Tisková konference Orlů Znojmo (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference města Znojma a klubu Orli Znojmo

cz Piatok 29.01.2016, 09:15Tlačové konferencie
     
    S konstatováním, že Orli Znojmo se v pátek 12. února od 18:30 utkají v souboji O pohár hejtmana Jihomoravského kraje s HC Kometa Brno, se s vámi loučím. Více informací najdete již brzy na hcorli.cz. (09:30:07)
     
    Oficiální část tiskové konference končí, nyní bude prostor k individuálním dotazům.
     
    Ceny vstupenek se budou pohybovat od 75 do 110 Kč, více informací včetně bezpečnostních a organizačních informací bude zveřejněno na www.hcorli.cz.
     
    Hostujícím fanouškům bude vyhrazen sektor H za brankou, podobně jako během domácích utkání s Vídní, jejich vstup do jiných sektorů v oblečení s klubovými symboly nebude bez ohledu na vstupenku umožněn.
     
    Vstupenky

    Předprodej vstupenek odstartuje v pondělí 1. února na pokladnách znojemského zimního stadionu a bude probíhat ve více vlnách. Až do soboty si budou moci lístky přednostně zakoupit majitelé permanentních vstupenek Orlů. Od neděle 7. 2. budou lístky v prodeji i ostatním zájemcům. Internetový prodej případných zbylých vstupenek bude probíhat od středy 10. 2. Z technických důvodů nejsou vstupenky v prodeji v hrací dny EBEL.
     
    Celá událost se uskuteční v rámci projektu Znojmo 790, který připomíná slavnou historii města. Po lednovém plese, který nahlédl symbolicky do 9. století, tedy do doby zakládání prvních vinic na Znojemsku, přichází další akce.

    „Právě únor symbolizuje v městském speciálním kalendáři 10. století, moment, kdy Znojmo zažilo první slavnou bitvu. Jednu další, tentokrát sportovní, uvidíme i v únoru 2016, kdy se O pohár hejtmana Jihomoravského kraje utkají kluby Orli Znojmo a HC Kometa Brno," sdělila mluvčí města Znojma Zuzana Pastrňáková.
     
    Půjde o jedinečné měření sil účastníků dvou různých hokejových soutěží, mezinárodní EBEL a české extraligy. Zajímavá konfrontace poslouží oběma účastníkům jako test před blížícím se play-off a zároveň poslouží dobré věci. Výtěžek bude rozdělen na charitativní účely v rámci Jihomoravského kraje.

    „Věříme, že nás přijdou podpořit všichni hokejoví fanoušci a že uvidíme opravdu atraktivní zápas, který navíc pomůže dobré věci. U příležitosti 790. výročí navíc nastoupíme se speciálními dresy," zve na duel manažer Orlů Petr Veselý.
     
    Reprezentační přestávku v polovině února zpestří fanouškům na jižní Moravě unikátní klání dvou nejlepších celků kraje. V rámci oslav 790. výročí povýšení Znojma na královské město hostí Orli v pátek 12. února od 18:30 Kometu Brno v přímém přenosu SPORT 5!
     
    Hezké dopoledne ze Znojma, kde se za malý okamžik uskuteční na radnici města tisková konference k utkání O pohár hejtmana Jihomoravského kraje.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:15.