkou si ale brankář Nashvillu poradil!
     
    35:27
    Anthony Bitetto (NSH) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    29:52
    Jeden z hráčů Predators mohl uklízet puk u pravé tyče do prázdné brány, jenže Jonathan Quick předvedl další úžasný přesun a levým betonem jeho střelu vyrazil mimo!
     
    28:14
    Shea Weber napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele, která mířila přesně do pravého horního rohu brány, puk se ale nakonec od pravé tyče odrazil do ochranné sítě!
     
    27:52
    Brayden McNabb (LAK) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    27:42
    Jonathan Quick si připsal skvělý zákrok poté, co střelu Predators z pravého kruhu pro vhazování vyrážečkou vytáhl mimo!
     
    26:56
    Roman Josi objel bránu a poté přihrál na modrou čáru Mikeovi Ribeirovi, který napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a mířil mezi betony Jonathana Quicka, ten ale jeho pokus vyrazil!
     
    24:52
    Vincent Lecavalier nahodil puk do útočného pásma a po dobrém forčekingu se dostal v pravém kruhu pro vhazování ke střele, jenže Pekka Rinne předvedl skvělý zákrok a puk ukryl ve své výstroji!
     
    20:17
    Filip Forsberg se krátce po začátku druhé třetiny dostal před bránu do obrovské šance a jeho následná střela z forhendu orazítkovala horní tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
    19:33 Ryan ELLIS - 1:1
     
    19:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN ELLIS využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1!! Ryan Ellis se u pravé tyče dostal po zákroku Jonathana Quicka k dorážce a dopravil puk do prázdné brány. Asistence: Mike Fisher, James Neal.
     
    18:48
    Mike Fisher se ocitl v těsné blízkosti levé tyče v dobré šanci, z blízkosti ale pozorného Jonathana Quicka nepřekonal!
     
    18:17
    Tým Los Angeles Kings dostal menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
    15:57 Jake MUZZIN - 0:1
     
    15:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JAKE MUZZIN střílí krásný gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! Jake Muzzin od modré čáry napřáhl ke krásné střele, která nad levým betonem Pekka Rinneho zamířila přesně k pravé tyči. Asistence: Dwight King, Nick Shore.
     
    15:37
    Barret Jackman se dostal v pravém kruhu pro vhazování ke střele a přízemní ránou se snažil z úhlu zamířit mezi betony Jonathana Quicka, ten ale předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    12:18
    James Neal se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé příležitosti a střelou po ledě mířil k pravé tyči, Jonathan Quick ale předvedl úžasný rozštěp a levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    11:34
    Andy Andreoff (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    06:32
    Kyle Clifford (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    05:47
    Jeden z hráčů Nashvillu se ocitl u levé tyče ve slibné šanci, tu ale zneškodnil pravým betonem připravený Jonathan Quick!
     
    03:37
    Roman Josi se ocitl u pravé tyče ve velké šanci a jeho následná střela zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 20. Ellis (Fisher, Neal) – 16. Muzzin (King, Shore), 62. Pearson (Martinez)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Ellis, Bitetto, Jackman – Jarnkrok, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Salomäki, Gaustad, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Muzzin, Doughty (A), Martinez, Schenn, McNabb, McBain – Lucic, Carter (C), Toffoli – Clifford, Lecavalier, Lewis – King, Shore, Brown (C) – Pearson, Andreoff, Mersch. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodca: Chris Rooney, Frederick L'Ecuye – Devin Berg, Jonny Murray

    Diváci: 17369