Boston – LA Kings 2:9 (kon.) | Buffalo – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
Philadelphia – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Nashville – Washington 3:5 (kon.)
Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.) | NJ Devils – Edmonton 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Chicago – San Jose 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 1:3 (kon.) | Calgary – Toronto 4:3 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Vancouver Canucks
cz Streda 10.02.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:31
    Canucks vyhodili puk na zakázané uvolnění a Semjon Varlamov zamířil na střídačku! Není na co čekat.
     
    55:15
    John Mitchell předvedl na pravém křídle nádhernou otočku a poté vypálil po ledě, Jacob Markström ale jeho střelu levým betonem v pohodě vyrazil do rohu kluziště.
     
    52:01
    Henrik Sedin na levém křídle z nulového úhlu chytře nahodil puk na bránu a Semjon Varlamov si ho málem srazil do sítě, nakonec ho ale zastavil a přerušil hru.
     
    51:12
    Bo Horvat na levém křídle nebezpečně vypálil od modré čáry a Semjon Varlamov jeho střelu směřující ke vzdálenější pravé tyči s obtížemi vyrazil!
     
    46:25
    John Mitchell nabral na levém křídle velkou rychlost a poté napřáhl k nebezpečné střele letící těsně nad ledem, kterou Jacob Markström s potížemi zneškodnil!
    44:30 Bo HORVAT - 1:3
     
    44:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT zakončil nádherný útok Canucks a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení!! Luca Sbisa nabral ve středu ledové plochy rychlost a zavezl puk do útočného pásma, kde ho mezi kruhy pro vhazování přenechal bekhendovou přihrávkou Bo Horvatovi, a ten z levého kruhu pro vhazování zamířil bez přípravy přesně k levé tyči. Asistence: Luca Sbisa.
     
    41:15
    Derek Dorsett nabral na pravém křídle rychlost a v blízkosti pravé tyče z úhlu vypálil, Semjon Varlamov si ale dobře povyjel z brány a jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil!
     
    39:09
    Sven Baetschi na modré čáře útočného pásma napřáhl ke střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Semjon Varlamov ale předvedl skvělý zákrok a ukryl puk v lapačce!
    36:22 Sven BAERTSCHI - 1:2
     
    36:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BAERTSCHI předvedl před bránou velký důraz a otáčí vývoj zápasu na stranu Vancouveru!! Sven Baertschi dotlačil puk do brány po střele Bena Huttona od modré čáry a zákroku Semjona Varlamova levým betonem, jenže při své dorážce natlačil Tysona Barrieho do brankáře Colorada a hlavní trenér Patrick Roy si vzal Coach challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře. Avalanche ale se svým protestem neuspěli a gól byl po přezkoumání videa uznán. Asistence: Ben Hutton, Bo Horvat.
     
    35:38
    Daniel Sedin mohl otočit vývoj dnešního zápasu, když se dostal do samostatného úniku. Daniel Sedin chtěl prudkou střelou zápěstím zamířit mezi betony Semjona Varlamova, ten ale zavřel dveře a připsal si fantastický zákrok!
     
    31:31
    Avalanche se dostali před bránou ke dvěma nebezpečným střelám, Jacob Markström ale dokázal obě dvě zastavit! Tu druhou pravým betonem. Brankář Vancouveru chytá skvěle.
     
    30:32
    Sven Baertschi (VAN) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    30:26
    Matt Duchene se dostal na levém křídle k prudké střele, kterou Jacob Markström dokázal vkleče s velkými obtížemi vyrazit!
     
    30:16
    Jake Virtanen dnes hraje s chutí a na levém křídle se podruhé v prostřední části dostal ke střele, se kterou měl Semjon Varlamov menší potíže, nakonec ji ale dokázal zastavit!
    29:43 Matt BARTKOWSKI - 1:1
     
    29:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    MATT BARTKOWSKI se prosazuje krátce po skončení přesilové hry svého týmu a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Matt Bartkowski mezi kruhy pro vhazování vypálil přes hráče Colorada a puk se od pravého ramene Semjona Varlamova odrazil k levé tyči. Asistence: Alexandre Burrows, Ben Hutton.
     
