Motor ČB – Přerov 2:4 (kon.) | Šumperk – Kladno 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 2:5 (kon.) | Havířov – Slavia 3:0 (kon.) | Jihlava – Kadaň 2:0 (kon.)
Most – Třebíč 3:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
2:4 (0:0, 0:4, 2:0)
HC Zubr Přerov
cz Sobota 06.02.2016, 17:00 • Budvar aréna • Chance Liga (CZ) • 48. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:04 Tomáš NOUZA - 2:4
     
    52:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ano! Českobudějovičtí doslova protlačili puk za Klimeše a je zaděláno na drama! Po střele Suchánka od modré čáry se puk odrazil k TOMÁŠI NOUZOVI, který jej jen tak mírně usměrnil směrem na branku, a puk kolem gólmana a přes ležícího brankáře prošel až do branky. Jihočeský střelec se tak proti Přerovu prosazuje vůbec poprvé v kariéře! Asistence: Jakub Suchánek.
    51:01 Josef MIKYSKA - 1:4
     
    51:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen to vyšlo! Domácí využívají přesilovou hru, když střelu Nouzy dorazil velmi šikovně zády k brance jednadvacetiletý forvard JOSEF MIKYSKA. Lukáš Klimeš tedy není nepřekonatelný. Asistence: Tomáš Nouza.
    35:42 Filip STOKLASA - 0:4
     
    35:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov neskutečně řádí! V útočném pásmu znovu Zubři sevřeli Motoru, už první šance zaváněla gólem, ale nakonec se uchytila dorážka FILIPA STOKLASY. Asistence: Marek Sikora.
    35:26 Tadeáš KRÁL - 0:3
     
    35:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru po nádherné kombinaci do prázdné brány. Puk putoval od obránce Grofa ke Stoklasovi, který zachoval chladnou hlavu a chytře poslal puk před odkrytou klec TADEÁŠI KRÁLOVI. Asistence: Jakub Grof, Roman Pšurný.
    Marek Sikora - 0:2
     
    34:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ihned po buly chyboval obránce Kolmann, který nerozvážně vyvážel puk ze třetiny, přišel o něj a po přiťuknutí Krále se z vrcholu kruhů přesně trefil MAREK SIKORA. Asistence: Tadeáš Král.
    24:13 Tomáš SÝKORA - 0:1
     
    24:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to byla skutečně kuriózní situace. Přerov hrál přesilovku čtyři na tři, navíc gólman Bláha ztratil hokejku, a tak mu ji půjčil obránce Vráblík. K TOMÁŠI SÝKOROVI, kterého si měl hlídat právě domácí zadák bez hokejky, došla přesná přihrávka, a ten tak zavěsil do odkryté klece. Asistence: Jakub Grof, Roman Pšurný.

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 52. Mikyska (Nouza), 53. Nouza (Suchánek) – 25. Sýkora (Grof, Pšurný), 35. Sikora (Král), 36. Král (Grof, Pšurný), 36. Stoklasa (Sikora)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (41. Kváča) – Kříž, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Tintěra, Zíb, Klinecký – Květoň, Pajič, Chovan – Nouza, Straka, Kuchejda – Žálčík, Mikyska, Babka – Marek, Točík, Švihálek
    HC Zubr Přerov: Klimeš (Slovák) – Chmelíř, Grof, Pala, Hořava, Novotný, Ferenc, Vágner, Šnajnar – Pšurný, Sýkora, Mrázek – Sikora, Král, Stoklasa – Blinka, Popelka, Kovařík – M. Kratochvíl, Dvořák, Š. Kratochvíl

    Rozhodca: Wagner – Jílek, Šperl

    Diváci: 6421 (vyprodáno)