Pardubice – Liberec 2:3 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:1 (kon.)
Sparta Praha – Plzeň 1:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Hradec Králové 2:3 (0:1 po s.n.)
Chomutov – Litvínov 2:3 (po pr.)
koniec
Berani Zlín
3:1 (0:0, 3:1, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
cz Nedeľa 10.01.2016, 15:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR) • 35. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:42 Jiří MARUŠÁK - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Obránce PSG JIŘÍ MARUŠÁK nejspíše chytá střeleckou fazónu a prosazuje se střelecky dnes již podruhé. Bukarts nabil kotouč právě na hokejku zlínského obránce, který dělovkou vymetl levý horní roh vítkovické branky. Asistence: Roberts Bukarts, Ondřej Veselý.
    34:02 Jiří MARUŠÁK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    34:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Také Zlín využívá přesilovou hru a opět strhává vedení na svoji stranu. Vlach nabídl kotouč na modrou JIŘÍMU MARUŠÁKOVI, jenž střelou z první prostřelil Kantora těsně nad ledem. Je to vůbec první trefa pro zlínského obránce v letošní sezoně. Asistence: Roman Vlach, Tomáš Čachotský.
    28:20 Rostislav OLESZ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté trestají v přesilové hře a máme srovnáno! Čerešňákovu tvrdou střelu od modré čáry tečoval rychle do protipohybu Kašíka navrátilec ze Švýcarska, ROSTISLAV OLESZ. Asistence: Peter Čerešňák, Tomáš Kudělka.
    25:13 Petr HOLÍK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se prosazují střelecky v této přesilové hře a dostávají se do vedení. Matějíček posunul kotouč na osamoceného PETRA HOLÍKA, který tvrdou a nekompromisní střelou z levého kruhu nedal brankáři Vítkovic šanci reagovat. Asistence: Martin Matějíček.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 26. Holík (Matějíček), 35. Marušák (Vlach, Čachotský), 37. Marušák (Bukarts, Veselý) – 29. Olesz (Čerešňák, Kudělka)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Kotvan, Matějíček, Žižka, Řezníček, Urbanec – Bukarts, Holík, Říčka – Ondráček , Maruna, Kubiš – Čachotský, Vlach, Veselý – Sýkora, Fořt, Čech.
    HC Vítkovice Ridera: Kantor (Dolejš) – Kudělka, Čerešňák, Kovář, Pastor, Štencel, Štich – Hovorka, Strapáč, Olesz – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger, Balán, Zdráhal – Němec, Hlinka, Tomi.

    Rozhodca: Šír, Čech – Bryška, Lukš

    Diváci: 5 649