Jekaterinburg – CSKA Moskva 1:2 (0:1 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 1:2 (kon.) | Togliatti – Barys 1:4 (kon.)
Kazaň – Omsk 0:3 (kon.) | Jaroslavľ – Novgorod 3:0 (kon.) | Petrohrad – Záhreb 5:3 (kon.)
S.Moskva – HC Slovan 0:4 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Barys Nur-Sultan
cz Pondelok 11.01.2016, 16:00 • Arena Lada • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    DAWES - 1:4
     
    44:20
    Astana právě vstřelila branku!
    Po pěkné akci Bochenského s Boydem se střelou do prázdné branky prosazuje NIGEL DAWES, který právě zaznamenal hattrick. Asistence: Dustin Boyd, Brandon Bochenski.
    Brandon BOCHENSKI - 1:3
     
    40:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Nádhernou ránou od modré se prosazuje BRANDON BOCHENSKI. Velmi podobný gól jako ten první Astany. Ani tentokrát nemůže mít domácí brankář čisté svědomí. Dnes si opravdu není příliš jistý při střelách z dálky. Asistence: Nigel Dawes.
    DAWES - 1:2
     
    21:07
    Astana právě vstřelila branku!
    V přesilové hře to hosté nestihli. Zůstali v útočném pásmu a ujala se povedená rána NIGELA DAWESE. Domácí brankář na jeho ránu nestačil zareagovat, a tak vede Astana. Asistence: Brandon Bochenski.
    Dmitry VOROBJOV - 1:1
     
    14:26
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Gól v přesilové hře a skóre je vyrovnané. DMITRY VOROBJOV se prosazuje dobře technicky zvládnutou střelou, a tak se Togliatti dočkalo zaslouženého vyrovnání za aktivní hru v útočném pásmu. Asistence: Anton Shenfeld, Anton Krysanov.
    Nigel DAWES - 0:1
     
    00:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté jdou první střelou zápasu do vedení. Dustin Boyd posunul na Mika Lundina, který našel na střelu kluziště NIGELA DAWESE, který se prosazuje ránou od modré čáry. Přesná a tvrdá rána Dawese posílá hostující Barys do vedení. Asistence: Mike Lundin, Dustin Boyd.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 15. Vorobjov (Shenfeld, Krysanov) – 1. Dawes (Lundin, Boyd), 22. Dawes (Bochenski), 41. Bochenski (Dawes), 45. Dawes (Boyd, Bochenski)


    Lada Togliatti: Masalskis (Semjonov) – Viklund, Flood, Vorobjov, Romanov, Gurkin, Bolšakov, Putilov – Magogin, Zaťovič, Bumagin – Komarov, Shenfeld, Bělousov – Strelcov, Bolšakov, Bocharov – Akhmetov, Krysanov, Mastrjukov
    Barys Nur-Sultan: Poluetkov (Laco) – Dallman, Lundin, Savčenko, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Ryspajev, Lobanov – Dawes, Bochenski, Boyd – Chudjakov, Starčenko, Puškarjov – Krasnoslobodcev, Romanov, St. Pierre – Solarev, Markelov, Panšin

    Rozhodca: Oskirko, Šyplakov – Koršak, Chernišev