Slalom žen, 1. kolo, Flachau Vítěz: V. Velez Zuzulová (SVK) (kon.) | Slalom žen, 2. kolo, Flachau Vítěz: V. Velez - Zuzulová (SVK) (kon.)
koniec udalosti
SP - slalom žen, 1. kolo. Flachau

Vítěz: V. Velez Zuzulová (SVK)

cz Utorok 12.01.2016, 17:45Zjazdové lyžovanie
     
    První kolo je u konce! Veronika Velez Zuzulová předvedla velmi dobrou formu, a po prvním kole má nejlepší výchozí pozici do kola druhého. Velmi dobré první kolo má za sebou také Šárka Strachová, která dojela na třetím místě, a na Zuzulovou bude ztrácet 84 setin sekundy!

    Druhé kolo začne ve 20:45, a i to vám nabídneme u nás na onlajnech! Z mé strany je to vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:46:26)
     
    POŘADÍ PO PRVNÍM KOLE
    1. Veronika Velez Zuzulová (SVK) 52:15
    2. Wendy Holdenerová (SUI) +0,54
    3. Šárka Strachová (CZE) +0,84
    4. Nina Lösethová (NOR) +1,08
    5. Anna Swenn-Larssonová (SWE) +1,23
    6. Frida Hansdotterová (SWE) +1,32
    7. Michelle Gisinová (SUI) +1,35
    8. Michaela Kirchgasserová (AUT) +1,36
    9. Nastasia Noensová (FRA) +1,74
    10. Marie-Michele Gagnonová (CAN) +1,87
    11. Petra Vlhová (SVK) +2,04
    12. Irene Curtoniová (ITA) +2,08
    13. Emelie Wikströmová (SWE) +2,18
    14. Bernadette Schildová (AUT) +2,32
    15. Chiara Costazzaová (ITA) +2,32
    16. Erin Mielzynská (CAN) +2,33
    17. Resi Stieglerová (USA) +2,38
    18. Maria Pietilae-Holmnerová (SWE) +2,45
    19. Julia Grünwaldová (AUT) +2,49
    20. Anne-Sophie Barthetová (FRA) +2,52
    21. Lena Dürová (GER) +2,56
    22. Lila Lapanjová (USA) +2,93
    23. Taina Bariozová (FRA) +2,95
    24. Christina Geigerová (GER) +3,02
    25. Maren Wieslerová (GER) +3,09
    26. Paula Moltzanová (USA) +3,15
    27. Eva-Maria Bremová (AUT) +3,43
    28. Manuela Moelggová (ITA) +3,50
    29. Charlotte Chablová (SUI) +3,57
    30. Emi Hasegawaová (JPN) +3,61
    ______________________________
    34. Martina Dubovská (CZE) +3,84
    Barbara Kantorová (SVK) nedokončila první kolo
     
    Dnešní závod skončil
     
    68
    Poslední závodnicí dnešního závodu byla Bulharka Maria Kirková, které se však jízda také příliš nepovedla, a její jízda stačí na průběžnou 58. pozici!
     
    67
    Předposlední závodnicí na startu byla Bühlerová z Lichtenstejnska, která dojela na průběžném 55. místě.
     
    66
    Gabriela Capová se s hodně těžkou trati dokázala popasovat, a dnešní závod dokázala dokončit. Její ztráta však činí skoro osm sekund, a je z toho 56. místo.
     
    66
    Gabriela Capová je na trati!
     
    65
    Michaela Tommyová je poslední kanadskou závodnicí na startu. Její jízda však stačila pouze na průběžné 55. místo.
     
    64
    Klara Livková ze Slovinka se svou jízdou také příliš spokojená nebude, i když je ještě mladá, a zatím sbírá zkušenosti. V polovině trati navíc chybovala, a závod pro ni skončil.
     
    63
    První chorvatskou závodnicí v dnešním závodě byla Andrea Kosmićová, která však na trati hodně ztratila, a bylo jasné, že se do druhého kola nepodívá.
     
    62
    Estelle Alphandová se snažila zajet dobrou jízdu, nicméně na hodně rozbité trati je to těžké. Její čas stačí až na 46. místo!
     
    61
    Maruša Ferková se vydala na hodně těžkou trať. Slovinská závodnice se s ním však nedokázala moc dobře popasovat, a v po polovině trati pro ni závod skončil.
     
    60
    Domácí závodnice Brunnerová předvedla hodně pěknou jízdu, nicméně na těžké trati hodně ztratila. V cíli z toho nakonec je až 39. místo!
     
