Slovensko U15 – Taliansko U16 3:5 (kon.)
koniec
Slovensko U15
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
Taliansko U16
Utorok 09.02.2016, 18:00Reprezentácia do 15 rokov
Partner:
     
    Naši chlapci vo svojom prvom dueli proti o rok starším Talianom prehrali rozdielom dvoch presných zásahov. Pevne veríme, že v zajtrajšej odvete sa im bude dariť viac. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:19:31)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Tím Taliansko U16 dal gól!
    Slovensko inkasuje aj v poslednej sekunde, jedná sa už ale iba o kozmetickú úpravu skóre. Do štatistík sa ako úspešný strelec zapisuje LEONARDO FELICETTI. Asistencia: Valentino Klos.
     
    58:41
    Tím Taliansko U16 dal gól!
    Taliani dokázali udrieť proti plnému počtu Slovákov a získavajú dôležité vedenie. Postaral sa o to STEPHAN DECULA. Asistencia: Valentino Klos.
     
    57:15
    Slováci ale sedemsekundové oslabenie ubránili a už sa hrá v plnom počte na oboch stranách.
     
    57:08
    Slovenské vylúčenie je minulosťou. Nasleduje kratučká presilovka hostí.
     
    55:15
    Pomer síl na ľade sa ale rýchlo vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Gregor Grossersteiger.
     
    55:08
    Slovensko sa bude musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Martin Hercog.
     
    52:04
    Duel sa tak opäť začína v podstate od začiatku. Pred nami je necelých sedem minút hry.
     
    50:56
    Tím Taliansko U16 dal gól!
    Taliani napokon vyrovnávajú krátko po skončení ich presilovky. Postaral sa o to VALENTINO KLOS. Asistencia: Leonardo Felicetti.
     
    50:36
    Na veľkú radosť slovenských fanúšikov sa presilovka hostí končí. Taliani ju využiť nedokázali. Zápas pokračuje za stavu 3:2.
     
    48:34
    Taliani sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Fabian Kasslatter.
     
    46:44
    Čas rýchlo plynie a naši reprezentanti si stále držia svoj náskok. Taliani musia zareagovať čo najskôr.
     
    43:50
    Naši chlapci začali tretiu tretinu ideálne a na svojom konte majú jednogólové vedenie. Uvidíme, ako sa s tým o rok starší Taliani dokážu vysporiadať.
     
    41:05
    Tím Slovensko U15 dal gól!
    Naši chlapci predviedli výborný vstup do tretiny a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! Postaral sa o to ADAM PAVELKA. Asistencie: Juraj Eliáš, Michal Mrázik.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj druhá tretina tohto zápasu je už minulosťou. Slovensko v nej síce inkasovalo ako prvé, ale naši mladíci bleskovo zareagovali a vyrovnali na 2:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:01
    Pred nami sú záverečné dve minúty strednej dvadsaťminútovky.
     
    35:40
    Medzičasom sa nám začala už posledná päťminútovka tejto tretiny. Stav je stále nerozhodný 2:2.
     
    32:06
    Tím Slovensko U15 dal gól!
    Je vyrovnané! Naši chlapci po zmene strán udreli druhýkrát a duel sa začína v podstate od začiatku. O presný zásah sa postaral MICHAL MRÁZIK. Asistencie: Juraj Eliáš, Adam Pavelka.
     
    30:01
    Polhodina hry je za nami. V druhej tretine sa SLováci dokázali presadiť už raz, pevne veríme, že sa im v dohľadnej dobe podarí aj vyrovnať.
     
    28:44
    Tím Slovensko U15 dal gól!
    Blesková odpoveď Slovenska znamená zníženie náskoku hostí! Presne sa trafil aj JURAJ ELIÁŠ. Asistencie: Adam Pavelka, Michal Mrázik.
     
    28:13
    Tím Taliansko U16 dal gól!
    Hostia pridávajú aj svoj fruhý gól v tomto zápase. Strelil ho LEONARDO FELICETTI. Asistencia: Stephan Decula.
     
    25:01
    Po zmene strán ubehlo už päť minút hry, ale skóre sa stále nemení. Výber Talianov do 16 rokov vyhráva nad mladšími súpermi stále najtesnejším možným rozdielom.
     
    23:04
    Pomer striel v prvej tretine bol veľmi tesný, Taliani v ňom zvíťazili iba 12:11.
     
    21:33
    Druhá dvadsaťminútovka medzištátneho zápasu je v plnom prúde. Pevne veríme, že sa mladučkým Slovákom podarí prekvapiť talianskeho gólmana čo najskôr.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Slovenskí mladíci po nej prehrávajú s o rok staršími Talianmi najtesnejším možným rozdielom.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:01
    Začala sa posledná minúta úvodnej tretiny.
     
    17:20
    Na skalickom štadióne sa ale stále nič nemení. Hosťujúci hráči vedú najtesnejším možným rozdielom a zdá sa, že si toto vedenie odnesú aj do kabíny.
     
    15:01
    Pred nami je záverečná päťminútovka tejto tretiny. Hosťujúci hokejisti majú na svojich hokejkách stále najtesnejšie možné vedenie, ale Slovensko má ešte pred prestávkou dostatok času na vyrovnanie.
     
    12:45
    Taliani ale ubránili aj svoje druhé oslabenie v zápase a v Skalici si stále držia najtesnejší náskok.
     
