Třinec – Mladá Boleslav 7:0 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:4 (kon.)
Hradec Králové – K. Vary 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 2:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:0 (kon.)
Sparta Praha – Chomutov 7:1 (kon.)
koniec
Mountfield HK
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 22.01.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Karel PLÁŠIL - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Puk se dostal na hůl KARLA PLÁŠILA, který při prvním letošním utkání za Hradec krásně strefil odkrytou klec střelou z ještě vlastní poloviny hřiště. Bez asistence.
    Jaroslav BEDNÁŘ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to byla naprostá lahůdka s velkým L! Domácí předvedli krásnou kombinaci. Hronek kousek před modrou napřáhl, zbavil se beka a poslal puk na hůl Honejska. Ten jej rychlou přihrávkou předal skrze dva hráče na protilehlý kruh, kde už čekal volný JAROSLAV BEDNÁŘ. Zkušený mazák jen srovnal mířidla a vymetl pravý růžek hostující svatyně – 3:2! Asistence: Antonín Honejsek, Filip Hronek.
    Martin BARTEK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    11:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté využívají i klasickou přesilovku pět na čtyři, je opět srovnáno! Domácím se nepovedlo vyhodit, Energie se následně zmocnila puku a předvedla solidní ťukec. Na jeho konci byl na pravém kruhu dobře postavený MARTIN BARTEK, který z první poslal puk za přesouvajícího se Kacetla. Asistence: Jakub Svoboda, Vladimír Sičák.
    Radim BIČÁNEK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    10:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ano, vskutku problém pro domácí. Dvojnásobná početní výhoda hostů trvala totiž jen pár vteřin, než se puk dostal na hůl RADIMA BIČÁNKA. Ten napřáhl od modré a z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Rostislav Marosz, Rudolf Huna.
    Peter FRÜHAUF - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    07:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tlak do branky se přece jen Hradci vyplatil. Domácí se zpoza branky Habala dostali až na hranici brankoviště, respektive pravé tyče brankáře. Kopta spolu s PETEREM FRÜHAUFEM tak dlouho doráželi na brankáře, až druhý jmenovaný nakonec protlačil kotouč za čáru. Bez asistence.
    Brian IHNAČÁK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    A právě napadnutí rozehrávky ve středním pásmu stálo za prvním gólem utkání! Kotouč se po dobré práci domácích dostal až k Antonínu Honejskovi, který od levého mantinelu nabruslil před Habala a vypálil. Brankář jeho střelu vyrazil, jenže pouze na hůl BRIANA IHNAČÁKA, který se nemýlil – 1:0. Asistence: Antonín Honejsek, Rudolf Červený.

    Lukáš Štěrovský

    Góly a asistencie: 4. Ihnačák (Honejsek, Červený), 8. Frühauf, 30. Bednář (Honejsek, Hronek), 60. Plášil – 11. Bičánek (Marosz, Huna), 12. Bartek (J. Svoboda, Sičák)


    Mountfield HK: Kacetl (A. Svoboda) – K. Pilař, Plášil, Pláněk, Frühauf, Dietz, Vašíček, Hronek – Bednář "C", Kukumberg, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kopta, Knotek, Courchaine – Pavlík, Bulík, Šimánek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Závorka) – J. Tomeček, Bičánek "C", Benák, Gulaši, Redlihs, Sičák, Weinhold – J. Svoboda, Gríger, Rachůnek – Bartek, Kůs, Rohan – Huna, Marosz, Gorčík – V. Tomeček, Vachovec, Flek. Trenér: Peter Oremus.

    Rozhodca: Horák, Hejduk – Lučan, Kis

    Diváci: 4723