    59
    Barbara Kantorová byla třetí Slovenkou na trati, nicméně hned v polovině trati upadla, a závod pro ni skončil.
     
    58
    Domácí závodnice Katharina Liensbergová zažívá debut v SP, a dnešní závod zajela hodně odvážně. Rakouská závodnice však nakonec na druhé kolo nedosáhla, nicméně bojovala, a to si zaslouží potlesk!
     
    57
    Ani reprezentantka Andorry Gutierrezová nezvládla dnešní závod dokončit.
     
    56
    Jedinou srbskou sjezdařkou v dnešním závodě byla Nevena Ignjatovićová, která se však s tratí příliš dobře nepopasovala, a její čas stačil až na průběžné 49. místo.
     
    55
    Roberta Midilaová hned na třetím mezičase ztrácela skoro čtyři sekundy, nicméně těsně před finišem chybovala, a závod pro ni skončil.
     
    54
    Němka Barbara Wirthová také nezvládla dnešní závod, a její čas na druhé kolo stačit nebude. Musí se však podotknout, že závodnice jezdí v opravdu extrémních podmínkách!
     
    53
    53 měla na startu Nicole Agneliová, další z italských závodnic. Ani její čas nebyl ideální, a v extrémních podmínkách se dostala až na průběžné 42. místo.
     
    52
    Chiara Gmürová byla další švýcarskou závodnic na startu, nicméně v horní pasáži chybovala, a závod pro ni skončil!
     
    51
    Rahela Koppová, švýcarská naděje, se také nepopasovala s těžkou tratí ideálně. Na Zuzulovou ztratila přes čtyři sekundy, a to stačilo až na 38. pozici.
     
    50
    Úvodní padesátku uzavřela Britka Alexandra Tilleyová, která na Zuzulovou ztratila skoro sedm vteřin, a do druhého kola se nepodívá.
     
    49
    Katharina Huberová byla další domácí závodnicí na trati. Její čas však stačil až na 38. pozici, a do druhého kola se nepovídá.
     
    48
    Rakouský talent Gallhuberová udělala uprostřed trati velkou chybu, a její ztráta pomalu narůstala. Rakouská lyžařka nepotvrdila dobrou formu, a do druhého kola se nepodívá.
     
    47
    Ani Němku Weinbuchnerovou ve druhém kole neuvidíme. Její ztráta narostla až přes pět sekund!
     
    46
    Aně Bucikové ze Slovinska se dnešní závod opravdu nepovedl, neboť udělala chybu hned na začátku trati, a chybovala hned na první brance!
     
    45
    Ksenia Alopinou byla první ruskou lyžařkou na trati. Ani její jízda však nebyla ideální. Její čas stačil až na 41. kolo, a ve druhém kole ruskou závodnici neuvidíme.
     
    44
    Candance Crawfordová byla další Kanaďankou na trati. Crawfordová však potvrdila, že se kanadským lyžařkám v letošní sezóně příliš nedaří, a její čas na druhé kolo stačit nebude.
     
    43
    Hned za českou závodnicí vyrazila Švédka Saefvenbergová. Té se však první kolo také příliš nepovedlo, a na hodně špatné trati dojela až na 37. místě.
     
    42
    Martině se dnešní závod však příliš nepovedl, a na předposledním mezičase už ztrácela hodně. V cíli z toho nakonec bylo 34. místo, a česká lyžařka se do druhého kola nepodívá.
     
    42
    Martina Dubovská je na trati!
     
    41
    Další Němkou na startu byla mladá Elisabeth Willibaldová. Německý lyžařka však ztrácela hned od úvodu, a v cíli její ztráta narostla až přes pět vteřin, a do druhého kola se nepodívá!
     
    40
    Úvodní čtyřicítku dnešního závodu zakončila Lisa-Maria Zellerová. Další domácí závodnici se však jízda nepovedla, a se ztrátou skoro pěti vteřin se řadí až na 36. místo.
     
    39
    Hned za Grünwaldovou se na trať vydala Ricarda Haaserová, další z domácích závodnic. Mladé lyžařce se však trať příliš nepovedla, a zařadila se až na 34. místo.
     
    38
    Další domácí závodnicí je Julia Grünwaldová, a ani její čas nebyl vůbec špatný. Rakouská závodnice se v cíli zařadila na devatenácté místo, a bude z toho druhé kolo!
     
    37
    Lila Lapanjová z USA se svým výkonem může být spokojená! I americká lyžařka předvedla dobrý výkon, a zařadila se na 21. pozici!
     
    36
    Francouzska Taina Bariozová se pohybovala svým časem okolo třicátého místa, nicméně spodní pasáž ji vyšla, a řadí se na průběžnou 21. pozici!
     
    35
    Kanaďanka St. Germainováse dokázala dostat na průběžné 28. místo, a musí doufat, že se probojuje do druhého kola.
     
    34
    Druhou Japonkou na startu byla Emiko Kiyosawaová, které se však jízda také příliš nepovedla, a na druhé kolo to asi stačit nebude.
     
    33
    Slovinsku v letošní sezóně chybí Tina Mazeová, a výsledky slovinských závodnic nejsou ideální. To samé platí i o Lavratorové, která se zařadila na průběžné 29. místo, a s největší pravděpodobností ji ve druhém kole neuvidíme.
     
    32
    Druhou americkou závodnicí na trati byla Paula Moltzanová, které se však závod příliš nepovedl, a řadí se až na konce průběžného pořadí.
     
    31
    Emi Hasegawaová nezajela ideální závod, a její čas zatím stačí až na průběžné 26. místo. Uvidíme, zdali to bude stačit na druhé kolo.
     
    30
    Úvodní třicítku závodnic uzavřela Charlotte Chablová, která překvapila v loňském závodě v Santa Catarině, kde byla po prvním kole druhá. Teď však její čas stačil na 25. pozici, a uvidíme, zdali to bude stačit na druhé kolo.
     
    29
    Další německou závodnicí na trati byla Christian Geigerová, které se však dnešní závod příliš nepovedl. Její ztráta činí přes tři sekundy, nicméně na druhé kolo by to mělo stačit.
     
    28
    Adelina Baud Mugnierová nezajela ideální první kolo, a její ztráta se vyšplhala až na skoro čtyři sekundy. Uvidíme, zdali to bude stačit na druhé kolo.
     
    27
    Maren Wieslerová z Německa první kolo dokázala dokončit, nicméně s časem příliš spokojená nebude. Její čas stačí až na průběžnou 21. pozici.
     
    26
    Hned po domácí lyžařce se na trať postavila Švýcarka Denise Feierabendová, která však také první kolo nedokončila! Švýcarka riskovala, a hned v horní pasáži trati přišla chyba!
     
    25
    Hned další závodnice nedokázala dnešní závod dokončit! Katharina Truppová chybovala uprostřed sjezdovky, a závod pro nic skončil ...
     
    24
    Ani Laurie Mougelová nejela špatnou jízdu, nicméně ve spodní pasáži trati chybovala, a je první závodnicí, která dnešní závod nedokončila.
     
    23
    Po krátké televizní přestávce se postavila na trať Irene Curtoniová, která se však s těžkou tratí nepopasovala ideálně. Její jízda momentálně stačí na průběžné dvanácté místo.
     
    22
    Další zkušenou závodnicí na trati byla Manuele Moelggová. Italské slalomářce se však jízda příliš nepodařila, a ve spodní pasáži navíc udělala menší chybu. Ztráta na Zuzulovou činila 3,50 vteřiny, a uvidíme, zdali se dostane do druhého kola.
     
    21
    Anne-Sophie Barthetová byla druhou francouzskou lyžařkou v dnešním závodě, nicméně ani její jízda nebyla špatná. Je z toho průběžné osmnácté místo!
     
    20
    Úvodní dvacítku závodnic zakončila Emeli Wikströmová, která již od úvodního mezičasu ztrácela skoro sekundu. Ve spodní pasáži ještě přišly lehčí chybičky, a v cíli z toho je průběžné dvanácté místo.
     
    19
    Lena Dürová byla první závodnicí na trati, nicméně její jízda nebyla ideální, a její čas stačil až na průběžnou sedmnáctou pozici. Na druhé kolo by to však mělo stačit.
     
    18
    Čtvrtou domácí závodnicí na trati byla Bernadette Schildov Avšak i a na její jíždě se projevila těžká trať, a její jízda nebyla ideální. Schildová se nakonec řadí na průběžné dvanácté místo.
     
    17
    První Italkou na trati byla Chiara Costazzaová, které se však první kolo příliš nepodařilo. Její ztráta v cíli činila 2,32 sekundy, do druhého kola by se však měla podívat.
     
