NJ Devils – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa Bay 2:4 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
San Jose Sharks
cz Sobota 20.02.2016, 01:00NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:35 Jordan STAAL - 5:2

     
    57:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    A San Jose se risk hrubě nevyplatil! Po nepřesné přihrávce v útočné třetině se ke kotouči dostal Andrej Nestrašil, který jej poslal na JORDANA STAALA a ten bez problémů trefil prázdnou klec. Asistence: Andrej Nestrašil.
    55:32 Jeff SKINNER - 4:2
     
    55:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina znovu vede o dvě branky! JEFF SKINNER si na začátku akce vyměnil puk s Versteegem a na jejím konci vyplaval před odkrytou klecí, do které bez problémů nikým neatakován doklepl kotouč! Asistence: Jacob Slavin.
    50:38 Tomáš HERTL - 3:2
     
    50:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nejspíše jsem to zakřikl! Koncovka utkání ještě bude hodně dramatická! Ward vyrazil za branku, ale Marleau jej čistým způsobem obral o puk, který předložil před branku TOMÁŠI HERTLOVI, jež jej doklepl do odkryté klece! Asistence: Patrick Marleau.
    40:39 Jeff SKINNER - 3:1
     
    40:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    A pozor! Domácí trenér nyní trefil challenge velmi dobře! Rozhodčí po poradě u videa ukazuje na střed hrací plochy! Kotouč za brankovou čáru nakonec dopravil JEFF SKINNER! S Carolinou to vypadá dobře! Asistence: Eric Staal, Kris Versteeg.
    32:25 Joakim NORDSTRÖM - 2:1
     
    32:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí znovu strhávají vedení svou stranu. Po krásné rozehrávce domácího brankáře našel Jordan Staal rozjetého JOAKIMA NORDSTROMA, jež tvrdou ránou propálil Jonese! Asistence: Jordan Staal, Brett Pesce
    14:07 Brent BURNS - 1:1
     
    14:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! BRENT BURNS si na modré čáře počkal na odražený kotouč, který si krásně stáhl kolem obránce a svižnou střelou zápěstím propálil Warda! Asistence: Joel Ward, Matt Nieto.
    07:03 Chris TERY - 1:0
     
    07:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení jako blesk z čistého nebe. Hanifin nahodil kotouč na branku od modré čáry a vysoko letící puk srazil holí za záda bezmocného Jonese CHRIS TERY! Asistence: Noah Hanifin, Riley Nash.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 8. Tery (Hanifin, Nash), 33. Nordström (Staal, Pesce), 41. Skinner (E. Staal, Versteeg), 56. Skinner (Slavin), 58. J. Staal (Nestrašil) – 15. Burns (Ward, Nietto), 51. Hertl (Marleau)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Hainsey, Slavin, Pesce, Liles, Jordán, Hanifin – Di Giuseppe, J.Staal, Versteeg – Nestrašil, E. Staal, Nordström – Lindholm, Rask, Skinner – Nash, McClement, Terry,
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Burns, Martin, Vlasic, Braun, Tennyson, De Melo – Pavelski, Thornton, Hertl – Ward, Marleau, Nieto – Karlsson, Coutore, Donskoi – Zubrus, Tierney, Brown

    Rozhodca: McCauley, Morton – Berg, Miller

    Diváci: 11 756