Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:4 (kon.) | Trnava – Bardejov 2:6 (kon.) | Detva – Michalovce 4:2 (kon.)
Nové Zámky – Pov. Bystrica 6:3 (kon.) | Prešov – Senica 7:3 (kon.)
koniec
HK Gladiators Trnava
2:6 (1:1, 0:2, 1:3)
HK Bardejov
Streda 03.02.2016, 17:00 • Zimný štadión Trnava • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Trnavu čaká posledný domáci zápas v tejto sezóne. Pôvodne mala odohrať v piatok ešte duel s Humenným a následne play-out či play-off, no východniari svojim koncom priblížili koniec aj ďalším tímom. Gladiátori v ostatnom zápase v Senici stratili aj poslednú nádej na play-off.

    Bardejovu sa naopak darí dosť dobre. Na čele má aktuálne osembodový náskok a keďže sa hrá ešte o deväť bodov, práve po dnešku by mohlo byť jasné, či sa stane víťazom základnej časti v predstihu.

    Vo vzájomných zápasoch s Trnavou zatiaľ vždy platilo "môj dom – môj hrad". Bardejov doma vyhral 4:1 a 5:1, v Trnave ale utŕžil prehru 3:4. Práve na tento výkon by Gladiátori určite radi nadviazali a s domácim publikom sa rozlúčili s výhrou. Podarí sa im to, alebo si tri body urve pre seba favorit?
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:55
    Ako prvý prerušuje hru Brucháč, keď Trnave sa nepodarilo usadiť sa v pásme a Bardejov sa až teraz dostal k lepšej strele, Kalináč z ľavého kruhu vyzval Brucháča na zásah lapačkou.
     
    02:15
    Trnave sa zatiaľ darí kaziť hru súpera, ktorý sa nevie dobre dostať do pásma. Uvidíme, ako dlho to Gladiátorom vydrží, dnes opäť nastúpili na zápas vo výrazne oklieštenej zostave a ani hráči, ktorí nastúpili, nie sú stopercentne fit.
     
    02:51
    Mrava sa pri štelovaní na prihrávku potkol o protihráča a trnavský útok sa tak zdržal. Na prihrávku od Juráka si nakorčuľoval Schmidt, puk ale prešiel na bardejovskú obranu.
     
    03:26
    Trnave sa nepodarilo vybojovať puk v rohu klziska, Bardejov ho o mantinel posiela do stredu. Tu Čunderlík aspoň vyblokoval nohou prihrávku Baláža, ale len späť na hráča.
     
    04:04
    Nepríjemná situácia, keď strelu Lukačoviča od mantinelu zblokoval Polaček hádam tvárou. Chvíľu ostal ležať na ľade, ale napokon sa len otrasený dvíha sám a odchádza na striedačku.
     
    04:33
    Vaško sa s pukom vrátil do svojho obranného pásma, Mrázik ho nadvakrát cez stred nepustil.
     
    05:00
    Konečne sa hostia dostali do útočného pásma, ale Všetečkovi nesadla prihrávka na modrú, puk mu následne vypichol Domaev.
     
    05:12
    Strelu tak naopak vidíme na druhej strane, Škorvánek ale nemal s pukom problém.
     
    05:34
    Schmidt sa snažil prekonať Škorvánka blafákom, keď mu puk vyrazil rovno na hokejku ale mal to z uhla. Snažil sa prehodiť si puk na forhend a zakončiť na veľmi malom priestore poza Škorvánkov chrbát, ale ten ho nepustil.
     
    06:24
    Následne sa pred Škorvánkovou bránou strhla riadna mela, vystrelil snáď každý z trnavských útočníkov, najprv to skúšal Jurák od kruhov, neskôr Čunderlík zblízka či po dorážkach stredom Mrava.
     
    06:44
    Po vhadzovaní strela od modrej, ktorú Škorvánek kontroluje betónom. Puk prevzal Bednár a Bardejov sa dostal do pásma, ale len vďaka odskočenému puku, ktorý Brucháč radšej pokryl.
     
    06:53
    A vidíme, že trnavský bek Michal Imrich schádza do kabíny. Na zápas nastupoval napriek tomu, že má problémy so sánkou, no zrejme ho nedohrá.
     