    16
    Eva-Maria Bremová je specialitkou na obří slalom, nicméně ani ve slalomu to od rakouské lyžařky tak špatné nebylo. Její ztráta se však v cíli narostla až na skoro čtyři sekundy, což ji řadí až na 15. místo.
     
    15
    Francouzska Nastasia Noensová se dokázala popasovat s těžkou tratí poměrně dobře, a do druhého kola by se měla podívat. Noensová se řadí na průběžnou devátou pozici!
     
    14
    Slovenská slalomářka jela velmi dobře, nicméně trať je již hodně rozbořená. Nakonec z toho byla ztráta dvou sekundu, a průběžné desáté místo.
     
    14
    Mladá slovenská závodnice však hned na druhém mezičase ztrácí 1,36 sekundy!
     
    14
    Velké překvapení letošní sezóny, Petra Vlhová, se právě vydala na trať!
     
    13
    Druhou Kanaďankou na trati byla Marie-Michele Gagnonová. Její jízda byla nadějná, avšak ztráta pomalu narůstala. V cíli je z toho nakonec deváté místo!
     
    12
    Resi Stieglerová zajela velmi dobrou horní pasáž trati, nicméně v dolní pasáži měla větší problémy, a v cíli ztratila přes dvě sekundy. To stačí na průběžnou desátou pozici...
     
    11
    Třetí švédskou závodnicí na trati byla Anna Swenn-Larssonová jela velmi dobrou jízdu. Ve spodní pasáži sjezdovky však lehce chybovala, i tak se řadí na průběžnou pátou pozici!
     
    10
    Michelle Gisinová si s těžkou tratí dokázala poradit vcelku dobře, a zařadila se na průběžnou šestou pozici.
     
    9
    Jako devátá v pořadí se vydala na trať Erin Mielzynská, avšak ani její jízda nebyla ideální, a již v průběhu trati ztrácela. Její jízda nakonec stačila pouze na průběžné sedmé místo.
     
    8
    Další domácí naděje, Michaela Kirchgasserová, zajela velmi dobrou jízdu, a s těžkou trati se dokázala popasovat dobře. V cíli to však stačilo až na průběžnou šestou pozici.
     
    7
    Hansdotterová se hodně těžko prala se složitou trati, a její čas není ideální. Do cíle dorazila se ztrátou 1,32 vteřiny! Veronika je tak zatím stále na prvním místě.
     
    7
    Nejlepší slalomářka sezóny, Frida Hansdotterová, se právě vydala na trať!
     
    6
    Thalmannová hned na začátku trati lehce chybovala, a její jízda byla na pomezí Lösethové. Ve spodní pasáží trati však chybovala, a její čas na druhé kolo rozhodně stačit nebude ...
     
    6
    Na trať se vydává domácí Carmen Thalmannová, která je mohutně povzbuzovaná domácími fanoušky!
     
    5
    Ani Nina Lösethová se s těžkou tratí nepopasovala ideálně, a v cíli se řadí až na čtvrtou pozici.
     
    5
    Nina Lösethová, poslední vítězka ze slalomu ze Santa Catariny, právě vyjela na trať!
     
    4
    Šárka však zajela vcelku dobrou jízdu, a jela na hraně Holdenerové. V cíli nakonec Šárka ztratila na Zuzulovou 84 setin sekundy, a řadí se na třetí pozici. Před druhým kolem je však vše otevřené!
     
    4
    Hned na prvním mezičase však Šárka ztrácí na Zuzulovou 40 setin sekundy.
     
    4
    Hned po slovenské slalomářce se na trať vydává Šárka Strachová!
     
    3
    I Veronika zajela velmi dobrou jízdu, a celou jízdu atakovala jízdu Holdenerové. V cíli nakonec švýcarské lyžařce nadělila skoro půl sekundy!
     
    3
    A teď už se dostává na trať Veronika Velez Zuzulová!
     
    2
    Wendy Holmnerová prokázala výbornou formu, a s obrovským náskokem se dostává do vedení! Skoro dvě vteřiny zajela Holmnerová na švédskou slalomářku!
     
    2
    Před československou dvojici na trať dostala Wendy Holdenerová. Uvídíme, jak se mladá slalomářka popasuje s těžkou tratí.
     
    1
    Dnešní slalom zahájila švédská sjezdařka Maria Pietilae-Holmnerová. Její jízda nebyla úplně ideální, a na času se to projevilo. Švédka stanovila čas 54,60.
     
    Závod právě začal
     
    Ještě jednou příjemný podvečer všem fanouškům a fanynkám sjezdového lyžování. Již za pár desítek sekund se vjede na trať Maria Pietilae-Holmnerová!
    Ve Flachau lehce sněží, nicméně sjezdovka je velmi dobře připravená
     
    Příjemný úterní podvečer všem fanouškům a fanynkám sjezdového lyžování. Světový pohár se přesunul do rakouského Flachau. My se dnes společně zaměříme na první kolo slalomu žen. Začátek závodu je naplánován v 17:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Poslední závod Světového poháru ve slalomu hostila minulé úterý italská Santa Catarina! Mezi favoritkami závodu bylo pochopitelně i československé trio Strachová – Vlhová – Zuzulová. Prvně jmenovaná zajela velmi povedené první kolo, a ve druhém kole svou třetí pozici ještě vylepšila, a skončila druhá. To Petra Vlhová nezvládla první kolo, a po chybě pro ni závod skončil. Veronika Velez Zuzulová byla po první kole až třináct, nicméně po výborném druhém kole svítilo její jméno u třetího "fleku"!

    Závod opanovala Norka Nina Løsethová, která ovládla obě kola! V dnešním závodě budeme opět zvědaví na výkon Šárky Strachové, které letošní sezóna vychází nad očekávání dobře. Česká lyžařka se nachází na druhém místě v pořadí SP ve slalomu! Na první Hasdotterovou však ztrácí 94 bodů. Sníží dnes Strachová náskok své konkurentky?
     
    POŘADÍ SVĚTOVÉHO POHÁRU VE SLALOMU
    1. Frida Hansdoterrová (SWE) 365 b.
    2. Šárka Strachová (CZE) 271 b.
    3. Petra Vlhová (SVK) 220 b.
    3. Veronika Velez Zuzulová (SVK) 220 b.
    5. Wendy Holdenerová (SUI) 212 b.

    POŘADÍ SVĚTOVÉHO POHÁRU
    1. Lara Gutová (SUI) 738 b.
    2. Lindsey Vonnová (USA) 700 b.
    3. Frida Hansdotterová (SWE) 571 b.
    4. Nina Lösethová (NOR) 406 b.
    5. Cornelia Hütterová (AUT) 394 b.
    ___________________________________
    12. Šárka Strachová (CZE) 271 b.
    16. Petra Vlhová (SVK) 220 b.
    16. Veronika Velez Zuzulová (SVK) 220 b.
    102. Klára Křížová (CZE) 6 b.
     
    STARTOVNÍ LISTINA
    1. Maria Pietilae-Holmnerová (SWE)
    2. Wendy Holdenerová (SUI)
    3. Veronika Velez Zuzulová (SVK)
    4. Šárka Strachová (CZE)

    5. Nina Lösethová (NOR)
    6. Carmen Thalmannová (AUT)
    7. Frida Hansdotterová (SWE)
    8. Michaela Kirchgasseorová (AUT)
    9. Erin Mielzynskiová (CAN)
    10. Michelle Gisinová (CAN)
    11. Anna Swenn-Larssonová (SWE)
    12. Resi Stieglerová (USA)
    13. Marie-Michele Gagnonová (CAN)
    14. Petra Vlhová (SVK)
    15. Nastasdia Nönsová (FRA)
    16. Eva-Maria Bremová (AUT)
    17. Chiara Costazzaová (ITA)
    18. Bernadette Schildová (AUT)
    19. Lenna Dürrová (GER)
    20. Emeli Wikströmová (SWE)
    21. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    22. Manuela Moelggová (ITA)
    23. Irene Curtoniová (ITA)
    24. Laurie Mougelová (FRA)
    25. Katharina Truppová (AUT)
    26. Denise Feierabendová (SUI)
    27. Maren Wieslerová (GER)
    28. Adeline Baud Mugnierová (FRA)
    29. Christina Geigerová (GER)
    30. Charlotte Chablová (SUI)
    31. Emi Hasegawaová (JPN)
    32. Paula Moltzanová (USA)
    33. Katarina Lavtarová (SLO)
    34. Emiko Kiyosawaová (JPN)
    35. Laurence St.Germainová (CAN)
    36. Taina Bariozová (FRA)
    37. Lila Lapanjová (USA)
    38. Julia Grünwaldová (AUT)
    39. Ricarda Haaserová (AUT)
    40. Lisa-Maria Zellerová (AUT)
    41. Elisabeth Willibaldová (GER(
    42. Martina Dubovská (CZE)
    43. Charlotta Säfvenbergová (SWE)
    44. Candace Crawfordová (CAN)
    45. Ksenia Alopinová (RUS)
    46. Ana Buciková (SLO)
    47. Susanne Weinbuchnerová (GER)
    48. Katharina Gallhuberová (AUT)
    49. Katharina Huberová (AUT)
    50. Alexandra Tilleyová (GBR)
    51. Rahel Koppová (SUI)
    52. Chiara Gmuerová (SUI)
    53. Nicole Agnelliová (ITA)
    54. Barbara Wirthová (GER)
    55. Roberta Midaliová (ITA)
    56. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    57. Mireia Gutierrezová (AND)
    58. Katharina Liensbergerová (AUT)
    59. Barbara Kantorová (SVK)
    60. Stephanie Brunnerová (AUT)
    61. Maruša Ferková (SLO)
    62. Estelle Alphandová (FRA)
    63. Andrea Komšićová (CRO)
    64. Klara Livková (SLO)
    65. Miakela Tommyová (CAN)
    66. Gabriela Capová (CZE)
    67. Rebecca Bühlerová (LIE)
    68. Maria Kirková (BUL)

    Jan Havlovic

    Startovní listina dnešního závodu
    1. Maria Pietilae-Holmnerová (SWE)
    2. Wendy Holdenerová (SUI)
    3. Veronika Velez Zuzulová (SVK)
    4. Šárka Strachová (CZE)

    5. Nina Lösethová (NOR)
    6. Carmen Thalmannová (AUT)
    7. Frida Hansdotterová (SWE)
    8. Michaela Kirchgasseorová (AUT)
    9. Erin Mielzynská (CAN)
    10. Michelle Gisinová (CAN)
    11. Anna Swenn-Larssonová (SWE)
    12. Resi Stieglerová (USA)
    13. Marie-Michele Gagnonová (CAN)
    14. Petra Vlhová (SVK)
    15. Nastasdia Nönsová (FRA)
    16. Eva-Maria Bremová (AUT)
    17. Chiara Costazzaová (ITA)
    18. Bernadette Schildová (AUT)
    19. Lenna Dürrová (GER)
    20. Emeli Wikströmová (SWE)
    21. Anne-Sophie Barthetová (FRA)
    22. Manuela Moelggová (ITA)
    23. Irene Curtoniová (ITA)
    24. Laurie Mougelová (FRA)
    25. Katharina Truppová (AUT)
    26. Denise Feierabendová (SUI)
    27. Maren Wieslerová (GER)
    28. Adeline Baud Mugnierová (FRA)
    29. Christina Geigerová (GER)
    30. Charlotte Chablová (SUI)
    31. Emi Hasegawaová (JPN)
    32. Paula Moltzanová (USA)
    33. Katarina Lavtarová (SLO)
    34. Emiko Kiyosawaová (JPN)
    35. Laurence St.Germainová (CAN)
    36. Taina Bariozová (FRA)
    37. Lila Lapanjová (USA)
    38. Julia Grünwaldová (AUT)
    39. Ricarda Haaserová (AUT)
    40. Lisa-Maria Zellerová (AUT)
    41. Elisabeth Willibaldová (GER(
    42. Martina Dubovská (CZE)
    43. Charlotta Säfvenbergová (SWE)
    44. Candace Crawfordová (CAN)
    45. Ksenia Alopinová (RUS)
    46. Ana Buciková (SLO)
    47. Susanne Weinbuchnerová (GER)
    48. Katharina Gallhuberová (AUT)
    49. Katharina Huberová (AUT)
    50. Alexandra Tilleyová (GBR)
    51. Rahel Koppová (SUI)
    52. Chiara Gmuerová (SUI)
    53. Nicole Agnelliová (ITA)
    54. Barbara Wirthová (GER)
    55. Roberta Midaliová (ITA)
    56. Nevena Ignjatovićová (SRB)
    57. Mireia Gutierrezová (AND)
    58. Katharina Liensbergerová (AUT)
    59. Barbara Kantorová (SVK)
    60. Stephanie Brunnerová (AUT)
    61. Maruša Ferková (SLO)
    62. Estelle Alphandová (FRA)
    63. Andrea Komšićová (CRO)
    64. Klara Livková (SLO)
    65. Miakela Tommyová (CAN)
    66. Gabriela Capová (CZE)
    67. Rebecca Bühlerová (LIE)
    68. Maria Kirková (BUL)