Boston – LA Kings 2:9 (kon.) | Buffalo – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
Philadelphia – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Nashville – Washington 3:5 (kon.)
Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.) | NJ Devils – Edmonton 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Chicago – San Jose 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 1:3 (kon.) | Calgary – Toronto 4:3 (kon.)
koniec po predl.
Minnesota Wild
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
Dallas Stars
cz Streda 10.02.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:39 John KLINGBERG - 3:4p
     
    62:39
    Dallas právě vstřelil branku!
    Wild nevyhrají ani dnes! Prodloužení 3 na 3 svědčilo lépe hostům. Jamie Benn našel z druhé vlny najíždějícího JOHNA KLINGBERGA, který s pukem dojel mezi kruhy a zápěstím vymetl horní růžek nad lapačkou Darcyho Kuempera. Asistence: Jamie Benn.
     
    60:30
    První šanci v prodloužení měli hosté! Seguin ji připravil Klingbergovi, jehož vychytal Kuemper,
     
    58:56
    Parise v další dobré šanci, Lehtonen jeho střelu škrtl levou rukou a vyrazil ji nad branku!
     
    57:44
    Niederreiterovu střelu vyrazil betonem Lehtonen. Odraženého kotouče se ujal Granlund, obkroužil s ním branku a u druhé tyčky se jej snažil zasunout za brankovou čáru. Lehtonen se ale natáhl a jeho levý beton pokazil finskému krajanovi radost!
     
    55:34
    Koivu nalezl od zadního mantinelu Pariseho, který zblízka těsně minul hostující klec!
     
    48:40
    Suterovu ránu vyrazil Lehtonen k Niederreiterovi, který dorážel zblízka do odkryté klece. Lehtonen se však natáhl a lapačkou zabránil jasnému gólu!
     
    46:27
    Výborná přihrávka Folina, kterou mohl Zach Parise uklízet do odkryté branky! To by ale musel lépe zasáhnout puk.
    41:16 Mikko KOIVU - 3:3
     
    41:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vyrovnání Wild muselo potvrdit video, ale nakonec rozhodčí ukázal do středového kruhu! Šanci Zacha Pariseho ještě zastavil Lehtonen betonem, poté ho zachránila i tyčka, ovšem Matt Dumba vpadl po hlavě za kotoučem až do brankoviště a Lehtonen si ho nakonec zřejmě sám kopl do sítě. Branka je nakonec připsána MIKKOVI KOIVUOVI. Hostující kouč Lindy Ruff si vyžádal přezkoumání u videa, právě kvůli počínání Dumby v brankovišti, ovšem jeho challenge vešla vniveč. Asistence: Matt Dumba a Charlie Coyle.
     
    39:51
    Za vysokou hůl je vyloučen hostující obránce Patrik Nemeth.
     
    37:45
    Jamie Benn číhal u zadní tyče na přihrávku Seguina. Tu dostal, ale skákavý kotouč trefil okrajem čepele a poslal ho až do ochranné sítě!
     
    37:01
    Marco Scandella zasáhl holí do tváře Jamieho Benna a jde na trestnou lavici. Přesilovka tentokrát pro Dallas.
     
    34:47
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Jason Demers – 2 min., podražení).
     
    34:47
    Celou situaci při signalizovaném vyloučení Demerse zakončil ranou z první Jason Pominville. Mířil dobře, ovšem Lehtonen švihl lapačkou a předvedl parádní semafor!
     
    32:30
    Pominville se dostal ke kotouči ve velmi dobré pozici, jenže trefil pouze prostor, kde byl připravený Lehtonen!
    30:45 Patrick EAVES - 2:3
     
    30:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    K vyraženému kotouči se dostal Jamie Benn, jenž ho předal do rohu kluziště Tylerovi Seguinovi, který hned přihrál PATRICKU EAVESOVI a ten se z první trefil mimo dosah Kuemperovy vyrážečky. Texasané poprvé v utkání vedou – 2:3. Asistence: Tyler Seguin a Jamie Benn.
     
    29:09
    Právě Seguin byl zahákován Mattem Dumbou a Dallas si zahraje druhou přesilovku.
     