    07:37
    V krátkom slede dvakrát zasahoval Škorvánek, najprv to bolo len nahodenie, teraz poťažkáva v lapačke strelu Puša.
     
    07:52
    Bardejov dal gól!
    Loydl zachytil puk v strednom pásme, z prvej ho poslal na Gmittera, ktorý predĺžil na pravé krídlo. MARTIN KALINÁČ sa napriek bráneniu predral až k bráne a podarilo sa mu prekonať Brucháča!
    Asistencie: Ondrej Gmitter a Jakub Loydl.
     
    08:55
    Linetovi nevyšla akcia, puk mu ušiel na Reha.
     
    09:17
    Na druhej strane práve Linet vbehol medzi Barinku a Puša, ktorým sa tak nepodarilo lepšie si prihrať puk. Ten napokon skončil na bránkovej sieti a rozhodca tak hru prerušil.
     
    10:02
    Mikolášek hádzal puk za seba naslepo, ale žiaden z jeho spoluhráčov to nečakal a tak puk prešiel do stredného pásma.
     
    10:29
    Bardejovská rozohrávka nezachytila adresáta, ale puk mieril priamo na Brucháčovu bránu.
     
    10:52
    Menší kolotoč pred Brucháčovou bránou, viacero hráčov sa podarilo vytlačiť z dobrej streleckej pozície, jednu zo striel zblokoval Hrehuš. Brucháč sa presúva zo strany na stranu, ale je to bez strely.
     
    11:15
    Trnava – Pavol Poláček – dve minúty za nedovolené bránenie v hre. Došlo k nemu pri pretláčačke s kapitánom hostí v tesnej blízkosti brány.
     
    11:43
    Trnava sa hneď na úvod oslobodila, Glemba zahnal Bednára až za jeho bránu. Vaško sa v strednom pásme nenechal oklamať a prihrávkou na Ščurka dostal Bardejov späť do útoku.
     
    12:05
    Brucháč vyráža strelu spomedzi kruhov do ochrannej siete.
     
    12:47
    Hrehuš dokorčuľoval nahodenie ako prvý, poslal ho o mantinel k Jurákovi, ktorý opäť puk vyhadzuje a Trnava strieda.
     
    13:15
    Trnava je v plnom počte. Zároveň je hra prerušená a tak domáci dostriedavajú.
     
    13:40
    Hosťom v pásme nevyšla prihrávka a využil to Domaev na rozohrávku Barinkovi, Puk mu síce ušiel, ale Trnava sa aspoň dostala do útočného pásma.
     
    14:00
    Tak napokon z toho bola obrovská šanca pre Domaeva! Lukačovič vlietol do pásma a získal puk, pohral sa s ním na pravej strane a prihral na modrú, odkiaľ Domaev strelu len tečoval a Škorvánek vyrazil. Avšak rovno na Domaeva, ktorý len pre bránenie nedokázal lepšie zakončiť, keď už padal na ľad a do puku len naverímboha pálil hokejkou a netrafil dobre odkrytý priestor.
     
    14:46
    Brucháč prerušuje hru a Bardejov tak získava vhadzovanie v pásme. Zároveň vidíme, že Michal Imrich sa vracia na striedačku.
     
    15:10
    Faul na Čunderlíka nepovšimnutý, zatiaľ sa hosťujúcim hráčom podarilo prejsť do pásma Jokeľom, proti ktorému Brucháč aj s veľkým šťastím zasiahol! Zároveň rozhodca prerušuje hru, hoci brankár nemá puk v plnej moci.
     
    15:10
    Hlavný rozhodca Goga sa poradil s čiarovým Stanzelom a predsa len sa vylučovať bude.
     
    15:10
    Bardejov – Michal Valjent – dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    15:28
    Nádherná kombinácia a obrovská šanca na vyrovnanie! Reho mohol páliť z pravého kruhu, ale šikovne puk prihral pred bránu stojacemu Mravovi, no proti jeho strele z prvej sa ešte stihol vytiahnuť betónom Škorvánek.
     
