Srbsko – Ukrajina 2:1 (kon.) | Portugalsko – Španielsko 2:6 (kon.)
koniec
Portugalsko
2:6 (0:3)
Španielsko
cz Pondelok 08.02.2016, 21:00 • Bělehrad, Srbsko • Majstrovstvá Európy • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    39:30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Nikoliv, právě naopak. Střela Joãa Matose skončila dalším skvělým zákrokem španělské jistoty, vyražený míč přes celé hřiště poslal do branky MARIO RIVILLOS, který pečetí španělský postup do semifinálových bojů – 2:6!
     
    34:32
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Jenže hra bez brankáře Portugalcům nevyšla podle představ, na řadu přišel rychlý protiútok španělského týmu! Miguelín našel před brankou ALEXE, který snad ani zakončovat nechtěl, ale měl velké štěstí, že se od něj míč odrazil přímo do sítě – 2:5!
     
    25:31
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalci nedávají svoji kůži lacino, zejména jednoznačně nejlepší světový hráč světa RICARDINHO! Portugalský šikula znovu předvedl na lajně fantastickou kličku, zbavil se bránícího hráče a poté neomylně vymetl pavučinky ve španělské šibenici – 2:4!
     
    22:55
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Portugalská radost však příliš dlouho nevydržela, Španělé si bleskově berou tříbrankový náskok zpět! Mario Rivillos posunul balon na RAÚLA CAMPOSE, který z ostrého úhlu prostřelil Bebeho! Portugalská jednička nemá v tomto případě čisté svědomí – 1:4!
     
    22:24
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tak že bylo zaděláno na drama! Španělská ztráta při postupu směrem dopředu nabídla šanci na rychlou protiakci, Arnaldo Pereira si s RICARDINHEM výstavně porazili s bránícími hráči a druhý jmenovaný následně uklízel balon do prázdné branky – 1:3!
    17:40 ALEX - 0:3
     
    17:40
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnaná bitva dvou pyrenejských soupeřů se nekoná, Španělé ještě do poločasu navyšují své vedení na rozdíl tří gólů! ALEX se dostal do samostatného úniku, nic složitého nevymyslel a brankáře Bebeho jednoduše, ale velmi elegantně přehodil – 0:3!
    14:59 Mario RIVILLOS - 0:2
     
    14:59
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Se semifinálovými ambicemi Portugalců to začíná vypadat velmi bledě. Ortiz totiž rozehrál autového vhazování přímo na nohu MARIA RIVILLOSE, který nepříliš prudkou, nicméně přesnou střelou po zemi k tyči zaskočil Bebeho – 0:2!
    12:39 MIGUELÍN - 0:1
     
    12:39
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Balon si nakonec na penaltový puntík postavil Španěl MIGUELÍN, který prudkou ranou pod břevno nedal Bebemu sebemenší šanci zasáhnout – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Góly: 23. Ricardinho (Pereira), 26. Ricardinho – 13. Miguelín (pen.), 15. Mario Rivillos (Ortiz), 18. Alex, 23. Raúl Campos (Mario Rivillos), 35. Alex (Miguelín), 40. Mario Rivillos

    Karty:   30. Cardinal (POR)


    Portugalsko: Bebe (Vítor Hugo) – Pedro Cary, Cardinal, João Matos, Ricardinho – Paulinho, Bruno Coelho, Fábio Cecílio, Arnaldo Pereira (C), Djô, Anilton, Tiago Brito, Fábio Lima.
    Španielsko: Paco Sedano (Juanjo, Jesús Herrero) – Mario Rivillos, Pola, Lin, Raúl Campos – Ortiz (C), José Ruiz, Bebe, Andresito, Rafa Usín, Alex, Miguelín

    Rozhodca: Kovács (Maďarsko), Černý (Česká republika)