    26:13
    Hosté po vyrovnání přidali a Kuemper se má co ohánět. Nyní se zaskvěl proti Patricku Sharpovi, jenž ho nepřekonal ani nadvakrát!
     
    24:45
    Hvězdy mohli jít dokonce do vedení! Puk se po střele Klingberga odrážel od kalhot clonícího Moena za Kuemperova záda! Brankář Wild však ukázal skvělý postřeh a holí si stáhl kotouč, který už klouzal do branky, zpět pod sebe!
    24:01 Jason DEMERS - 2:2
     
    24:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to jsem zakřikl, hosté totiž vyrovnávají! Janmark objel branku a nahrál na pravý kruh JASONU DEMERSOVI, jehož střela byla tečována hned dvěma bránícími hráči a zapadla k levé tyčce z pohledu bezmocného Kuempera. Asistence: Mattias Janmark a Valerij Ničuškin.
     
    19:36
    Hosté budou hrát přesilovku! Mikko Koivu je potrestán za to, že zahákoval Russela.
     
    15:02
    V obrovské šanci se ocitl Jason Pominville! Ten po přihrávce Niederreitera pálil do odkryté branky, ale Lehtonen se přesunul rychlým skluzem a nenechal se překonat!
     
    13:07
    Patrik Nemeth sevřel v obranném pásmu puk v rukavici na příliš dlouhou dobu a tak je vyloučen na dvě minuty! Wild si zahrají první přesilovou hru zápasu.
    12:09 Justin FONTAINE - 2:1
     
    12:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní se už domácí prosazují a vedou 2:1! Obraně Stars unikla dvojice JUSTIN FONTAINE a Marco Scandella. Fontaine vše řešil sám a zblízka procedil kotouč skrz výstroj Lehtonena až za brankovou čáru. Asistence: Erik Haula a Thomas Vanek.
    09:47 Alex GOLIGOSKI - 1:1
     
    09:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Jejich elitní formace zavřela soupeře před jeho branku a za své úsilí byla odměněna. Seguin se dostal za brankou ke kotouči, který poslal na hůl ALEXE GOLIGOSKÉHO, jenž byl před brankovištěm důrazný a poslal černou pryž do odkryté poloviny klece. Kuemper totiž po předchozím zákroku uvízl u druhé tyčky. Asistence: Tyler Seguin a Patrick Eaves.
     
    08:10
    Parise s Koivuem dlouho kroužili za brankou soupeře. Nakonec se puk dostal na modrou a po Folinově ráně ještě mohl dorážet právě Mikko Koivu. Lehtonen s trochou štěstí odolal.
     
    06:39
    Kuemper měl hodně práce. Domácí brankář ani nevěděl, jak vyrazil střelu Eakina. Hosté se navíc tlačili za vyraženým kotoučem, ale za brankovou čáru ho nedostali. Následuje reklamní přestávka.
    04:48 Erik HAULA - 1:0
     
    04:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci se ujímají vedení! Suter nastartoval výborným pasem ERIKA HAULU, který se natlačil před obránce Klingberga a svižnou bekhendovou kličkou překonal Lehtonena. Asistence: Thomas Vanek a Ryan Suter.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 5. Haula (Vanek, Suter), 13. Fontaine (Haula, Vanek), 42. Koivu (Dumba, Parise) – 10. Goligoski (Seguin, Eaves), 25. Demers (Janmark, Ničuškin), 31. Eaves (Seguin, Jamie Benn), 63. Klingberg (Jamie Benn)


    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Suter (A), Folin, Dumba, Scandella, Prosser, Reilly – Coyle, Koivu (C), Parise (A) – Pominville , Granlund, Niederreiter – Zucker, Haula, Vanek – Fontaine, Stoll, Carter. Trenér: Mike Yeo
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski (A), Klingberg, Demers, Oduya, Jordie Benn, Nemeth – Eaves, Seguin, Jamie Benn (C) – Ničuškin, Janmark, Sharp – Hemský, Eakin, Roussel – Moen, Faksa, Fiddler (A). Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodca: Lee, Chmielewski – Galloway, Wheler

    Diváci: 19087