Slovinsko – Portugalsko 2:6 (kon.) | Maďarsko – Ukrajina 3:6 (kon.)
koniec
Slovinsko
2:6 (2:2)
Portugalsko
cz Štvrtok 04.02.2016, 18:30 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Majstrovstvá Európy • Skupina A
Predzápasové kurzy
    39:01 Fábio CECÍLIO - 2:6
     
    39:01
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    FÁBIO CECÍLIO střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a zvyšuje po nádherné kombinaci na 6:2!! Fábio Cecílio předložil míč doprava nabíhajícímu Brunovi Coelhovi, který mu ho nesobecky vrátil, a Cecílio poté uklidil míč z blízkosti do prázdné brány. Asistence: Bruno Coelho.
    32:35 RICARDINHO - 2:5
     
    32:35
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    RICARDINHO střílí hodně snadný gól a kompletuje hattrick!! Osredkar na vlastní polovině ztratil míč a Ricardinho nabídnutou šancí nepohrdl, když přízemní střelou zamířil do prázdné brány.
    30:44 Pedro CARY - 2:4
     
    30:44
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    PEDRO CARY se prosazuje a s největší pravděpodobností posílá Slovince domů!! Paulinho rozehrál na levém křídle rohový kop a Pedro Cary přízemní střelou bez přípravy propálil brankáře Puškara mezi nohama. Asistence: Paulinho.
    23:33 RICARDINHO - 2:3
     
    23:33
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    RICARDINHO střílí druhý gól v dnešním zápase a posílá Portugalsko podruhé do vedení!! Ricardinho rozehrál na pravém křídle volný přímý kop a nádhernou přízemní střelou procedil míč pod padajícím brankářem Puškarem do brány.
    19:08 Gašper VRHOVEC - 2:2
     
    19:08
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    GAŠPER VRHOVEC napřáhl k chytré střele a vyrovnává na 2:2!! Osredkar rozehrál rohový kop a Vrhovec krásnou přízemní technickou střelou poslal míč přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Igor Osredkar.
    15:39 RICARDINHO - 1:2
     
    15:39
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    RICARDINHO předvedl fantastickou teč a otáčí vývoj zápasu na stranu Portugalska!! Paulinho poslal před bránu po rozehrání trestného kopu střílenou přihrávku, kterou patičkou zády k bráně tečoval mezi nohy brankáře Puškara Ricardinho. Asistence: Paulinho.
    04:48 Fábio CECÍLIO - 1:1
     
    04:48
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    FÁBIO CECÍLIO střílí nádherný gól a vyrovnává na 1:1!! João Matos na levém křídle rozehrál aut a na vzdálenější pravé tyči našel Fábia Cecília, který se parádně opřel do míče a jeho následný volej zamířil přesně k bližší pravé tyči. Asistence: João Matos.
    02:17 Kristjan ČUJEC - 1:0
     
    02:17
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    KRISTJAN ČUJEC střílí gól a otevírá skóre dnešního zápasu!! Kristjan Čujec na levém křídle ustál souboj s protihráčem, který se mu nepříjemně vrhl pod nohy, a poté tvrdou střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči.

    Tomáš Reiner

    Góly: 3. Čujec, 20. Vrhovec (Osredkar) – 5. Fábio Cecílio (Matos), 16. Ricardinho (Paulinho), 24. Ricardinho, 31. Pedro Cary (Paulinho), 33. Ricardinho, 40. Fábio Cecílio (Bruno Coelho)

    Karty:   15. Vrhovec (SLO), 17. Puškar (SLO) – 12. Arnaldo Pereira (POR), 40. Ricardinho (POR)   39. Vrhovec (SLO)


    Slovinsko: Puškar – Osredkar (C), Čujec, Vrhovec, Fetič – A. Mordej (GK), R. Mordej, Kroflič, Hozjan, Štendler, Fideršek, Širok, Sovdat. Trenér: Andrej Dobovičnik (SVN).
    Portugalsko: Vítor Hugo – Pedro Cary, Arnaldo Pereira (C), João Matos, Ricardinho – Bebe (GK) – Paulinho, Bruno Coelho, Fábio Cecílio, Djô, Anilton, Tiago Brito, Fábio Lima. Hlavní trenér: Jorge Braz (POR).

    Rozhodca: Ivan Šabanov (RUS) – Saša Tomić (CRO). Třetí rozhodčí: Bogdan Sorescu (ROU). Časoměřič: Lukáš Peško (SVK)