Most – Motor ČB 4:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Šumperk 0:3 (kon.)
Kadaň – Havířov 3:4 (kon.) | Slavia – Litoměřice 5:4 (3:2 po s.n.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (po pr.)
Kladno – Přerov 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
LHK Jestřábi Prostějov
5:4 (1:2, 1:0, 2:2 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Pondelok 08.02.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov rozhoduje v prodloužení! Protivný napřáhl na modré a místo střely volil střílenou nahrávku a našel LUKÁŠE LUŇÁKA a ten rozhodl do odkryté branky! Asistence: Tomáš Protivný a Matouš Venkrbec.
     
    54:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi vyrovnávají! Sympaťák WSM Ligy prokličkoval před Soukupa a kotouč trefuje přesně pod horní tyčku. Asistence: Petrik Husák a Tomáš Protivný.
     
    49:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi se vrací do zápasu. Zpoza branky našel JAKUBA ŠLAHAŘE a ten v pádu překonává Soukupa. Asistence: Lukáš Krejčík a Patrik Husák.
     
    48:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení a s Jestřáby to vypadá špatně. Prosadil se JAROSLAV ROUBÍK krásnou střelou nad rameno Horčičky. Asistence: David Tůma a Jan Kloz.
     
    42:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Zmatek před Horčičkou končí brankou v jeho síti. Poslední kdo se dotkl puku byl bekhendem DAVID TŮMA. Asistence: Jaroslav Roubík a Jan Kloz.
     
    33:21
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic je znovu vyrovnáno! Matouš Venkrbec našel vedle sebe lépe postaveného DAVIDA ZACHARA a ten svou druhou trefou v zápase znovu vyrovnává. Asistence: Matouš Venkrbec a Lukáš Luňák.
     
    17:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nakonec chybu dělají Prostějovští. Nejprve byl v obrovské šanci Roubík, ale Horčička dobře chytil. Poté se ale hostující hráč dostal znovu k puku, nahrál na šířku kluziště na LUKÁŠE CHALUPU a ten střelou z první trefuje pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    08:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Hosté udělali chybu v rozehrávce a z rychlého přenesení hry se prosazuje bekhendovým blafákem prostějovský odchovanec DAVID ZACHAR. Asistence: Marek Drtina a Daniel Kolář.
     
    04:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A po mírném tlaku se nakonec hosté prosazují. Melka našel od levé tyčky na kruzích PETRA TENKRÁTA a ten nekompromisně trefuje k tyči. Asistence: Antonín Melka.

    Miroslav Klimeš

    Góly a asistencie: 9. Zachar (Drtina, Kolář), 34. Zachar (Venkrbec, Luňák), 50. Šlahař (Krejčík, Husák), 55. Venkrbec (Husák, Protivný), 64. Luňák (Protivný, Venkrbec) – 5. Tenkrát (Melka), 18. Chalupa (Roubík), 43. Tůma (Roubík, Kloz), 49. Roubík (Tůma, Kloz)


    LHK Jestřábi Prostějov: Horčička (Neužil) – Drtina, Kolář, Mojžíš, Husák, Rudl, Protivný – Luňák, Venkrbec, Zachar – Novák, Moskal, Čuřík – Šlahař, Illéš, Krejčík – Seidler, Voženílek, Augustin. Trenér: K. Přecechtěl.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Chalupa, Smetana, Brož, Vágner, Bernard, Holomek, Macek – Tůma, Roubík, Kloz – Tenkrát, Čurda, Kuchler – Křivohlávek, Melka, Merta – Janák. Trenér: T. Mareš.

    Rozhodca: R. Trombík – Barteček, Poruba