NY Rangers – NJ Devils 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 6:2 (kon.) | Ottawa – Tampa Bay 5:1 (kon.)
Detroit – Florida 3:0 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Florida Panthers
cz Utorok 09.02.2016, 01:35 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:34 Pavel DACJUK - 3:0
     
    52:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    To je večer PAVLA DACJUKA! Naprosto nádherná akce od domácích hokejistů končí brankou. Henrik Zetterberg dostal kotouč do útočného pásma se kterým si najel před branku. Ještě ale šikovnou přihrávkou našel ruského šikulu, který provedl bezchybný bekhend, který usměrnil mezi betony Montoyi! Asistence: Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
    51:26 Pavel DACJUK - 2:0
     
    51:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    A to se jim daří, konečně je využita přesilovka! PAVEL DACJUK si nabruslil k levému kruhu do dobré střelecké pozice, odkud se mu povedlo ráznou střelou navýšit vedení svého celku! Asistence: Brad Richards, Henrik Zetterberg.
     
    50:19
    Reilly Smith dostává dvouminutový trest za zákrok ve středním pásmu. Provinil se podražením.
     
    46:50
    Hodně rozzuřený je nyní Aaron Ekblad, který čistým hitem zastavil pronikajícího Glendeninga. Šikovný obránce je vyloučen.
     
    45:51
    Horko bylo před brankou Mrázka. Jaromír Jágr přihrál před branku Loganu Shawovi, který z blízkosti nedokázal snad natřikrát překonat skvěle chytajícího Mrázka!
     
    45:15
    Ovšem hrdina posledních okamžiků putuje na trestnou lavici. Za nedovolené bránění je vyloučen Jakub Kindl.
    44:19 Tomáš TATAR - 1:0
     
    44:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Po přežití tohoto oslabení vidíme první branku tohoto utkání! Navrátilec Jakub Kindl nahodil puk na branku a těsně před Montoyou puk ještě dokázal tečovat TOMÁŠ TATAR. Československá kombinace otevírá stav utkání! Asistence: Jakub Kindl, Dylan Larkin.
     
    41:50
    Trestem za hákování je potrestán domácí Brad Richards. Následovat tak bude dvouminutová přesilovka pro hosty.
     
    39:02
    Sám před Mrázkem se zjevil opět jeho o něco starší krajánek, kterému se ale nepovedlo rychlou střelou trefit branku. To bylo blízko!
     
    34:17
    Rychlá akce Floridy zakončená přihrávkou Jonathana Huberdeaua na Jaromíra Jágra před branku. Český útočník ale puk špatně trefil a tent takovým padáčkem skončil přesně v lapačce Petra Mrázka!
     
    33:53
    Detroit se ovšem v útoku držel. Z úhlu hodně nebezpečně zakončoval Henrik Zetterberg, který z pravé strany napálil tyčku!
     
    30:02
    Třetí vyloučení Kylea Quinceyho v tomto utkání. Nyní se dopustil podražení na jednoho z hostujících hráčů.
     
    29:14
    Do dobré pozice se nyní dostal Dylan Larkin. Tomi byl naservírován puk v úniku, ale mladý útočník jej špatně trefil a Montoya se předvedl výborným zákrokem!
     
    26:45
    Justin Abdelkader to nyní přehnal podle hostů. Rázný útočník najel do Alexandra Barkova a byl masírován především Alexandrem Petrovicem. Nemilé slůvko přidal i Jaromír Jágr. Přesilovku budou mít ale domácí!
     
    23:28
    Po útoku si po levé straně najel Pavel Dacjuk, jehož ránu brankář vyrazil před sebe. Ruský šikula tak ještě dorážel, ale ležícího brankáře nepokořil.
     
    19:17
    Rozhodčí rozpažil! Střela Gustava Nyquista neskončila za zády hostujícího brankáře, a tak pokračuje za stavu 0:0 vhazováním před Montoyou.
     
    19:17
    A téměř jsem to zakřikl! Rychlou akci zakončoval útočník Nyquist, jenž pálil z pravé strany a Montoya jeho pokus zachytil na čáře. Rozhodovat bude video!
     
    16:20
    A je tu druhá přesilovka pro hosty. Kyle Quincey míří na trestnou lavici podruhé v této třetině, nyní za hrubost.
     
    13:22
    Jussi Jokinen a Justin Abdelkader inkasují dvouminutové tresty a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    06:54
    Trocheck posílal puk z pravého kruhu do mezikruží na hůl Jaromíru Jágrovi, který puk lehce tečoval a ten skončil jen těsně vedle levé tyčky!
     
    05:10
    Další vyloučení během prvních minut. Přesilovku si zahrají nyní hosté, dvě minuty dostává za držení Kyle Quincey.
     
    02:05
    První přesilovku utkání budou mít domácí. Aaron Ekblad nešťastně zasáhl hokejkou do obličeje jednoho z hráčů a dostane za to dvouminutový trest.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 45. Tatar (Kindl, Larkin), 52. Dacjuk (Richards, Zetterberg), 53. Dacjuk (Zetterberg, Abdelkader)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Quincey, Kindl, Smith, Marčenko, Ericsson – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Larkin, Richards, Helm – Nyquist, Athanasiou, Tatar – Jurčo, Sheahan, Glendening
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Ekblad, Kulikov, Petrovic, Campbell, Regner, Kampfer – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Shaw, Bjugstad, Pirri – Thorton, MacKenzie, Howden

    Rozhodca: Skilliter, Meier – Shewchyk, Cherrey