NJ Devils – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – LA Kings 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Montreal Canadiens
cz Streda 03.02.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Matt READ - 4:2
     
    59:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A teď již přichází gól do prázdné branky, a o dnešním vítězi je rozhodnuto! Do úniku se dostal Couturier s MATTEM READEM, který nakonec celou akci zakončil, a potvrzuje vítězství svého celku! Asistence: Sean Couturier, Chris VandeVelde.
    51:56 Wayne SIMMONDS - 3:2
     
    51:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A Philadelphia se dostává ve třetí třetině do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! První formace Flyers se dlouho držela v útočném pásmu. Následně se za brankou dostal ke kotouči Jakub Voráček, který si jej krásně pokryl před obráncem Canadiens, vyjel před Condona, a následnou přihrávkou našel WAYNA SIMMONDSE, který poslal kotouč přesně k tyči! Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
    22:30 Jeff PETRY - 2:2
     
    22:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens jsou za skvělý vstup do třetiny řádně odměněni, a vyrovnávají na 2:2! Nájezd Ellera do branky ještě nevyšel, nicméně následně dostal na modrou přihrávku JEFF PETRY, který si sjel až na hranici levého kruhu, a přesnou střelou prostřelil Masona. Asistence: Nathan Beaulieu.
    18:18 Andrej MARKOV - 2:1
     
    18:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak, i Canadiens se dočkali využité přesilové hry, a v závěru první třetiny snižuje na rozdíl jediné branky! Canadiens výborně kombinovali v útočném pásmu, a kotouč se dostal na pravé křídlo, odkud tvrdě vypálil Galychenyuk. Jeho rána se odrazila od mantinelu před branku, odkud se z ostrého úhlu dokázal prosadit ANDREJ MARKOV! Mason se velmi rychle přesunul, avšak gólu již nedokázal zabránit. Asistence:
    15:26 Braydon SCHENN - 2:0
     
    15:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers potřebovali šest sekund na to, aby využili svou druhou přesilovou hru! Po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou, kde se nacházel Gostisbehere. Jeho následná přihrávka našla na pravém křídle Jakuba Voráčka, který velmi chytře poslal kotouč před branku na teč pro BRAYDONA SCHENNA, po jehož teči skončil kotouč v brance! Asistence: Jakub Voráček, Shayne Gostisbehere.
    06:11 Wayne SIMMONDS - 1:0
     
    06:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A Flyers nakonec přesilovou hru využívají, a tři sekundy před koncem trestu hostujícího rháče se dostávají do vedení! Celou akci rozjel Jakub Voráček, který následnou křížnou přihrávkou z pravého rohu našel Brayden Schenna, který pohotově přenesl hru před branku, kde stál připravený WAYNE SIMMONDS, a kanadský útočník měl již jednoduchou pozici! Asistence: Brayden Schenn, Jakub Voráček.

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 7. Simmonds (Schenn, Voráček), 16. Schenn (Voráček, Gostisbehere), 52. Simmonds (Voráček, Giroux), 60. Read (Couturier, VandeVelde) – 19. Markov (Galychenyuk, P.K. Subban), 23. Petry (Beaulieu)


    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Del Zotto, Streit (A), Schultz, Gudas, Medveděv – Simmonds (A), Giroux (C), Voráček – Schenn, Couturier, Gagner – White, Bellemare, VandeVelde – Read, Laughton, Raffl
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – P.K. Subban, Markov, Petry, Beaulieu, Barberio, Gilbert – Weise, Desharnais, Pacioretty (C) – Gallagher, Plekanec (A), Galychenyuk – Smith-Pelly, Eller, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Lessio

    Rozhodca: Kozari, Rehman – Devorski, Gawryletz