Montreal – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Ottawa – Boston 2:1 (po pr.) | Columbus – Carolina 3:4 (po pr.)
San Jose – Toronto 7:0 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Arizona – Nashville 4:0 (kon.)
Vancouver – Tampa Bay 2:3 (po pr.) | LA Kings – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
7:0 (0:0, 4:0, 3:0)
Toronto Maple Leafs
cz Nedeľa 10.01.2016, 01:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:22 Tomáš HERTL - 7:0
     
    51:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Kdyby Mike Babcock mohl, tak na led hodí bílý ručník. TOMÁŠ HERTL se znovu dostal k dorážce a bez problémů poslal kotouč podél ležícího Berniera do branky! Asistence: Justin Braun, Marc-Edouard Vlasic.
    49:38 Joonas DONSKOI - 6:0
     
    49:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla lahůdka! JOONAS DONSKOI zmátl Berniera, kterému naznačil vyjetí před branku, ale tu nakonec objel a zasunul kotouč k druhé tyčce. Asistence: Tommy Wingels, Marc-Edouard Vlasic.
    44:10 Melker KARLSSON - 5:0
     
    44:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obrana Toronta je od druhé třetiny děravá a hokejisté San Jose toho naplno využívají. MELKER KARLSSON se dostal tváří v tvář Bernierovi a střelou po ledě mu nedal šanci. Asistence: Chris Tierney, Justin Braun.
    37:29 Tomáš HERTL - 4:0
     
    37:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Demolice Toronta pokračuje! Český útočník TOMÁŠ HERTL se dostal před Bernierem k vyraženému kotouči a pohotovou dorážkou poslal kotouč pod břevno. Asistence: Justin Braun, Joe Thornton.
    35:33 PAVELSKI - 3:0
     
    35:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci se ujímají tříbrankového vedení! Před branku Berniera si najel JOE PAVELSKI a řekl si o přihrávku. Tu mu velice rychle předložil Hertl a kapitán Sharks poslal kotouč do branky. Asistence: Tomáš Hertl, Joe Thornton.
    28:09 Matt NIETO - 2:0
     
    28:09
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba obrany Toronta a Sharks vedou o dvě branky. Hosté špatně střídali a toho využil Wingels, který podél pravého mantinelu unikl obraně a v útočném pásmu poté krásným pasem našel MATTA NIETA, jenž prostřelil Berniera. Asistence: Tommy Wingels, Brent Burns.
    24:18 Brent BURNS - 1:0
     
    24:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce BRENTA BURNSE posílá San Jose do vedení. Obránce Sharks se prosmýkl kolem obránce, natlačil se před Berniera a střelou pod břevno se nemýlil. Asistence: Paul Martin, Joe Pavelski.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 25. Burns (Martin, Pavelski), 29. Nieto (Wingels, Burns), 36. Pavelski (Hertl, Thornton), 38. Hertl (Braun, Thornton), 45. Karlsson (Tierney, Braun), 50. Donskoi (Wingels, Vlasic), 52. Hertl (Braun, Vlasic)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, DeMelo, Dillon – Pavelski, Thornton, Hertl – Ward, Marleau, Nieto – Donskoi, Couture, Karlsson – Brown, Tierney, Wingels
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gardiner, Rielly, Hunwick, Polák, Corrado – Parenteau, Bozak, van Riemsdyk – Komarov, Kadri, Grabner – Lupul, Holland, Winnik – Boyes, Froese, Matthias

    Rozhodca: Jackson, Chmielewski – Heyer, Nowak

    Diváci: 17 281