Olomouc – Pardubice 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta Praha 0:5 (kon.) | Zlín – Hradec Králové 2:1 (2:1 po s.n.)
Třinec – Liberec 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:6 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:3 (3:0, 0:2, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Sobota 20.02.2016, 14:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 42. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté znovu dramatizují zápas a to dokonce ve vlastním oslabení. Vyhozený kotouč dojel za brankou Zachar, nasměroval jej před ní, odkud Loubala překonal ZDENĚK KRÁL. Asistence: Marek Zachar
     
    41:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Oceláři radují, když po přihrávce Miloše Romana dostal puk za záda Hosnedla LUKÁŠ JAŠEK. Asistence: Miloš Roman.
     
    34:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem druhé části hosté dramatizují utkání, puk do brankoviště nahodil DANIEL SVOBODA a ten nakonec proklouzl až za záda Loubala. Asistence: Radek Šír.
     
    21:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jako první se v této části prosazují hosté, když puk do brankoviště nahodil Huňa a odtud jej do třinecké sítě poslal ZDENĚK KRÁL. Asistence: Jozef Huňa, Marek Zachar.
     
    09:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Puk se dlouho pohyboval v mezikruží před libereckou branku, nakonec si jej našel ROBIN ŠVAŇA a s pomocí tyče jej dostal za záda Hosnedla. Bez asistence.
     
    07:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Poměrně šťastný gól pro domácí hráče. Puk po nahození Heidera propadl až do brankoviště, kde už jej Hosnedl před brankovou čárou po zásahu JANA HLADONIKA neudržel. Asistence: Petr Heider.
     
    03:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají početní výhodu a jdou do vedení. Pisarik přihrál MATEJI MURÍNOVI a slovenský útočník z pravého kruhu poslal puk za záda libereckého gólmana. Asistence: Alex Pisarik.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 4. Murín (Pisarik), 8. Hladonik (Heider), 10. Švaňa, 42. Jašek (Miloš Roman) – 22. Král (Huňa, Zachar), 35. Svoboda (Šír), 53. Král (Zachar)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Fendrich) – Pisarik, Janiczek, Bartko, Michal Roman, Stránský, Heider, M. Adámek – Petrák, Švaňa, Jašek, Flok, Hrehorčák, Sztwiertnia, Hladonik, Lacka, Miloš Roman, Murín, Pala
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Žajdlík) – Klinger, Kunst, Mečíř, Divila, Tržický, Starosta – Babec, Pokorný, Šír, Kalfiřt, Huňa, Král, Gecko, Solenský, Svoboda, Zachar, Paločko

    Rozhodca: Šutara – Lederer, Bojda