Motor ČB – Kladno 6:2 (kon.) | Jihlava – Most 1:3 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 5:3 (kon.)
Šumperk – Prostějov 1:2 (po pr.) | Ústí n/L – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Litoměřice – Kadaň 3:2 (1:0 po s.n.)
Havířov – Třebíč 1:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
6:2 (2:1, 2:0, 2:1)
Rytíři Kladno
cz Streda 10.02.2016, 17:30 • Budvar aréna • Chance Liga (CZ) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:13 Lukáš ŽÁLČÍK - 6:2
     
    55:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    České Budějovice už vedou o čtyři branky, což je dostatečné vedení na poklidné dohrání utkání. Straka přiťukl puk do jízdy LUKÁŠI ŽÁLČÍKOVI, který zařadil na vyšší rychlostní stupeň, projel se po pravém křídle a přesnou střelou k bližší tyči skóruje dnes již podruhé! Zároveň svým gólem vyhnal Mensatora z branky. Asistence: Josef Straka, Lukáš Kříž.
    50:53 Lukáš ZÍB - 5:2
     
    50:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další využitou početní výhodu si připisuje Motor! Na modré čáře si vyměnili puk Vráblík a LUKÁŠ ZÍB, který poslal tvrdý projektil na branku Mensatora. Tomu prolétl puk kolem lapačky do branky, ale vypadalo to, že gólman neměl vůbec šanci zareagovat. Pátá právě odbila! Asistence: Roman Vráblík.
    41:07 Vítězslav BÍLEK - 4:2
     
    41:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři přece jen přesilovou hru využívají! Pohlednou akci předvedli hosté, když kotouč putoval od nejproduktivnějšího hráče WSM ligy Stacha na Nashe, jenž poslal puk z otočky do mezikruží na VÍTĚZSLAVA BÍLKA. Ten se nerozpakoval a přesnou ranou z mezikruží nad lapačku Bláhy přidal důležitý gól hostů. Asistenci si připsal obránce Nash, kterého tak dělí jediný bod od vyrovnání rekordu v bodování beků. Asistence: Brendon Nash, David Stach.
    31:02 Michal CHOVAN - 4:1
     
    31:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá i přesilovou hru pět na čtyři! Nouza si na modré čáře vyměnil puk s Kolmannem, poté poslal puk k levé tyči Mensatorovy svatyně, kde číhal MICHAL CHOVAN. Ten nic nevymýšlel, vyjel před branku a procpal gólmanovi puk mezi nohama do branky. Dva góly domácích dělilo pouhých 32 sekund! Asistence: Tomáš Nouza, Petr Kolmann.
    30:30 Jakub SUCHÁNEK - 3:1
     
    30:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hned po šesti sekundách se domácí prosazují a vedou už o dva góly! Květoň jen tak lehce nasměroval po buly puk na modrou čáru, kde se do puku opřel JAKUB SUCHÁNEK, který tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Květoň.
    15:40 Tomáš NOUZA - 2:1
     
    15:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí otáčení vývoj zápasu! Domácí vyhráli buly na Zíba, který po modré poslal puk na Kolmanna. Ten z pravé strany vypálil do ohně před brankou, kde puk tečoval TOMÁŠ NOUZA. Puk se vymrštil do vzduchu a pomalu letěl do odkryté části branky. Mensator byl ale zrovna u druhé tyče a už se nestačil přesunout. Asistence: Petr Kolmann, Lukáš Zíb.
    09:52 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:1
     
    09:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vynikající souhra domácího celku končí vyrovnávacím gólem! Straka se ujal puku ve středním pásmu, vlažným tempem projel až do útočného pásma, kde si skvěle tělem pokryl puk a pak nasměroval parádní křižnou přihrávku bekhendem. Ta našla u druhé tyče LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který pohotově zasunul puk kolem betonu Mensatora do brány. Asistence: Josef Straka, Jakub Suchánek.
    05:45 Denis KINDL - 0:1
     
    05:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři využívají početní výhodu a ujímají se vedení ve šlágru kola! Ptáček vypálil od modré čáry a těsně před Bláhou puk bruslí tečoval DENIS KINDL. O kopnutí zde ale asi nemohla být řeč, Kindl se zrovna otáčel, ale puk se od něj do klece odrazil velmi šťastně pro Kladno. Asistence: František Ptáček, Martin Procházka.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 10. Žálčík (Straka, Suchánek), 16. Nouza (Kolmann, Zíb), 31. Suchánek (Květoň), 32. Chovan (Nouza, Kolmann), 51. Zíb (Vráblík), 56. Žálčík (Straka, Kříž) – 6. Kindl (Ptáček, Procházka), 42. Bílek (Nash, Stach)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Spáčil) – Kříž, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Žovinec, Zíb, Klinecký, Tintěra – Nouza, Pajič, Chovan – Květoň, Straka, Kuchejda – Žálčík, Mikyska, Babka – Točík
    Rytíři Kladno: Mensator (56. Cikánek) – Nash, Kehar, Růžička, Mrázek, Těrnavskij, Ptáček – Procházka, Skuhravý, Rudovský – Machač, Stach, Bílek – Kindl, Pitule, Dvořáček – Redlich, Dalecký, Šilhavý

    Rozhodca: Grech – Kokrment, Malý

    Diváci: 6 421 (vyprodáno)