Boston – Vancouver 2:4 (kon.) | NJ Devils – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Calgary 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (kon.) | Toronto – Carolina 0:1 (po pr.) | Tampa Bay – Chicago 2:1 (kon.)
Winnipeg – Nashville 1:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
LA Kings – Minnesota 0:3 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
6:3 (5:0, 0:1, 1:2)
Ottawa Senators
cz Piatok 22.01.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Adam HENRIQUE - 6:3
     
    59:42
    Devils právě vstřelili branku!
    A je definitivně rozhodnuto! ADAM HENRIQUE se mezi střídačkami dostal k puku po pasu od Stephena Gionty a dopravil ho do prázdné brány, 6:3! Ďáblové poprvé od října 2014 vstřelili v jednom utkání šest gólů. Asistence: Stephen Gionta a Andy Greene.
     
    57:57
    Ottawští ještě zkusí hru bez brankáře, Andrew Hammond míří na střídačku!
    57:14 Cody CECI - 5:3
     
    57:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Ottawa dává další gól a už je to jen o dvě branky! CODY CECI se na modré čáře opřel do kotouče a nekompromisní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Sens se tak dostávají do hry a získali velkou naději na zázračný obrat. Asistence: Chris Neil a Max McCormick.
    56:04 Mike HOFFMAN - 5:2
     
    56:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátorům se konečně podařilo využít přesilovou hru! Nejlepší střelec Ottawy MIKE HOFFMAN obdržel pas od Codyho Ceciho a využil toho, že Zack Smith výborně clonil Schneiderovi. Přesně umístěnou střelou snížil na rozdíl tří branek! Zařídil tak ještě nějaké drama? Asistence: Cody Ceci a Erik Karlsson.
     
    54:39
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Lee Stempniak – 2 min., podražení).
     
    51:25
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Adam Larsson – 2 min., držení protihráče).
     
    50:37
    Teď to byl festival pěkných gólových šancí! Stephen Gionta nahodil kotouč za branku, kam si pro něj dojel finský forvard Tuomo Ruutu. Ten ho vrátil před bránu, kde byl připravený právě vzrůstem maličký Gionta. Jeho zakončení z bezprostřední blízkosti ale chytil Andrew Hammond.
     
    48:56
    A další obrovská šance Senátorů! Jean-Gabriel Pageau se dostal do samostatného úniku, ale nechal pouze vyniknout domácího brankáře! Toho nyní zaplněné Prudential Center oslavuje pokřikem "CORY!".
     
    48:05
    Hosté se dostali do rychlé útočné akce a Chris Neil se uvolnil ke střele, po níž za Corym Schneiderem zazvonila tyčka!
     
    43:57
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Joseph Blandisi – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:55
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Adam Larsson – 2 min., faul loktem).
    27:30 Mika ZIBANEJAD - 5:1
     
    27:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři se poprvé v dnešním utkání prosazují! Bobby Ryan dobře vedl akci po levém křídle a posléze nahrál před branku, kde se v souboji s Moorem dostal do zakončení MIKA ZIBANEJAD. Puk navíc trefil tak šikovně, že skončil v brance a hosté snížili na 1:5! Asistence: Bobby Ryan a Erik Karlsson.
     
    19:58
    Fanoušci v Prudential Center tleskají ve stoje a oceňují svůj celek za výkon v první třetině!
    17:24 Lee STEMPNIAK - 5:0
     
    17:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Pět nula, tak to je neuvěřitelné!! LEE STEMPNIAK se nyní dostal do samostatného úniku a díky své rychlosti se nenachal připravit o puk. Pokryl si ho před Zackem Smithem a pěknou kličkou do forhendu překonal Andrewa Hammonda! Bez asistence.
     
    13:56
    Craig Anderson to v brance již nevydržel, od této doby ho nahrazuje Andrew Hammond!
    13:56 Travis ZAJAC - 4:0
     
    13:56
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey stále nemá dost! Ve čtrnácté minutě vede již o čtyři góly. Kyle Palmieri za brankou vybojoval puk pro Blandisiho, jenž v předbrankovém prostoru našel volného TRAVISE ZAJACA. Ten vystřelil bez váhání a ke svým dnešním třem asistencím přidal i gól! Navíc se trefil poprvé od 6. listopadu. Asistence: Joseph Blandisi a Kyle Palmieri.
    11:23 Kyle PALMIERI - 3:0
     
    11:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Dnes vychází Ďáblům start opravdu parádně! Druhá přesilová hra a domácí celek jí znovu využil. Travis Zajac nahrál na modrou čáru Schlemkovi, který posunul kotouč na levé křídlo, kde stál KYLE PALMIERI. Ten vystřelil z voleje a vsítil svou dvacátou branku v sezoně, 3:0! Asistence: David Schlemko a Travis Zajac.
     
    10:32
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Mark Stone – 2 min., vysoká hůl).
    07:57 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    07:57
    Devils právě vstřelili branku!
    A už je to o dva góly, tak to je obrovská radost pro fanoušky Devils v Prudential Center! Joseph Blandisi nahrál na hokejku nejlepšího střelce New Jersey KYLEA PALMIERIHO, jenž z prvního pokusu trefil tyčku. Bleskurychle si však dojel pro dorážku, z níž už se nemýlil, a navýšil tak na 2:0! Asistence: Joseph Blandisi a Travis Zajac.
    06:53 Joseph BLANDISI - 1:0
     
    06:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek využil přesilovou hru v jejím počátku a jde do vedení! Ďáblové si vytvořili velký tlak hned po buly a od modré posléze vystřelil David Schlemko. V předbrankovém prostoru poté tečoval kotouč do branky JOSEPH BLANDISI, který tak vsítil svou první branku v NHL! Asistence: David Schlemko a Travis Zajac.
     
    06:34
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Chris Wideman – 2 min., držení protihráče).

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 7. Blandisi (Schlemko, Zajac), 8. Palmieri (Blandisi, Zajac), 12. Palmieri (Schlemko, Zajac), 14. Zajac (Blandisi, Palmieri), 18. Stempniak, 60. Henrique (Gionta, Greene) – 28. Zibanejad (Ryan, Karlsson), 57. Hoffman (Ceci, Karlsson), 58. Ceci (Neil, McCormick)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri "A", Henrique, Stempniak – Blandisi, Zajac "A", Palmieri – Boucher, Josefson, Kalinin – Ruutu, Gionta, Tootoo
    Ottawa Senators: Anderson (od 14. Hammond) – Borowiecki, Karlsson "C", Wiercioch, Ceci, Cowen, Wideman – Michálek "A", Zibanejad, Ryan – Hoffman, Smith, Stone – Chiasson, Pageau, Lazar – Prince, McCormick, Neil "A"

    Rozhodca: Joannette, Watson – Cherrey, Barton

    Diváci: 14 772