Toronto – Columbus 1:3 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (kon.) | Calgary – Florida 6:0 (kon.)
Anaheim – Ottawa 4:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Columbus Blue Jackets
cz Štvrtok 14.01.2016, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Brandon DUBINSKY - 1:3
     
    59:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    BRANDON DUBINSKY uklízí puk z blízkosti do prázdné brány a pečetí vítězství Columbusu Blue Jackets!! Boone Jenner na pravém křídle vybojoval puk a poté bekhendovou přihrávkou našel před prázdnou bránou Brandona Dubinskyho, který si puk zpracoval a poté ho uklidil do sítě.
     
    59:13
    James Reimer je opět na střídačce a Maple Leafs se po střele z levého křídla podařilo vybojovat alespoň útočné pásmo.
     
    58:56
    Dion Phaneuf (TOR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    58:56
    Cam Atkinson se v pravém kruhu pro vhazování dostal ke střele, jeho bekhendový pokus po ledě z otočky ale zamířil mimo. Cam Atkinson sice minul prázdnou bránu, při pokusu o střelu byl ale faulován!
     
    58:34
    James Reimer je znovu na střídačce a Maple Leafs to opět zkoušejí ve hře šest na pět.
    57:33 Brad BOYES - 1:2
     
    57:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    BRAD BOYES střílí gól a potvrzuje, že Toronto Maple Leafs je ve hře šest na pět nejlepším týmem v NHL!! Brad Boyes se u levé tyče dostal k puku po pěkné přihrávce Lea Komarova a poté ho střelou nad ležícím Joonasem Korpisalem poslal do sítě. Asistence: Leo Komarov, Morgan Rielly.
     
    57:09
    James Reimer už je na střídačce a Toronto Maple Leafs to zkouší v šesti hráčích bez brankáře!
     
    56:05
    Dion Phaneuf to vzal na sebe a jeho střela od modré čáry směřovala přesně mezi betony Joonase Korpisala, ten ale včas zavřel vrata a jeho střelu ukryl ve své výstroji.
     
    40:49
    Nazem Kadri vypálil z levého křídla a pozorný Joonas Korpisalo jeho střelu pravým loktem vyrazil do ochranné sítě! To byl skvělý zákrok.
    36:43 Alexander WENNBERG - 0:2
     
    36:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    ALEXANDER WENNBERG střílí gól a Columbus Blues Jackets se ujímá dvoubrankového vedení!! Alexander Wennberg se před bránou ocitl ve skvělé šanci, James Reimer ale dokázal jeho první pokus vyrazit, proti jeho následné dorážce z bekhendu už byl ale v leže bezmocný. Asistence: Justin Falk, Scott Hartnell.
     
    29:20
    Brandon Dubinsky nebezpečně vypálil z vrcholu kruhů pro vhazování a James Reimer jeho střelu po ledě vyrazil pouze před sebe. Blue Jackets se vzápětí snažili puk dorážet do brány, všechny jeho střely ale byly zablokovány!
     
    28:44
    Peter Holland nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování, Joonas Korpisalo si ale připsal skvělý zákrok a pravým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    27:17
    Shawn Matthias se ocitl před bránou v obrovské šanci a snažil se zamířit do levého horního rohu, Joonas Korpisalo ale vytáhl fantastický zákrok a vyrážečkou jeho pokus vyrazil mimo!
     
    25:03
    Maple Leafs se ubránili a na pravém křídle se dostali ke střele, kterou Joonas Korpisalo skvělým zákrokem vyrazil mimo!
     
    22:30
    Boone Jenner v levém kruhu pro vhazování vypálil mezi nohy stínícího hráče Toronta Maple Leafs a Joonas Korpisalo si připsal dobrý reflexivní zákrok.
     
    19:23
    Scott Hartnell (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    18:06
    Boone Jenner se dostal do samostatného úniku a mohl rychle vstřelit svůj druhý gól v zápase, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle levé tyče a dorážka Kerbyho Rychela z otočky byla po odrazu puku od mantinelu za bránou zablokována!
    15:08 Boone JENNER - 0:1
     
    15:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER předvedl fantastickou teč a Columbus se necelých pět minut před koncem první třetiny ujímá vedení!! Seth Jones tvrdě vypálil od modré čáry a těsně před bránou puk letící těsně nad ledem tečoval Boone Jenner, od jehož hole se kotouč odrazil přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Seth Jones, Kerby Rychel.
     
    14:54
    Kerby Rychel se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, zvednout puk nad beton Jamese Reimera ale nedokázal!
     
    12:45
    Nazem Kadri se z ničeho nic ocitl těsně před brankovištěm v obrovské šanci a snažil se zamířit mezi betony Joonase Korpisala, ten ale vytáhl další skvělý zákrok a jeho střelu vyrazil!
     
    12:27
    Josh Leivo u pravé tyče skvěle tečoval střelu Brada Boyese z vrcholu pravého kruhu pro vhazování mezi betony Joonase Korpisala, ten ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    11:40
    Scott Hartnell (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    10:48
    Gregory Campbell nebezpečně vypálil z mezikruží na vzdálenější pravou tyč, James Reimer ale vytáhl skvělý zákrok a levým betonem jeho střelu vykopl mimo!
     
    09:25
    Brandon Saad se ocitl v první obrovské šanci dnešního utkání! Brandon Dubinsky vypálil z pravého křídla od modré čáry a jeho střela skončila vedle pravé tyče, jenže puk se od mantinelu za bránou odrazil před bránu a u pravé tyče ho mohl dorážet do prázdné brány Brandon Saad, kterému se ale puk svezl v rozhodující chvíli po čepeli hole a jeho zakončení zamířilo mimo.
     
    08:07
    Matt Hunwick (TOR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    03:10
    Kerby Rychel (CBJ) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    02:19
    Nazem Kadri vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a Joonas Korpisalo si po zastavení jeho střely směřující do levého horního rohu připsal skvělý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 58. Boyes (Komarov, Rielly) – 16. Jenner (Jones, Rychel), 37. Wennberg (Falk, Hartnell), 60. Dubinsky (Jenner)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Gardiner, Phaneuf (C), Marinčin, Rielly, Hunwick (A), Polák – Matthias, Bozak (A), Parenteau – Grabner, Kadri, Komarov – Winnik, Holland, Lupul – Leivo, Froese, Boyes. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Forsberg) – Murray, Jones, Johnson, Savard, Goloubef, Falk – Rychel, Dubinsky (A), Anderson – Hartnell, Wennberg, Saad – Jenner (A), Karlsson, Atkinson – Bourque, Campbell, Boll. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodca: Dean Morton, Marc Joannette – David Brisebois, Mark Shewchyk