Omsk – Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Togliatti – Dinamo Minsk 2:3 (po pr.) | Nižnekamsk – Jekaterinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Helsinki 2:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Jokerit Helsinki
cz Pondelok 01.02.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    A málem bylo vyrovnáno! Aaltonen se natahoval po odraženém kotouči a jen kvůli skvělému zákroku jednoho z obránců a včasné reakci Koskinena nedopravil kotouč za brankovou čáru!
     
    59:02
    Mohlo být rozhodnuto, ale fantastický brankářský zákrok předvedl jeden z hostujících beků, který na čáře zastavil nahození z rohu kluziště!
     
    58:48
    Hosté zkoušejí štěstí ve hře bez brankáře! Jokerit má sice jednoho hráče vyloučeného, ale díky power-play se bude hrát 5 na 5!
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:00
    Probíhají poslední 2 minuty třetí třetiny!
     
    56:47
    Petrohrad si zahraje další přesilovou hru! Za píchnutí holí do Jakovleva je vyloučen Larsen! Larsen dostává dokonce pětiminutový trest! Autor první branky utkání navíc dostává ještě desetiminutový osobní trest!
     
    55:30
    Karlsson se po nepříjemné střele z ostrého úhlu svalil na brankovou čáru a dlouho nevěděl, kde má kotouč! Rozhodčí ukazují, že tentokrát puk brankovou čáru nepřekročil!
    53:20 Jarno KOSKIRANTA - 2:1
     
    53:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se dostává do vedení! Hosté propadli ve středním pásmu, kotouč se dostal na hůl Kovalčuka, jež jej prudkou přihrávkou předložil před branku, kde kotouč ještě tečoval JARNO KOSKIRANTA! Rozhodčí se ještě radili u videa, ale nakonec branku uznali! Asistence: Alexander Barabanov,Ilja Kovalčuk.
     
    49:39
    Jokerit si zahraje přesilovou hru! Domácí hráli v šesti a nabízejí soupeři početní převahu!
     
    42:44
    Petrohrad si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za hákování dostává Kulda.
     
    39:31
    Ještě jedno vyloučení na závěr druhé třetiny. Dvě minuty za držení dostává Kapanen. Je nutno říci, že to byl zcela zbytečný zákrok.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta 2. třetiny!
     
    36:37
    Je tady další vyloučení! Za nedovolené bránění odchází na dvouminutový odpočinek Rita.
     
    33:24
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje Jokerit! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Jakovlev.
     
    30:26
    Petrohrad dostává další příležitost! Dvě minuty za sekání si odsedí Rita!
    29:57 Steve MOSES - 1:1
     
    29:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přeci jen Petrohrad využívá přesilovou hru! Karlsson dlouho držel kotouč po střele z mezikruží, jenže kotouč se znovu dostal na hůl STEVA MOSESE, jenž zamířil mimo Karlssonův dosah! Asistence: Jarno Koskiranta, Sergej Širokov.
     
    29:16
    Další fantastický zákrok brankáře Jokeritu! Po parádní přihrávce ze strany se sám před hostující brankou zjevil Dadonov, jež zakončoval v kleče a Karlssona mezi betony nepropálil!
     
    28:14
    Kovalčuk se ihned po vhazování ocitl v dobré střelecké pozici, mířil do šibenice, ale Karlsson podržel svůj tým fantastickým semaforem!
     
    28:05
    Petrohrad si zahraje další přesilovou hru! Za podražení v rohu hřiště si dvouminutový trest odsedí Jensen.
     
    24:32
    V úniku se ocitl Koskiranta, který si za modrou čáru srovnal kotouč na hokejce, mířil na zadní tyč, jenže Karlsson fantastickým zákrokem vyrážečkou spasil svůj tým!
     
    19:35
    Jokerit si navíc zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Anton Bělov! Petrohrad závěr třetiny vůbec nezvládl!
    19:14 Philip LARSEN - 0:1
     
    19:14
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit se dostává do vedení! Domácí neudrželi v závěru třetiny koncentraci, PHILIP LARSEN si několikrát vyměnil puk, který před branku vrátil Rita a první jmenovaný jej s přehledem dopravil do sítě! Asistence: Tomi Maki, Jani Rita.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta 1. třetiny!
     
    13:47
    Přesilovou hru si vyzkouší také Petrohrad! Dvě minuty za krosček dostává Arturs Kulda.
     
    10:47
    Jokerit si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za faul loktem si odsedí Čudinov! Hosté dostávají šanci ohrozit Koskinena.
     
    09:36
    Kovalčuk postupoval spolu se spoluhráčem proti jedinému obránci soupeře. Kapitán Petrohradu s přihrávkou dlouho váhal a nakonec trefil pouze vracejícího se obránce!
     
    06:05
    Obrovská šance Petrohradu! Před Karlssonem zakončoval úplně osamocený Buknevič, jež dostal přihrávku před odkrytou branku, ale nějakým zázrakem skóre neotevřel!

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 30. Moses (Koskiranta, Širokov), 54. Koskiranta (Barabanov, Kovalčuk) – 20. Larsen (Maki, Rita)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Čudinov (A), Bělov, Zubarev, Judin, Rykov – Dadonov, Buknevič, Kovalčuk (C) – Širokov, Kadějkin, Gusev – Barabanov, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Ponikarovskij, Děrgačev
    Jokerit Helsinki: Karlsson (Helenius) – Jensen, Larsen, Jaakola, Ohtamaa, Lajunen (A), Kulda – Rita, Regin (A), Joensuu – Aaltonen, Sallinen, Kennedy – Todd, Kapanen (C), Pelletier – Gymer, Maki, M. Makinen, A. Makinen

    Rozhodca: Bělov, Sergejev – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 12055