    29:14
    Canucks nebezpečně vypálili na pravém křídle z ostrého úhlu a orazítkovali přední tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    28:52
    Radim Vrbata tvrdě vypálil od modré čáry a Semjon Varlamov toho příliš neviděl, přesto dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    27:39
    Nick Holden (COL) menší trest, 2 minuty držení.
     
    25:08
    Semjon Varlamov nedokázal puk zachytit po vyjetí za bránu a Canucks ho za to málem potrestali, jeden z hostujících hráčů ale u pravé tyče nedokázal puk ve vzduchu zasáhnout a brankář Colorada svou chybu napravil, když volný kotouč vyrazil levým betonem!
     
    23:57
    Canucks se po obrovské chybě Avalanche ve středním pásmu dostali do přečíslení 3 na 1, které Jake Virtanen vyřešil sám střelou, v blízkosti levé tyče ale Semjona Varlamova nepřekonal!
    22:26 Francois BEAUCHEMIN - 1:0
     
    22:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    FRANCOIS BEAUCHEMIN střílí svůj sedmý gól v letošní sezóně NHL a otevírá skóre dnešního zápasu!! Jarome Iginla zpoza brány přihrál do pravého kruhu pro vhazování Francoisovi Beaucheminovi, který napřáhl ke krásné střele zápěstím nad levé rameno Jacoba Markströma a vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Jarome Iginla, Alex Tanguay.
     
    20:55
    Jarome Iginla vypálil skvěle z levého křídla, jenže Jacob Markström předvedl ještě lepší zákrok a ukryl puk po fantastickém semaforu v lapačce!
     
    19:20
    Luca Sbisa dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    17:47
    Bo Horvat (VAN) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    16:24
    Sven Baetschi (VAN) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
    Jacob Markström předvedl v rychlém sledu dva skvělé zákroky.

     
    15:48
    Canucks dvakrát v rychlém sledu vypálili z pravého křídla, obě jejich střely ale dokázal skvělý Semjon Varlamov vyrazit! Nejprve neuspěl z blízkosti u pravé tyče Henrik Sedin a pár sekund na to střelou z pravého kruhu pro vhazování Jake Virtanen, jehož pokus směřující ke vzdálenější levé tyči brankář Colorada skvěle vyrazil pravým betonem.
     
    13:13
    Gabriel Landeskog mířil z pravého kruhu pro vhazování přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Jacob Markström ale vytáhl fantastický zákrok a vyrážečkou puk vyrazil mimo!
     
    12:09
    Avalanche na pravém křídle rozjeli nádhernou kombinační akci a po fantastické přihrávce Michajla Grigorenka z otočky se mezi kruhy pro vhazování dostal ke střele Matt Duchene, Jacob Markström ji ale hrudí vyrazil mimo! Úžasná akce lahodící oku.
     
    09:23
    Avalanche se dostali do přečíslení dva na jednoho, které Blake Comeau vyřešil v levém kruhu pro vhazování střelou na vzdálenější pravou tyč, Jacob Markström se ale rychle přesunul a ukryl puk v lapačce! To byl výborný zákrok.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 23. Beauchemin (Iginla, Tanguay) – 30. Bartkowski (Burrows, Hutton), 37. Baertschi (Hutton, Horvat), 45. Horvat (Sbisa)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bodnarchuk – Grigorenko, MacKinnon, Duchene – Landeskog (C), Soderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla (A) – Martinsen, Wagner, McLeod (A). Hlavní trenér: Patrick Roy.
    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Edler, Tanev, Hamhuis (A), Sbisa, Hutton, Bartkowski – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Horvat, Virtanen – Etem, Vey, Burrows – Dorsett, Sutter, Vrbata. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodca: Dave Jackson, Jevgenij Romasko – Lonnie Cameron, Shane Heyer