Bonusia Ostrava – ELITE PRAHA 6:4 (kon.) | Ne – Olomouc 8:3 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
6:4 (3:1, 2:2, 1:1)
ELITE PRAHA
cz Nedeľa 17.01.2016, 15:00 • ČPP Aréna • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 16. kolo
     
    58:37
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    VERONIKA RYBÍČKOVÁ dostala přihrávku přes celou šíři hřiště a trefuje se přesně k bližší tyči. Asistence Barbara Jelínková.
     
    47:34
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Trochu se štěstím se trefuje KARIN VAVREČKOVÁ, když ji střela Šuranyiové trefuje do nohy a odráží se za záda Gécové. Asistence Zuzana Šuranyiová.
     
    37:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jelínková se nyní nechala velice lacině obrat o míček na mantinelu a toho využila dvojice Kapcová a VERONIKA KÁČOVÁ, která zvyšuje na 5:3 po krásné sérii nahrávek s první jmenovanou. Asistence Nela Kapcová.
     
    34:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    MARKÉTA REŽNAROVÁ dokázala utéct a prosazuje se v oslabení. Bez asistence.
     
    30:21
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Chvátalová narazila na střed VLADIMÍŘE SKALÍKOVÉ, která se trefuje mezi nohy Holubové. Asistence Tereza Chvátalová.
     
    23:10
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    VERONIKA RAKOVÁ dostala míček před bránu a dokázala se v před brankovém prostoru nejlépe zorientovat. Asistence Timea Patakyová.
     
    18:14
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    NELA HAVLÍKOVÁ dostala skvělou přihrávku na mantinel od Chvátalové a snižuje na 1:3 z pohledu hostí. Asistence Tereza Chvátalová.
     
    18:01
    Ostrava právě vstřelila branku!
    NELA KAPCOVÁ dostala míček na střed, kde byla úplně osamocena a na dvakrát dokázala propasírovat míček za záda Gécové. Asistence Markéta Režnarová.
     
    11:53
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava zahrávala standartní situaci, po které vznikl zmatek před bránou, ve kterém se nejlépe zorientovala NELA KAPCOVÁ, a trochu se štěstím zvyšuje na 2:0 pro domácí.
     
    1:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Právě zafungovala spolupráce ex-Vítkovických hráček, když Kotzurová posunula ze středu na mantinel EVĚ PIŠTĚKOVÉ, která trefuje přesně horní růžek branky. Asistence Denisa Kotzurová.

    Adam Pudich

    Góly a asistencie: 2. Pištěková (Kotzurová), 12. Kapcová, 19. Kapcová (Režnarová), 35. Režnarová, 38. Káčová (Kapcová), 48. Vavrečková (Šuranyiová) – 19. Havlíková (Chvátalová), 24. Raková (Patakyová), 31. Skalíková (Chvátalová), 59. Rybíčková (Jelínková)


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Holubová – Košťálová, Vinklerová, Wolfová, Podroužková, Šuranyiová, Šablaturová, Viciánová, Lichnová, Paloncyová, Káčová, Režnárová, Kapcová, Kajfoszová, Kotzurová, Pišteková, Vavrečková
    ELITE PRAHA: Gécová (Tříšková) – Chvátalová, Jelínková, Vránová, Kalecká, Vejdělková, Skalíková,Havlíková,Mrázková, Bedleková,Rybíčková,Radová,Patakyová,Raková,Denková

    Rozhodca: Zdeněk Cholek Jana Cholková