B. Bystrica – L. Mikuláš 1:0 (kon.) | MFK Zvolen – Borčice 1:1 (kon.) | Maribor – Trenčín 1:0 (kon.)
koniec
MFK Dukla Banská Bystrica
1:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Utorok 09.02.2016, 15:00Prípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..
     
    Vážení čitatelia, z tohto duelu nemáme k dispozícii zápis o stretnutí, preto vám v priamom prenose prinesieme iba informácie o aktuálnom stave bez mien prípadných strelcov gólov. Ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy a ďakujeme za porozumenie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    4
    Domáci futbalisti začali snahou o otvorenie skóre a už po štyroch minútach zahrávali rohový kop. Ten ale nebol za kategórie nebezpečných, pretože zakončenie po ňom neprišlo.
     
    7
    Hostia z Liptova by sa pred blížiacou sa jarnou časťou sezóny chceli takisto naladiť víťazne a dostali sa k prvému streleckému pokusu na bránku súpera, ale ten sa skončil neúspešne.
     
    9
    Domáci futbalisti vybojovali hneď po sebe dva rohové kopy, ale ani tieto štandardky od rohovej zástavky nedokázali využiť. Duel pokračuje za stavu 0:0.
     
    11
    Svoj prvý rohový kop v zápase teraz vybojovali aj hostia zo severu Slovenska, ale ani im sa ho nepodarilo zúžitkovať na presný zásah. Prvá desaťminútovka sa teda niesla v aktívnej nálade, ale skóre zatiaľ ostáva nezmenené.
     
    15
    Banskobystričania chcú potešiť svojich fanúšikov výhrou. Domáci hráči teraz už druhýkrát v zápase zakončili mimo priestoru troch žrdí, nasledovať teda bude odkop brankára Liptákov.
     
    17
    Liptáci vybojovali svoj druhý rohový kop v zápase a po ňom prišlo aj zakončenie do priestoru domácej svätyne, ale banskobystrický gólman si s loptou poradil!
     
    20
    Aktuálne štatistiky:
    Strely na bránu: 0:2
    Strely mimo brány: 2:2
    Rohové kopy: 3:2
    Žlté karty: 0:0
     
    22
    Tento zápas vyloženého favorita nepozná. Domáci futbalisti by ale radi potešili svojich priaznivcov, preto teraz po autovom vhadzovaní na vlastnej polovici potiahli loptu až do útoku, ale tam im hostia zakončenie nedovolili.
     
    29
    Domáci hráči chceli opäť zaútočiť, ale hostia si priestor pred svojou bránou postrážili a loptu im vzali. Liptáci budú môcť založiť novú útočnú akciu.
     
    30
    Hosťujúci tím ale teraz pri pokuse o útok zastavil ofsajd. Loptu získajú opäť Banskobystričania.
     
    33
    Banskobystričania tretíkrát v zápase zakončili mimo hosťujúcej bránky. Aj po viac ako polhodine hry je stav stále nerozhodný 0:0.
     
    34
    Máme tu prvú žltú kartu v stretnutí, rozhodca ju musel udeliť jednému z domácich hráčov. Nasledovať bude voľný kop Tatrana.
     
    36
    Hostia rozohrali voľný kop a ostali v útoku, ale nepodarilo sa im zakončiť do priestoru troch žrdí. Pred nami je posledná desaťminútovka riadnej hracej doby prvého polčasu.
     
    39
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci futbalisti zúžitkovali svoju ofenzívnu aktivitu a v závere prvého polčasu sa ujímajú vedenia. Premenením penalty sa o to postaral JURAJ PANČÍK.
     
    40
    Hosťujúci futbalisti nie sú po inkasovaní v optimálnej psychickej pohode. Hlavný rozhodca teraz musel na konto Liptákov udeliť až tri žlté karty v rade!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa skončil. Domáci futbalisti v ňom dosiahli jeden presný zásah a na svojom konte majú najtesnejšie vedenie.
     
    Aktuálne štatistiky:
    Góly: 1:0
    Strely na bránu: 1:2
    Strely mimo brány: 3:4
    Rohové kopy: 3:2
    Žlté karty: 1:3
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    50
    Po zmene strán sa začalo za stavu 1:0. Uvidíme, či sa domácim futbalistom podarí svoj náskok navýšiť, alebo naopak, či hostia dokážu pod Urpínom vyrovnať.
     
    56
    Domáci futbalisti rozohrávali loptu od vlastnej brány a dostali ju až do útoku. Hostia sa musia stiahnuť do defenzívy.
     
    60
    Hosťujúci futbalisti získali autové vhadzovanie na svojej útočnej polovici a pokračujú v snahe o vyrovnanie. Domáci tím sa zatiaľ bráni bez inkasovania.
     
    63
    V druhom polčase pokračujeme okrem gólov aj bez kariet či rohových kopov. Domáci tím na svojom trávniku stále vyhráva najtesnejším rozdielom.
     
    65
    Liptáci sa snažia o vyrovnanie, teraz ale svoj strelecký pokus poslali iba mimo priestoru troch žrdí. Nasledovať bude odkop banskobystrického gólmana.
     
    69
    Banskobystričania potiahli loptu do útoku, kde sa dostali až na dostrel liptovskomikulášskej bránky. Hostia ale situáciu ustáli a loptu budú rozohrávať.
     
    71
    Hostia sa napokon takisto dostali až k bránke svojho súpera a skúsili to tam aj strelecky, ale nenamierili presne.
     
    75
    Aktuálne štatistiky:
    Góly: 1:0
    Strely na bránu: 2:2
    Strely mimo brány: 4:6
    Rohové kopy: 3:2
    Žlté karty: 1:3
     
    77
    Liptáci zahrávali svoj tretí rohový kop v zápase, ale využiť ho nedokázali. Na domáci tím tak stále strácajú jeden presný zásah.
     
    82
    Medzičasom sa nám začala posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Stav ostáva stále nezmenený.
     
    87
    Svoj štvrtý rohový kop v zápase získali domáci Banskobystriania, ale využiť ho nedokázali. Pred nami sú posledné minúty duelu.
     
    89
    Domáci nechcú nechať nič na náhodu a aj teraz sa pokúšajú skórovať. Na bránku hostí poslali presnú strelu, ale gólman si s ňou poradil.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Aktuálne štatistiky:
    Góly: 1:0
    Strely na bránu: 4:2
    Strely mimo brány: 5:8
    Rohové kopy: 4:3
    Žlté karty: 1:3
     
    Zápas sa skončil najtesnejším možným víťazstvom pre domácich Banskobystričanov. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajame vám príjemný zvyšok dňa. (16:41:41)

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 39. Pančík (pen.)


    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš, Savić, Memić, Chupáč, Snitka (63.Vodecký), Pančík (46.Willwéber), Rejdovian (68.Zázrivec), Válovčan, Kurák (68.Urgela), Kostadinov, Vila
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: