Montreal – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Ottawa – Boston 2:1 (po pr.) | Columbus – Carolina 3:4 (po pr.)
San Jose – Toronto 7:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Arizona – Nashville 4:0 (kon.)
Vancouver – Tampa Bay 2:3 (po pr.) | LA Kings – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Buffalo Sabres
cz Nedeľa 10.01.2016, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Sam REINHART - 2:4
     
    59:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hosté se zmocnili kotouče při špatné rozehrávce Winnipegu. Kane ještě vybídl ke skórování SAMA REINHARTA, který dovršil hattrick! Branka byla ještě přezkoumána u videa, ale rozhodčí gól uznává! Asistence: Evander Kane, Ryan O´Reilly.
     
    59:11
    Winnipeg si bere oddechový čas! Domácí se pokusí vymyslet nějakou rychlou akci!
     
    58:30
    Hellebuyck zůstává na střídačce! Winnipeg to zkouší v šesti hráčích na ledě!
     
    57:08
    Byfuglien se rozjel podél mantinelu, natlačil se před Ullmarka, jenže bekhendem už nestačil nadzvednout kotouč nad beton ležícího brankáře!
     
    54:04
    Obrovská šance Winnipegu! Kotouč se povaloval před ležícím Ullmarkem, ale dotírající hráč Winnipegu jej nedokázal v tísni přizvednout pod břevno!
     
    49:16
    Foligno obdržel skvělou přihrávku zpoza branky. Snažil se pálit do horního rohu branky, jenže Hellebuyck mu nedovolil skórovat podruhé v utkání!
     
    45:26
    McGinn si tentokrát vyměnil kotouč s O´Reillym, který však pohrdl skvělou možností a neumístil střílenou přihrávku za záda domácího brankáře!
    44:12 Marcus FOLIGNO - 2:3
     
    44:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se dostává do vedení! Gionta vypálil od modré čáry, jeho střelu Hellebuyck vyrazil pouze před sebe. Ke kotouči se nejrychleji dostal MARCUS FOLIGNO, který trefil odkrytou klec. Asistence: Bryan Gionta, Jake McCabe.
     
    43:07
    Do skvělé možnosti se dostal Chiarot, který se prokousal až do mezikruží, odkud pálil zápěstím a Ullmark měl s jeho pokusem velký kus práce!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    37:25
    Buffalo si zahraje přesilovou hru. Blake Wheeler zasáhl Ristolainena vysokou holí a dostává dvě minuty.
     
    36:04
    McGinn se znovu ocitl v obrovské šanci! Místo přihrávky na rozjetého spoluhráče volil střelu, kterou Hellebuyck vyrazil před sebe, ale rozjetý Kane nedokázal v rychlosti zakončit do odkryté branky!
     
    34:46
    Hosté postupovali ve dvou na branku Winnipegu! Hellebuyck si připsal další famózní zákrok proti poněkud unáhlené střele.
     
    31:54
    McGinn se dostal do samostatného úniku! Před Hellebuyckem ještě zpomalil, rozmyslel si své zakončení, jenže vracející se obránce přizvedl ránu do ochranné sítě!
     
    25:00
    Přesilovku si vyzkouší i Buffalo. Dvě minuty za hákování si odpyká Burmistrov.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Reinhart - 2 min., vražení na hrazení).
     
    22:33
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Weber - 5 min., bitka).
     
    22:33
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Thorburn – 5 min., bitka).
     
    22:28
    Ullmark znovu zachránil svůj tým! Brankář Buffala se nenechal nachytat na naznačení kličky a zlikvidoval samostatný únik!
     
    20:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! I Winnipeg využívá přesilovou hru! Ullmark si sice poradil s dělovkou od modré čáry, ale na dorážku MATHIEUA PERREAULTA už nedosáhl! Asistence: Bryan Little, Blake Wheeler.
     
    20:56
    A pozor! Branku Winnipegu ještě bude muset potvrdit videorozhodčí! Hosté si vzali výhodu. Trenér Buffala zkouší štěstí kvůli možnému ofsajdu!
     
    19:42
    První přesilovku si zahraje i Winnipeg! Mike Weber dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:26
    Linus Ullmark podržel Sabres! V obrovské šanci se ocitl Stafford, ale brankář Buffala ukázal svou obratnost a spasil Buffalo!
    14:29 Sam REINHART - 1:2
     
    14:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo přeci jen využívá početní převahu! Už se zdálo, že Jets vyhodí kotouč do bezpečí, nicméně puk se dostal k SAMU REINHARTOVI, který svou střelu otřel o hůl jednoho z obránců a připisuje si svou druhou branku v utkání! Asistence: Rasmus Ristolainen, Jack Eichel.
     
    13:58
    Reinhart mohl přidat druhou branku v utkání! Útočník Buffala se dostal k odraženému kotouči, jenže Hellebuyck se blýskl parádním zákrokem lapačkou!
     
    13:21
    Buffalo si zahraje první přesilovou hru! Dvě minuty za držení dostává Myers.
    05:20 Blake WHEELER - 1:1
     
    05:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hostům vedení nevydrželo vůbec dlouho! Bryan Little vypálil z mezikruží a před brankářem Buffala kotouč ještě stihl do sítě tečovat BLAKE WHEELER! Asistence: Bryan Little, Drew Stafford
    01:37 Sam REINHART - 0:1
     
    01:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    A pozor! Buffalo se dostává do vedení! Mezi kruhy si na Larssonovu přihrávku sjel SAM REINHART a střelou zápěstím trefil přesně pod horní tyč. Asistence: Johan Larsson, Mike Weber.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 6. Wheeler (Little, Stafford), 21. Perreault (Little, Wheeler) – 2. Reinhart (Larsson, Weber), 15. Reinhart (Ristolainen, Eichel), 45. Foligno (Gionta, McCabe), 60. Reinhart (Kane, O´Reilly)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Byfuglien, Trouba, Myers, Enström, Chiarot, Stuart (A) – Wheeler (A), Little, Stafford – Burmistrov, Lowry, Ladd (C) – Ehlers, Scheifele, Perreault – Armia, Copp, Thorburn
    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Franson, Colaiacovo – Reinhart, O´Reilly (A), Kane – McGinn, Eichel, Girgensons – Gionta (C), Larsson, Foligno – Legwand, Schaller, Moulson

    Rozhodca: Rooney, Charron – McElman, Shewchyk

    Diváci: 15 294