Boston – Anaheim 2:6 (kon.) | Pittsburgh – NJ Devils 2:0 (kon.) | Carolina – Chicago 5:0 (kon.)
Ottawa – Buffalo 2:3 (kon.) | Florida – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Columbus 2:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Nashville 1:2 (kon.) | San Jose – Colorado 6:1 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Colorado Avalanche
cz Streda 27.01.2016, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dylan DEMELO - 6:1
     
    59:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tu máme ještě jednu trefu v poslední minutě základní hrací doby a navíc jednu premiérovou trefu, kterou zaznamenává hokejista Sharks DYLAN DEMELO. Poměrně jednoduchá akce, která jen potvrdila, jak si dnes San Jose v klidu věří a dává jeden gól za druhým. DeMelo vyslal puk do horní části Willovy klece, český brankář ve službách Colorada už nestačil zasáhnout. To byl pravděpodobně poslední gól, který jsme dnes mohli vidět Kanadský bod k dobru má i Tomáš Hertl. Asistence: Tomáš Hertl.
    Nathan MACKINNON - 5:1
     
    51:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Martin Jones dnes nakonec čisté konto neudrží, jelikož Colorado chvíli před koncem své další přesilové hry dává první branku. Je sice dost možná pozdě pro Avalanche, ale ještě uvidíme, co se Avalanche pokusí s výsledkem udělat. Krásnou střelu vyslal z prostoru před brankou mladý dravec Lavin NATHAN MACKINNON, na jehož pokus už domácí ochránce svatyně nestačil. Budeme tedy už pokračovat v pěti na obou stranách, Tomáš Hertl se vrací smutně z trestné lavice. Asistence: Alex Tanguay, Erik Johnson.
    Paul MARTIN - 5:0
     
    48:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Risk s prázdnou klecí se Coloradu nakonec vůbec nevyplatil. Hostující Avalanche se sice dlouho drželi s kotoučem na hokejkách v pásmu soupeře a kombinovali ze strany na stranu, k zakončení se ale stejně nedostali. A pak přišli na řadu domácí úřadující hokejisté, kteří vůbec neváhali s dopravením puku do odkryté sítě. Pátý touš do klece Colorada poslal PAUL MARTIN, jenž mohl oslavit svou trefu. Je pravděpodobně jasné, kdo si dnes odnese body ze zápasu. Bez asistence.
    Joel WARD - 4:0
     
    36:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak se na to podívejme, co dokáže udělat jedna trefa s týmem, který je v laufu. Znovu velice důrazná ofenziva San Jose, která se dnes nenechá od brankáře soupeře jen tak snadno odstavit. Hned dvě dorážky na branku Calvina Pickarda, ta druhá už do branky Colorada prošla. Za autora gólu na 4:0 je označen domácí forvard JOEL WARD, jenž překonal ochránce svatyně soupeře. Uvidíme, jak bude Colorado nyní reagovat. Bez asistence.
    Joe PAVELSKI - 3:0
     
    35:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Začátek přesilovky v pěti proti třem nevypadal ze strany San Jose Sharks vůbec dobře, domácí měli problém dostat se vůbec do útočné třetiny. Pak ale jednou přesně přešli přesně modrou čáru a bylo daleko veseleji. Joe Thornton totiž vymyslel parádní nahrávku na levou stranu, kde stál před více než z poloviny odkrytou klecí domácí snajpr JOE PAVELSKI. A ten už neměl vesměs žádné problémy s tím, aby poslal kus černé gumy do sítě. Pěkná akce. Asistence: Joe Thornton, Patrick Marleau.
    Tomáš HERTL - 2:0
     
    10:13
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hokejová jízda českého útočníka TOMÁŠE HERTLA v posledních dnech pokračuje, tato branková situace znovu jen dokázala, jak moc si on i jeho celá útočná formace věří. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se San Jose nyní mělo utrhnout do vedení o dvě branky, ale Shakrs to sehráli parádně. Opět jen jednoduché nahození na branku Calvina Pickarda, právě Tomáš Hertl na hostujícím brankovišti předvedl důraz. Odchovanec Slavie došťouchal kus černé gumy za brankovou čáru a mohl se radovat ze svého dalšího zásahu v sezóně. Teď se samozřejmě hosté dostávají do mnohem větších trablí než doposud. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Joe Thornton.
    Melker KARLSSON - 1:0
     
    06:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku zápasu poměrně brzy po jeho začátku, do vedení unikají domácí San Jose Sharks. A jde vidět, že nahození na branku od modré čáry letos Žralokům opravdu fungují, protože právě tato situace jim nyní pomohla získat první kotouč do sítě Calvina Pickarda. Nikoho navíc nepřekvapí, že puk nabral na modré čáře na hokejku bek Brent Burns. Ten sice nepropasíroval kus černé gumy až do sítě, ale dobře jej tečoval mladý dravec MELKER KARLSSON, jenž Burnsovo dílo dokončil. Colorado tedy bude muset reagovat, aby se nedostalo do ještě větších problémů. Asistence: Brent Burns.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 7. Karlsson (Burns.), 11. Hertl (Vlasic, Thornton), 36. Pavelski (Thornton, Marleau), 37. Ward, 49. Martin, 60. DeMelo (Hertl) – 52. MacKinnon (Tanguay, Johnson)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Wingels – Karlsson, Tierney, Zubrus
    Colorado Avalanche: Pickard (40. Will) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Landeskog, Söderberg, Comeau – Martinsen, Grigorenko, Iginla – McLeod, Mitchell, Skille

    Rozhodca: Dwyer, Charron – Sharrers, Berg