Kladno – Č. Budějovice 4:6 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 0:8 (kon.)
Zlín – Vítkovice 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 8:1 (kon.)
Slavia – Sparta Praha 2:3 (kon.) | K. Vary – Hradec Králové 1:4 (kon.)
koniec
Berani Zlín
3:6 (1:1, 0:4, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Sobota 30.01.2016, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se nenechali zahanbit a ihned reagují vstřelenou brankou. V závaru před Waneckim se dobře zorientoval PETR MIKO, který protlačil kotouč do branky. Asistence: Michal Stuchlík.
     
    43:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Barvík poprvé od svého nástupu inkasuje. Šestou branku Vítkovic zaznamenal TOMÁŠ JÁCHYM. Asistence: Lukáš Žiak, Samuel Ollender.
     
    40:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl tří branek. Po vyhraném vhazování se dostal ke střele DANIEL GAZDA, který prostřelil vítkovického brankáře od modré čáry. Asistence: Petr Miko, Lukáš Horváth.
     
    31:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DANIEL KUROVSKÝ předvedl parádní individuální akci, když se prokličkoval zlínskou obranou a dokázal i zakončit pod Halodovo rameno. Bez asistence.
     
    25:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostům dokonale vyšel nástup do druhé třetiny a Zlínu odskakují již na rozdíl tří branek. SAMUEL OLLENDER si najel na přihrávku Kurovského zpoza branky a Ollender dokázal kotouč usměrnit do zlínské branky. Asistence: Daniel Kurovský, Filip Kuťák.
     
    24:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z nenápadné akce udeřli hosté potřetí. DANIEL SPRATEK z levého kruhu poslal kotouč na branku a jeho střela byla zřejmě tečována domácím bekem. Haloda na změnu směru nedokázal reagovat. Asistence: Tomáš Jáchym.
     
    20:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    I hosté využívají početní výhodu. DOMINIK KAFKA si sjel před branku, kam dostal přesnou přihrávku a Haloda se nestihl včas přesunout. Asistence: Tomáš Jáchym, Lukáš Žiak.
     
    18:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí rychle využívají početní výhodu a je srovnáno. Dalajka našel Karafiáta, který ještě využil lépe postaveného MICHALA GAGO, jenž kotouč pověsil pod víko vítkovické svatyně. Asistence: Jiří Karafiát, Patrik Dalajka.
     
    04:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ollenderovu ránu z mezikruží Haloda pouze vyrazil k volnému FILIPU KUŤÁKOVI, který neměl problém, uklidit kotouč do odkryté klece. Asistence: Samuel Ollender.

    David Šimon

    Góly a asistencie: 19. Gago (Karafiát, Dalajka), 41. Gazda (Miko, Horváth), 44. Miko (Stuchlík) – 5. Kuťák (Ollender), 21. Kafka (Jáchym, Žiak), 25. Spratek (Jáchym), 26. Ollender (Kurovský, Kuťák), 32. Kurovský, 44. Jáchym (Žiak, Ollender)


    Berani Zlín: Haloda (32. Barvík) – Kosorin, Sirota, Kobylík, Stuchlík, Schmied, Gazda, Kolařík – Gago, Miko, Dalajka, Lainka, Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Hořanský.
    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Šimeček) – Charvát, Čechman, Ďurkáč, Gabrhelík – Hartmann, Spratek, Kurovský, Wróbel, Malina, Žiak, Ollender, Danielčák, Kmošek, Kafka, Jáchym, Kuťák.

    Rozhodca: Obadal – Novák, Bryška