    15:49
    Trnava dala gól!
    Predsa len sa podarilo vyrovnať, JOZEF REHO z ľavej strany využíva presilovku!
    Asistencie: Roman Jurák a Dávid Schmidt
     
    16:44
    Čunderlíkov zákrok si bolestivo odniesol nevysoký Kalináč, bude sa vylučovať. Zatiaľ ale spoluhráči pomáhajú útočníkovi na striedačku.
     
    16:44
    Trnava – Martin Čunderlík – dve minúty za krosček.
     
    17:41
    Zatiaľ sme videli len jednu strelu, ktorú Brucháč poriadne nevidel, ale mal na mieste betóny. Bardejov teraz pri svojej bráne.
     
    18:00
    Pekná akcia s prihrávkou na protipohyb, trnavský brankár ju ale čakal a presunul sa na zákrok!
     
    18:30
    Trnava opäť vyhadzuje puk, Glemba napáda.
     
    19:15
    Hrehuš mal cestu k bráne a tak vyskúšal Škorvánka. Jeho lajna aj tak potrebovala prestriedať. Mladý brankár si pritláča puk na hruď lapačkou.
     
    19:36
    Domaev získal puk v obrannom pásme, ale naslepo ho poslal len na Loydla. Ten ho dloubákom nešikovne poslal do stropu a tak je hra prerušená.
     
    19:46
    Po trnavskom icingu ešte jedno vhadzovanie.
     
    19:57
    Tak napokon ešte jedno, Schmidtovu prihrávku spoza červenej čiary nik nezachytil.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:35
    Trnavčania sa dostali ako prví do pásma, hra je teraz ale vykázaná za čiaru.
     
    21:09
    Vaško získal puk a prešiel dopredu, nevyšla mu ale dobre kľučka a prihrávku už naslepo neposlal na svojho spoluhráča.
     
    21:20
    Čunderlík faulovaný ostal ležať na zemi, na striedačku mu pomôžu spoluhráči. Goga opäť situáciu nevidel a poradil sa s čiarovými. Aspoň že si nechá poradiť, ako by sa na to mal úplne vykašlať.
     
    21:20
    Bardejov – Filip Vaško – dve minúty za podrazenie.
     
    22:32
    Gmitter s Balážom prešli do útočného pásma a prinútili Brucháča prerušiť hru, čím získali vhadzovanie. Trnava dosiaľ bola v útočnom pásme, ale nedarilo sa jej dostať k dobrej strele.
     
    22:57
    Kalináč a Mikolášek robia problémy rozohrávajúcej trojici domácich, zdržali ich tu hodnú chvíľu.
     
    23:27
    Už na konci oslabenia sa Kalináč zmocnil puku pri mantineli v obrannom pásme. Po ľavom krídle prekorčuľoval dopredu a ohrozil Brucháča, ten ale puk drží.
     
    24:04
    Po viacerých nepresnostiach v strednom pásme sa dopredu vybral Polaček, jeho strela z uhla ale končí v rohu po odraze od spodnej konštrukcie brány.
     
    24:53
    Barinka vybojoval puk, ktorý sa cez jeho spoluhráča dostal na rozbehnutého Juráka. Strelu spoza Loydla Škorvánek chytá.
     
    25:09
    Mikoláškovi ušla prihrávka, ale na icing to nebolo, stíhal ešte korčuľovať za pukom. Brucháč ho však prikryl.
     
    25:18
    Prihrávka na Puša zblokovaná, puk skončil na striedačke.
     
    25:52
    Bardejov točil puk okolo brány, ani Gmitter ani Kalináč neprihrávali k bránkovisku, Kalináč si vybral modrú čiaru. Bednárova strela končí v Brucháčových betónoch.
     
    26:07
    Bardejov dal gól!
    LADISLAV ŠČURKO ďakuje za prihrávku Loydlovi, Brucháč už sa nestíhal presunúť a tak mu stačilo byť na mieste.
    Asistencie: Jakub Loydl a Oliver Jokeľ.
     
    26:40
    Tak toto nevidíme radi, Michal Imrich po bránení spadol na ľad a znova odchádza do kabíny. Ešte predtým už Ihnaťo dvíhal ruky nad hlavu, ale puk netrafil bránu, jeho dorážka nemala potrebnú razanciu.
     
