Metallurg Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Dinamo Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Togliatti – Novokuzneck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižnekamsk – Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavľ – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekaterinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – D. Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | S.Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Helsinki 0:7 (kon.)
po s.n. (2:3)
SKA Petrohrad
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Streda 03.02.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Petr KOUKAL - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avtomobilist Jekatěrinburg. V samostatných nájezdech rozhodl o vítězství svého celku PETR KOUKAL!
    47:53 Alexej MICHNOV - 2:2
     
    47:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A hostující celek se nakonec přesilovou hru využívá, a srovnává na 2:2! Obrana Petrohradu zaspala na modré čáře, kde dostal ideální přihrávku ALEXEJE MICHNOV, který se rázem ocitl sám před Koskinenem, a přesnou střelou překonal Koskinena! Asistence: Alexej Vasilevskij, Nikolaj Timašov.
     
    41:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak, to je hodně špatná zpráva pro Avtomobilist! Petrohrad se dostává hned na začátku třetí třetiny do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! Mezi kruhy se dostal ke kotouči Steve Moses, který se zbavil napadajícího Ščemerova, a následně našel JOAKIMA LINDSTRÖMA, jehož střela skončila v brance! Asistence: Steve Moses.
    31:42 Pavel BUČNĚVIČ - 1:1
     
    31:42
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už se však domácí celek dočkal, a zcela zaslouženě srovnává na 1:1! Do útočného pásma zatáhl kotouč Sergej Širokov, který následnou přihrávkou našel najetého PAVLA BUČNĚVIČE, jehož přesná střela zapadla pod břevno! Asistence: Sergej Širokov.
    11:42 Alexej MICHNOV - 0:1
     
    11:42
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A Jekatěrinburg přesilovou hru využívá, a dostává se na ledě Petrohradu do vedení! Na levé straně se dostal ke kotouči Golyšev, který parádně uvolnil ALEXEJE MICHNOVA. Ruský bek nabruslil před Koskinena, nicméně se mu zakončení příliš nepovedlo. Andrej Zubarev si však kotouč srazil bruslí do vlastní branky! Asistence: Anatolij Golyšev, Dmitrij Megalinskij.

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 32. Bučněvič (Širokov), 42. Lindström (Moses) – 12. Michnov (Golyšev, Megalinskij), 48. Michnov (Vasilevskij, Timašov), rozh. náj. Koukal

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Moses (PET)
    1:1   Michnov (JEK)
    2. séria:
    1:1   Gusev (PET)
    1:2   Alexejev (JEK)
    3. séria:
    2:2   Kovalčuk (PET)
    2:3   Koukal (JEK)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Čudinov (A), Kalinin, Bělov, Zubarev, Rykov – Dadonov, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Moses, Koskiranta, Lindström – Gusev, Bučněvič, Širokov – Ketov (A), Kablukov, Barabanov – Děrgačjov
    Avtomobilist Jekaterinburg: Ustinskij (Derbjaševskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Voropajev – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Alexejev, Popov, Simakov – Knjazev, Jemelin, Pankov – Veličkin

    Rozhodca: Anisimov, Boman – Majtak, Pronskich

    Diváci: 11 650