Třinec – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:4 (kon.)
Hradec Králové – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta Praha – Chomutov 7:1 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Berani Zlín
cz Piatok 22.01.2016, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Ve středovém kruhu se opět pošťuchovalo několik hráčů a na trestnou už míří domácí zadák Kristián Kudroč (PLZ) na 2+2 minuty za hrubost.
     
    57:20
    Vše totiž zapříčinil Lukáš Pulpán (PLZ), který seknul Kašíka. K tomu ještě dostává dvě trestné minuty za nedovolené bránění, hosté tedy zápas dohrají v přesilovce.
     
    55:15
    Domácí tým dostává poslední šanci vrátit se do hry. Dvě trestné minuty za podražení inkasuje David Šťastný (ZLN).
    Roberts BUKARTS - 1:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani dokázali dvojnásobnou početní výhodu využít a vedou již o tři góly! Petr Holík nejprve z dorážky trefil tyč, posléze se ale k puku dostal ROBERTS BUKARTS (15+8), který ho napálil mezi Machovského betony, a zvýšil tak na 4:1! Asistence: Petr Holík (8+21) a Jiří Marušák (2+8).
     
    49:36
    A tohle je veliká komplikace pro Západočechy! Mário Bližňák (PLZ) hákoval Říčku a Plzeňané míří do tří!
     
    49:01
    Petr Kadlec (PLZ) se před brankou provinil krosčekem a míří na trestnou lavici. Po komerční přestávce budou berani hrát v přesilovce.
     
    45:27
    Erik Hrňa měl na holi kontaktní gól! V bezprostřední blízkosti ale tváří v tvář Kašíkovi neskóroval, z následné dorážky ho nedokázal překonat ani Miroslav Preisinger.
     
    42:46
    Dvě minuty za podražení inkasuje Michal Stuchlík (ZLN), který dnes hraje první extraligové utkání v této sezoně.
     
    40:50
    Lukáš Pulpán měl velice dobrou střeleckou příležitost! Okamžitě toho využil, Kašík puk jen vyrazil ke Kubalíkovi, který ale svou dorážku nedokázal umístit do brány!
     
    39:48
    Jaroslav Kracík odvedl velice dobrou práci a vybojoval faul Jiřího Ondráčka (ZLN). Ten dostává dvě minuty za podražení.
    Vteřinu se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    37:49
    Miroslav Indrák (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za poražení, hosté budou hrát přesilovou hru!
    Roberts BUKARTS - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Velmi důležitá branka pro Zlínské! Ti se znovu dostávají do dvoubrankového vedení. Na modré čáře se k nahození směrem na branku dostal ROBERTS BUKARTS (14+8), a tento nejlepší střelec beranů prostřelil Matěje Machovského! Nutno dodat, že domácí gólman toho moc neviděl. Asistence: Petr Holík (8+20).
     
    31:26
    Vynikající zákrok Libora Kašíka! Tomáš Svoboda zpoza brány našel Mária Bližňáka, který ovšem nechal vyniknout hostujícího gólmana! Ten předvedl výborný zásah lapačkou.
     
    28:52
    Na druhé straně si velice slibnou šanci vytvořil Roberts Bukarts, ale ani natřikrát nedokázal překonat Matěje Machovského!
     
    26:18
    Jaroslav Kracík (PLZ) se nyní dopustil poměrně zbytečného zákroku mimo hru, za což inkasuje dvě trestné minuty – nedovolené bránění.
    Po komerční přestávce si ševci zahrajou v pěti proti čtyřem.
     
    24:02
    Parádní kombinační hra Plzeňských a málem bylo vyrovnáno! Jakub Jeřábek nahrál na Miroslava Indráka, který situaci vylepšil pasem na Dominika Kubalíka. Ten z bezprostřední blízkosti ale trefil jen Libora Kašíka!
     
    23:15
    Jiří Marušák (ZLN) hákoval při šanci Michala Poletína, po právu tak dostává dvě trestné minuty.
    Jaroslav KRACÍK - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek se dočkal snížení na rozdíl jediné branky! Miroslav Indrák zpoza brány našel JAROSLAVA KRACÍKA (8+22), který je v těchto situacích většinou v opačné roli. Nyní mu tato záměna ovšem nevadila, střelou z voleje totiž prostřelil Libora Kašíka! Asistence: Miroslav Indrák (12+9) a Kristián Kudroč (1+3).
     
    19:25
    Obvyklá akce Plzeňských! Jaroslav Kracík zpoza branky vyslal pěknou přihrávku, která měla oči. Našel pomocí ní před brankou stojícího Dominika Kubalíka, který ovšem trefil jen Libora Kašíka ve zlínské svatyni!
     
    18:50
    Ondřej Veselý (ZLN) držel u mantinelu Jakuba Lva a inkasuje dvouminutový trest. Druhá přesilovka pro Plzeň.
     
    12:52
    První početní výhoda pro hosty. Jakub Jeřábek (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za hákování. Přesilová hra začne po komerční přestávce.
     
    08:08
    První přesilovou hru si zahrají domácí. Dalibor Řezníček (ZLN) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    07:56
    Pěknou střelu zpoza obránce obstaral Jakub Lev, nicméně trefil jen Kašíka. Poté měl velkou šanci mezi kruhy, ale puk mu v rozhodující moment sjel z hole!
    Petr HOLÍK - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vynikající start beranů! Domácí obrana opět zaváhala a hostující tým se znovu dostal do úniku. Konkrétně to byl PETR HOLÍK (8+19), který se po pasu od Robertse Bukartse prosadil pěknou kličkou pod víko Machovského brány! Asistence: Roberts Bukarts (13+8).
    Jan MARUNA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    01:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jen 71 sekund stačilo Zlínským na první branku! JAN MARUNA (7+0) využil zaváhání domácí obrany, dostal se do samostatného úniku a perfektní bekhendovou kličkou překonal Matěje Machovského! Asistence: Jiří Ondráček (4+4) a Tomáš Žižka (3+9).

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 22. Kracík (Indrák, Kudroč) – 2. Maruna (Ondráček, Žižka), 4. Holík (Bukarts), 37. Bukarts (Holík), 51. Bukarts (Holík, Marušák)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Kadlec "A", Pulpán, Kudroč, Moravčík, Kubka, Sklenička – Kubalík, Kracík, Indrák – Svoboda, Bližňák, Kratěna "C" – Lev, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Beran. Trenér: Michal Straka.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Stuchlík, Marušák "A", Žižka "A", Matějíček, Horák, Řezníček – Říčka, Holík, Bukarts – Maruna, Cibák, Ondráček – Veselý "C", Vlach, Čachotský – Čech, Sedláček, Šťastný. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodca: Hribik (CZE), Wiegand (SUI) – Barvíř, Blümel (oba CZE)

    Diváci: 3798