Trenčín – Skalica 6:0 (kon.) | Poprad – Žilina 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 0:2 (kon.)
Martin – B. Bystrica 1:2 (3:4 po s.n.) | Piešťany – Nitra 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 17.01.2016, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    PAUKOVČEK - 3:1
     
    60:00
    Poprad dal gól!
    Domácim sa nakoniec podarilo skórovať do prázdnej brány! Obranca Žiliny nezachytil puk na modrej čiare, získal ho Fabian a pretlačil do útočného pásma. Prihral na pravý kruh LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI, ktorý iba jednoducho doklepol do brány pár stotín do konca zápasu!
    Asistencia: Štefan Fabian.
     
    59:40
    Paukovček vybojoval puk pri mantineli a poslal ho priamo na bránku. Puk ju tesne minul! Je z toho teda zakázané uvoľnenie a oddychový čas si berie Poprad!
     
    58:36
    Tomek odišiel zo svojej brány, začína sa power-play hostí!
     
    58:15
    Hra sa presúva pred brankára Kostúra po icingu domácich a oddychový čas si berie Žilina!
     
    53:12
    Homér peknou prihrávkou našiel pred bránou Mendreja, ktorý z blízkosti otestoval Kostúra, no nakoniec puk smeroval vedľa brány.
     
    44:18
    Poprad si zahrá presilovú hru. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Róbert Huna.
     
    38:07
    Poprad si zahrá presilovku. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    37:58
    Bajaruns sa pretlačil do útočného pásma po ľavom krídle, do medzikružia adresoval prihrávku Paločkovi, no tomu už sa nepodarilo presne zakončiť!
     
    34:11
    Koyš sa šikovne pretlačil popri Mendrejovi a následne prihral pred bránku Bajarunsovi. Jeho následné zakončenie však skončilo mimo brány!
     
    30:52
    Žilina bude hrať presilovú hru. Lukáš Paukovček odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    28:05
    Heizer potiahol akciu Popradu po ľavom krídle. Uvoľnil sa a skvelou prihrávkou našiel na opačnej strane Patrika Koyša. Ten však nakoniec dorážal iba do Tomekovho betónu!
     
    27:27
    Dávid Gáborčík nastrelil puk od modrej na bránku. Tomekovi puk vypadol a ocitol sa následne kĺzajúc sa v bránkovisku! Gól z toho nakoniec nepadol.
    KOYŠ - 2:1
     
    25:19
    Poprad dal gól!
    Poprad sa dostáva do vedenia v tomto zápase! Z ľavého kruhu nastrelil puk na bránku Malina a PATRIK KOYŠ dôrazným tečom prekonal Tomeka!
    Asistencia: Radomír Heizer.
     
    21:03
    Prakticky hneď od úvodu druhej tretiny sa budú domáci brániť vo štvorici. Radoslav Suchý dostáva menší trest za podrazenie.
     
    14:29
    Poprad dal gól!
    Domáci celkom rýchlo odpovedajú! Rapáč posunul puk na modrú čiaru ŠTEFANOVI FABIANOVI, ktorý delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste! Štrauch ideálne zakrýval výhľad Tomekovi, ktorý nemal veľké šance!
    Asistencie: Richard Rapáč, Andreas Štrauch.
    FABIAN - 1:1
    STUPKA - 0:1
     
    13:00
    Žilina dala gól!
    Hosťujúci tím sa zmocňuje vedenia v tomto zápase! Puk sa na modrú čiaru dostal k Lukášovi Handlovskému, ktorý vypálil na bránu. Pred bránkou stal pozorný VÁCLAV STUPKA, ktorý tečom umiestnil puk popri Kostúrovom betóne!
    Asistencia: Lukáš Handlovský.
     
    12:19
    Jedno oslabenie domácich sa skončilo pred chvíľou a prichádza ďalšie. Richard Rapáč dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    10:56
    Hostia si pekne rozhodili puk v útočnom pásme a ku koncovke sa nakoniec dostal Rastislav Konečný, ktorý z pravého nastrelil bližšiu žrď!
     
    10:07
    Hostia budú hrať presilovú hru. Dávid Gáborčík dostáva dve minúty za seknutie.
     
    03:21
    Poprad si zahrá presilovú hru. Patrik Rogoň dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    02:58
    Štrauch sa pekne uvoľnil na pravom krídle, počkal si na pohyb obrancu a krížom krásne naservíroval Rapáčovi. Tomu však puk skĺzol z hokejky a zakončiť už nestihol!
     
    01:01
    Po prerušení hry zhasla väčšina svetiel na popradskom zimnom štadióne a prichádza ceremónia spojená s gratuláciou Arnemu Krotákovi ku 500. gólu v slovenskej najvyššej súťaži! Podať ruku popradskému kapitánovi prišli prezident SR Andrej Kiska, riaditeľ spoločnosti Pro-Hokej a primátor mesta Poprad Jozef Švagerko!
     
    Na dnešný zápas v Poprade má podľa našich informácii doraziť riaditeľ spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner a taktiež aj prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. Obaja chcú Arnemu Krotákovi spoločne zablahoželať k dosiahnutiu 500-gólovej méty!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 15. Fabian (Rapáč, Štrauch), 26. Koyš (Heizer), 60. Paukovček (Fabian) – 13. Stupka (Handlovský)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Fabian, Malina, Kasík, Gáborčík, D. Šterbák – Bartečko (A), Heizer, Koyš – Kroták (C), Bajaruns, Paločko – Rapáč, Paukovček, Štrauch – Števuliak
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – D. Brejčák (A), Zaťko, Homér (C), Ťavoda, Leško, E. Švec, Makovský, Mendrej – Ri. Huna, Ró. Huna, Novotný – Handlovský, Škoda, Stupka (A) – Drábek, Ježek, Konečný – Rogoň, Valášek, Rehák

    Rozhodca: Goga, Lokšík – Gajan, Smrek

    Diváci: 1169