    27:11
    Bardejov dal gól!
    Z veľkého tlaku pred bránou napokon hostia vyťažili aj tretí gól, keď Brucháča prekonal VLADISLAV SOLOMONČAK.
    Asistencie: Milan Bednár a Martin Mikolášek.
     
    28:24
    Glemba v snahe získať puk nechal natiahnutú hokejku a podrazil protihráča, cez ktorého následne preletel Čunderlík. Puk sa mu ale podarilo vytiahnuť dopredu na Puša, ktorý však v tiesnení medzi Pichnarčíkom a Kalináčom neudržal stabilitu.
     
    29:37
    Bardejov sa prezentoval niekoľkými peknými šancami, najprv to nevyšlo po individuálnej akcii Baláža, teraz stroskotala kombinácia na finálnej prihrávke na Jokeľa, keď puk zachytili Trnavčania.
     
    30:38
    Mikolášek prihrávkou spoza brány našiel Solomončaka, tomu ale dobre nedovolil vystreliť Poláček, puk skončil v brankárovi.
     
    30:56
    Brucháč prerušuje hru po ďalšom závare pred jeho bránou.
     
    31:06
    Kalináč dostal nabité na strelu z prvej, ale nesadol mu puk na hokejku a netrafil bránu.
     
    31:37
    Bardejov – Ondrej Gmitter – dve minúty za hákovanie.
     
    32:14
    Bardejovu sa darí v oslabení držať puk ďaleko od svojej brány. Teraz puk má v moci v strednom pásme Jokeľ.
     
    32:37
    Trnava v pásme, Schmditovi nevyšla strela zblízka.
     
    33:05
    Poláček prihral puk po modrej a presunul sa pred bránu na teč, no strela neprišla. Rehovi puk prešiel cez modrú a musí ho naháňať.
     
    33:31
    Strela od modrej zaletela hore, chvíľu sa o puk naťahovali hráči pred bránkoviskom, ale Škorvánek naznačuje, že dostal do masky a tak je hra prerušená.
     
    34:25
    Tak to je neuveriteľné, čo teraz Bardejov nedal! Linetovu strelu Brucháč neudržal, puk ostal v bránkovisku a veru mu veľa nechýbalo. Naťahoval sa tu spoza žrde Ihnaťo, a v bránkovisku stojaci Mrázik chcel puk posunúť opačným smerom. Spoza neho to ešte skúšal Linet a tým Mrázika potkol, takže ten spadol, napokon mu spod nohy puk odpálil von z voľnej strany Domaev.
     
    34:32
    Trnava – Andrej Mrázik – dve minúty za podrazenie. Dovolím si tvrdiť, že Fajčák sa o hráča potkol pri jeho cúvaní sám, ale nakoľko nemám na sebe pásikavý dres, nemám do toho čo kecať.
     
    36:18
    Dvakrát po sebe sa Trnave podarilo zaútočiť. Schmidtovi ešte strela nevyšla dobre, teraz ale ušiel na brejk Čunderlík. Mal na sebe hráča, podarilo sa mu položiť si brankára, ale napokon už nie trafiť odkrytý priestor.
     
    37:08
    Akcia ktorá sa nedá vidieť hádam ani na rybníku, Bardejov si puk posúval doslova len aby bolo, pretože jeho hráči ešte striedali, a napokon z toho bola veľká šanca.
     
    37:45
    Jurákova strela končí v Bednárovi, Bardejov okamžite otáča hru.
     
    38:14
    Jurák sa v útočnom pásme naťahuje o puk s Bednárom. Bardejovský obranca z toho vyšiel víťazne, hoci skončil na zemi.
     
    38:48
    Na Trnavčanoch už badať veľký tlak Bardejova. Mrázikova rozohrávka bekhendom šla stredom na nikoho, puk zachytil ešte v pásme Polaček. Brucháč strelu vyrazil pred seba.
     
    39:40
    Hrehuš bol dobre postavený pred bránou a tak nepustil Gmittera využiť chybu domácich.
     
    39:57
    Kalináč naznačil strelu, čím prinútil Hrehuša spomaliť, následne si ho obišiel a strieľal z uhla, ale už to bolo príliš.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:23
    Bardejov začal zhurta, cez Brucháča sa ale puk nepodarilo pretlačiť.
     