    10:45
    Vzápätí ale prichádza ďalšie vylúčenie na talianskej strane! Hostia zle striedali, takže Slováci budú mať k dispozícii ďalšiu presilovku.
     
    10:31
    Hostia sa ale dokázali ubrániť a ich oslabenie je minulosťou.
     
    09:31
    V polovici presilovky slovenského tímu je skóre stále nezmenené. Naši chlapci majú k dispozícii ešte minútu v početnej prevahe.
     
    08:31
    Brániť sa bude aj Taliansko! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Gregor Grossersteiger.
     
    05:06
    Slováci neinkasovali ani v druhej polovici vlastnej početnej nevýhody a pokračujú v plnom počte. Šestnásťroční Taliani stále vyhrávajú najtesnejším možným rozdielom.
     
    04:06
    Prvá minúta slovenského oslabenia je minulosťou, naši najmladší hokejoví reprezentanti ju ustáli bez inkasovania.
     
    03:06
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty ta faul lakťom Dávid Mudrák.
     
    02:01
    Prvá dvojminútovka je za nami a zverenci trénera Romana Sýkoru prehrávajú najtesnejším možným rozdielom. Uvidíme, či sa im v nadchádzajúcich minútach podarí vyrovnať.
     
    00:31
    Tím Taliansko U16 dal gól!
    Hosťujúci hokejisti začínajú proti mladším protivníkom úspešne a vedenia sa ujímajú už po 31 sekundách. Presným zásahom sa o to postaral VALENTINO KLOS. Asistencia: Stephan Decula.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení čitatelia, ospravedlňujeme sa, ale úvodné zostavy oboch tímov zatiaľ nemáme k dispozícii. Urobíme všetko pre to, aby sme ich v priebehu duelu získali.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní medzištátneho zápasu našej najmladšej hokejovej reprezentácie. Výber Slovenska do 15 rokov sa v týchto dňoch zišiel v Skalici, kde v rámci výcvikového tábora odohrá dve prípravné stretnutia s o rok staršími Talianmi.

    Slovenských mladíkov do 15 rokov vedie hlavný tréner Roman Sýkora, ktorý pre web hockeyslovakia.sk opísal doterajšiu cestu svojich zverencov: „Na prelome augusta a septembra sa v Piešťanoch, Poprade a Liptovskom Mikuláši stretli regionálne výbery východu, stredu a západu po 34 hráčoch. Z nich vzišiel zúžený výber troch regiónov, každý s 15 hráčmi a dvoma brankármi. Tie pod dohľadom regionálnych trénerov i kormidelníka SR 16 odohrali tri zápasy proti sebe. Tréneri hodnotili jednotlivé posty a na základe rebríčka vznikol širší káder 30 hráčov a štyroch brankárov, ktorý sa zišiel na trojdňovom sústredení v Dolnom Kubíne. Najlepší potom štartovali v decembri na turnaji v Poprade, kde im súpermi boli o.i. aj o rok starší Maďari, Poliaci a Rakúšania. S týmto výberom ďalej pracujeme. Sedmička chlapcov dostane tento týždeň príležitosť v drese tímu SR 16, ktorý štartuje na turnaji vo švajčiarskom Wetzikone. Je to teda ďalšia šanca pre ďalšie talenty, aby sa ukázali.“

    Zápasový program SR 15 v Skalici:
    9.2.2016 (utorok) o 18:00 SR 15 – Taliansko 16
    10.2.2016 (streda) o 11:00 SR 15 – Taliansko 16

    Nominácia SR 15:
    Hráči: Dominik Sojka (HC ‘05 Banská Bystrica/HK Brezno), Peter Šándor, Andrej Škultéty, Artur Turanský (HC Slovan Bratislava-mládež), Dominik Antala (HC Slovan Bratislava/HK Lokomotíva Nové Zámky), Juraj Eliáš (HC Košice), Ondrej Lukáčik, Matej Pálfy, Tomáš Veteška (HC Košice/MŠK Mládeže Trebišov), Sebastián Droppa (HT MHK 32 Liptovský Mikuláš/MHK Ružomberok), Michal Mrázik (HT MHK 32 Liptovský Mikuláš), Samuel Hlavaj, Matúš Lukáš Hlavička, Martin Volko (MHA Martin), Matej Farkaš (HK Mládež Michalovce), Damian Hudík (MŠK Púchov/MHK Dubnica nad Váhom), Martin Hercog, Adam Pavelka (HK 91 Senica/HK Ružinov ´99 Bratislava), Matúš Hlaváč, (HK Dukla Trenčín), Jozef Haščák (HK Dukla Trenčín/MŠK Púchov), Dávid Mudrák (HKm Zvolen/HK Levice), Šimon Šimurda (HK Trnava)

    Realizačný tím: manažér Vladimír Šándrik, tréner Roman Sýkora, asistent trénera Branislav Varga, tréner brankárov Miroslav Lipovský, lekár MUDr. Andrea Švrčková, masér Juraj Stopka
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 29. Eliáš (Pavelka, Mrázik), 33. Mrázik (Eliáš, Pavelka), 42. Pavelka (Eliáš, Mrázik) – 1. Klos (Decula), 29. Felicetti (Decula), 51. Klos (Felicetti), 59. Decula (Klos), 60. Felicetti (Klos)


    Slovensko U15:
    Taliansko U16:

    Rozhodca: Müllner – J. Šefčík, P. Šefčík