Boston – LA Kings 2:9 (kon.) | Buffalo – Florida 4:7 (kon.) | Columbus – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.)
Philadelphia – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Nashville – Washington 3:5 (kon.)
Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.) | NJ Devils – Edmonton 2:1 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.)
Chicago – San Jose 0:2 (kon.) | Colorado – Vancouver 1:3 (kon.) | Calgary – Toronto 4:3 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
4:7 (0:3, 2:3, 2:1)
Florida Panthers
cz Streda 10.02.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Reilly SMITH - 4:7
     
    58:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Risk s prázdnou brankou se Buffalu nevyplatil. Jokinen z rohu obranného pásma dloubl puk k červené čáře, odkud se i přes teč obránce trefil REILLY SMITH. Asistence: Jussi Jokinen.
    57:17 Mike WEBER - 4:6
     
    57:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Necelé tři minuty před koncem třetí třetiny je zaděláno na dramatickou koncovku! Legwand kvůli Ekbladovi přišel o hůl, puk si ale přesto našel cestu k levému mantinelu, odkud se svým prvním gólem v sezóně prosadil MIKE WEBER. Asistence: David Legwand, Cody Franson.
    50:11 Evander KANE - 3:6
     
    50:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo ještě vykřesalo jiskřičku naděje! Gorges z levého konce hřiště trefil zadní mantinel, po kterém puk prosvištěl doprava k EVANDERU KANEOVI, jehož nenápadnou střelu švihem Luongo podcenil a mezi betony pustil kotouč za svá záda. Asistence: Josh Gorges.
    37:53 Jaromír JÁGR - 2:6
     
    37:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři skórují pošesté a pravděpodobně potvrzují své dnešní vítězství! JAROMÍR JÁGR zavezl puk za modrou čáru, aby si jej bleskurychle vyměnil s Huberdeauem a nakonec z první uklidil puk k bližší tyči mimo dosah levé nohy Chada Johnsona. Asistence: Jonathan Huberdeau, Aaron Ekblad.
    27:39 Brandon PIRRI - 2:5
     
    27:39
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to znovu o tři góly. V této sezóně zatím nepříliš produktivní BRANDON PIRRI v předbrankovém prostoru tečoval střelu Briana Campbella a popáté rozradostnil střídačku Panterů. Asistence: Brian Campbell, Quinton Howden.
    25:04 Sam REINHART - 2:4
     
    25:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle využívají i druhou přesilovku a snižují na rozdíl dvou branek! Svůj druhý gól v zápase si připisuje SAM REINHART, který stál u pravé tyče a z bezprostřední blízkosti nohou přesměroval O´Reillyho přihrávku do branky.Platnost gólu po krátké konzultaci potvrdil i videorozhodčí. Asistence: Ryan O´Reilly, Jack Eichel.
    21:09 Sam REINHART - 1:4
     
    21:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Gólové hody pokračují! Ristolainenova nepřesná střela od modré čáry se od zadního hrazení odrazila před branku, kde číhal SAM REINHART a protlačil puk mezi levou tyčkou a betonem přesunujícího se Luonga. Asistence: Rasmus Ristolainen, Ryan O´Reilly.
    20:22 Alex PETROVIC - 0:4
     
    20:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté navazují na povedený závěr první třetiny a 22 sekund po zahájení prostřední části počtvrté skórují! Bjugstad vyhrál vhazování za sebe pro ALEXE PETROVICE, jehož střela příklepem ideálně zamířila k bližší tyči, kam nemohl Lehner dosáhnout. Asistence: Nick Bjugstad.
    19:35 Jussi JOKINEN - 0:3
     
    19:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři v závěru třetiny přidávají třetí branku a udělali důležitý krok k vítězství! Vincent Trocheck dojel nahozený kotouč a před Bogosianem zadovkou nahrál Smithovi, jenž z první předložil puk mezi kruhy JUSSIMU JOKINENOVI, který potřetí překonal už téměř ležícího Lehnera. Asistence: Reilly Smith, Vincent Trocheck.
    10:45 Brian CAMPBELL - 0:2
     
    10:45
    Florida právě vstřelila branku!
    A hosté rychle unikají do vedení o dvě branky! Petrovic od modré čáry přihrál na levou stranu BRIANU CAMPBELLOVI, jehož střelu možná ještě tečoval Jágr a Lehnerovi, který toho asi moc neviděl, proletěl puk mezi vyrážečkou a pravou tyčí do brány. Asistence: Alex Petrovic, Nick Bjugstad.
    07:40 Reilly SMITH - 0:1
     
    07:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Papírový favorit zápasu se v osmé minutě dostává do vedení! Jokinen nahrál z blízkosti levého mantinelu na vrcholek pravého kruhu REILLYMU SMITHOVI, na jehož dělovku k horní tyči neměl Lehner nárok. Asistence: Jussi Jokinen, Vincent Trocheck.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 22. Reinhart (Ristolainen, O´Reilly), 26. Reinhart (O´Reilly, Eichel), 51. Kane (Gorges), 58. Weber (Legwand, Franson) – 8. Smith (Jokinen, Trocheck), 11. Campbell (Petrovic, Bjugstad), 20. Jokinen (Smith, Trocheck), 21. Petrovic (Bjugstad), 28. Pirri (Campbell, Howden), 38. Jágr (Huberdeau, Ekblad), 59. Smith (Jokinen)


    Buffalo Sabres: Lehner (41. Johnson) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Pysyk, Weber – Reinhart, O´Reilly (A), McGinn – Moulson, Eichel, Foligno – Gionta (C), Reinhart, Kane – Legwand, Catenacci, Deslauriers.
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Petrovic, Campbell (A), Regner, Kampfer – Jágr, Bjugstad, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen (A) – Shaw, Wilson, Pirri – Thornton, MacKenzie (A), Howden.

    Rozhodca: Luxmore, Morton – Brisebois, Miller

    Diváci: 18 521