    40:53
    Pekná strela Gmittera, len tesnúčko netrafil!
     
    41:35
    Puš sa pustil po krídle do pásma, ale bol faulovaný.
     
    41:35
    Bardejov – Filip Vaško – dve minúty za krosček.
     
    41:39
    Hneď na úvod sa hostia oslobodzujú.
     
    42:09
    Bednár chvíľu mal v ruke zlomenú hokejku, ale stihol ju pustiť skôr ako mohol byť b pozornosti rozhodcov. Aj bez hokejky teraz bojuje o puk pri manitneli.
     
    42:56
    Čunderlík dostal krížnu prihrávku od modrej, snažil sa prihrať pred bránu na teč Poláčkovi. Teč aj prišiel, ale nie taký ako by si domáci predstavovali, puk odskočil do vzduchu a stratil sa z dohľadu. Hra je preto prerušená.
     
    43:36
    Poláček nabil Rehovi, strela sa neujala. Vaško sa následne vracia na ľad.
     
    43:55
    Už sa zdalo že Trnava príde o pásmo, ale ešte Reho prihral na Juráka. Jeho strelu zblokoval hráč a vzápätí jeho blokoval Baláž.
     
    44:06
    Domácim nevyšla prihrávka, icing.
     
    44:41
    Bardejov dal gól!
    Fajčák výbornou prihrávkou vysunul JAKUBA LINETA takmer do nájazdu, Žilinčan ho zúžitkoval strelou do vinkla.
    Asistencie: Ľuboš Fajčák a Roman Ihnaťo.
     
    45:26
    Pichnarčíkova prihrávka letí cez klzisko, ale rovno na Brucháča.
     
    46:39
    Obom tímom teraz nevyšiel prechod do útoku, Bardejov zatlačil domácich k mantinelu, na druhej strane prihrávku zachytil Poláček.
     
    47:10
    Kalináč dostal prihrávku od Loydla a rozbehol sa dopredu. Pravá strana bola ale prehustená, preto prihral do ľavej na Ihnaťa. Tomu vpredu akcia nevyšla, Brucháč mal tentokrát navrch proti strele zblízka.
     
    47:41
    Bardejov dal gól!
    Akciu začal prihrávkou Fajčák, keď v strednom pásme dobre prihrával na kruh, puk sa napokon ešte potočil a práve ĽUBOŠ FAJČÁK z pravej strany prekonal Brucháča!
    Asistencie: Jakub Linet a Roman Ihnaťo.
     
    48:58
    Mrava dostal prihrávku, ale pred sebou mal pripravenú obranu, tak sa do pásma len zatiahol a počkal si na spoluhráčov. Strela tak prišla až neskôr od modrej od Poláčka, Škorvánek vyráža.
     
    49:34
    Baláž puk len pristavil v strednom pásme, za ním už bol rozbehnutý Kalináč, ale cez dvoch protihráčov sa nedostal.
     
    50:12
    Kalináč z veľkej diaľky, netrafil príklepom bránu. Následne Domaev na druhej strane z uhla, Škorvánek ale mal vykrytý priestor.
     
    50:42
    Poláček dostal dobrú prihrávku a mal to znovu len z uhla, ale dostal puk o Škorvánka pred jeho bránu. Pred Pušom však bol dobre pripravený Všetečka a nepustil ho k dorážke.
     
    51:16
    Nepríjemná situácia, vidíme hokejku v Glembovej tvári a hra je prerušená. Glemba so spoluhráčom sledovali útočiaceho hráča, všetci traja skončili v hite na zadnom mantineli a ťažko povedať koniec ktorej hokejky to bol, no určite nešlo o úmysel, tobôž faul.
     
    51:16
    Glemba napokon odchádza po svojich a zdá sa že tam nie je ani veľké zranenie a bude v poriadku, situáciu kontrolujú rozhodcovia.
     
    51:57
    Mravovi ušiel puk dopredu, Bednár ho zblokoval mimo plochu.
     
    52:22
    Čunderlík v strednom pásme dvakrát kopol do puku a zmaril tak dve rozohrávky.
     
    52:58
    Puš dostal prihrávku, ale cez Valjenta sa k strele nepretlačil.
     
    53:14
    Obrovská šanca Glembu, ktorý vletel prestriedaný do pásma a rovno využil zaváhanie hosťujúceho beka, ktorému vzal puk a okamžite strieľal. Minul však bránu.
     
    53:40
    Pokus Baláža na druhej strane tečovaný.
     
    54:13
    Glembu je teraz plný ľad, ale stále nedokázal vyťažiť strelu na bránu.
     
    54:30
    Kalináč s pukom vletel k bráne po ľavej strany, zatiahol až za ňu a otočil sa do hry, puk pomaličky pustil pred bránu Fajčákovi. Jeho strela poskočila k zadnému mantinelu. Sama neviem, či tam bol zákrok Brucháča alebo to zle trafil, pretože mi vo výhľade zavadzal sám Fajčák.
     
    54:50
    Bardejov dal gól!
    Trnavčania chýbali vzadu a Bardejov dal takmer únik dva na nula. Jediný sa stíhal ako-tak vracať Reho, útočili Ihnaťo a JAKUB LINET, ktorý si užil už druhý "nájazd" v zápase, tentokrát blafákom po ľade.
    Bez asistencie.
     
    55:42
    Všetečka fauloval Schmidta v úniku a je nariadené trestné strieľanie!
     
    55:42
    Trnava dala gól!
    DÁVID SCHMIDT v sebe nezaprel špecialistu na nájazdy a trestné strieľanie premenil, keď si Škorvánka položil na ľad a puk dvihol do vinkla.
     
    56:25
    Glemba veselo napáda hneď trojicu brániacich hráčov, nepočuje, že je signalizovaný ofsajd.
     
    57:22
    Po súboji o puk v strednom pásme sa dostal na Pichnarčíka, ten prihráva Loydlovi. Ten sa snaží o mantinel rozohrať dopredu a čiarový rozhodca vyskočil aby puk pustil, ale čo z toho, keď ešte pred ním stál Goga a puk sa od neho odrazil späť do pásma.
     
    58:27
    Pekná akcia tretieho útoku, Linet na Fajčáka, ten si počkal na rozbehnutého Ihnaťa, ale do úsmevu im skočil Čunderlík.
     
    59:00
    Zakázané uvoľnenie Trnavy.
     
    59:11
    Brucháč už bol na ľade keď sa snažil dostať puk pod kontrolu, ale ten odskočil na kruhy. Strelu odtiaľto na šťastie pre trnavského brankára blokovali hráči.
     
    Koniec zápasu.
     
    Máme za sebou posledný zápas v sezóne z trnavského ľadu. Líder v ňom vyhral presvedčivo 6:2. Ďakujem za pozornosť, a keďže sa so sezónou z Trnavy lúčim, dovoľte mi zapriať všetkým tímom, ako hráčom tak fanúšikom, do budúcej sezóny v prvom rade chuť do hokeja a v druhom, nemenej dôležitom, omnoho lepších rozhodcov, ktorí by túto chuť nekazili. Do čítania! (19:06:30)
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Dominika Haršáni Handzušová


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. Reho (Jurák, Schmidt), 56. Schmidt (t.s.) – 8. Kalináč (Gmitter, Loydl), 27. Ščurko (Loydl, Jokeľ), 28. Solomončak (Bednár, Mikolášek), 45. Linet (Fajčák, Ihnaťo), 48. Fajčák (Linet, Ihnaťo), 55. Linet


    HK Gladiators Trnava: Brucháč – Reho, Poláček, Mi. Imrich, M. Hutár, Hutár, Hrehuš – Mrava, D. Schmidt, Jurák – Puš, M. Čunderlík, Glemba – M. Lukačovič, P. Barinka, Domaev.
    HK Bardejov: Škorvánek ml. – M. Takáč, Všetečka, Mi. Bednár, Polaček, Pichnarčík, Loydl, Česelka, Valjent – Baláž, Kalináč, O. Gmitter – Jokeľ, Ščurko, Vaško – Ihnaťo, Linet, Fajčák – Solomončak, Šimčák, Mikolášek.

    Rozhodca: Goga – Stanzel, Gegáň

    Diváci: 220