Vladivostok – Čeljabinsk 4:3 (po pr.) | Chabarovsk – Nižnekamsk 2:3 (kon.) | Novokuzneck – Ufa 1:5 (kon.)
Novosibirsk – Metallurg Magnitogorsk 2:6 (kon.) | Dinamo Minsk – Soči 2:3 (1:2 po s.n.) | D. Moskva – Riga 2:1 (kon.)
Viťaz – Helsinki 1:3 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Jokerit Helsinki
cz Nedeľa 10.01.2016, 15:00 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    41:45 Brandon KOZUN - 1:3
     
    41:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté oslabení přežili a v pěti hráčích na ledě se okamžitě hnali do útoku, který nakonec končí jejich třetí brankou. Zasloužil se o ní BRANDON KOZUN, jenž zužitkovával nádherný křižný pas přímo ke vzdálenější tyči z hole Pelletiera. Brankář Saprykin se natahoval po tomto kotouči, prakticky byl ale bez šance.
    Asistence: Pascal Pelletier.
    31:33 Pekka JORMAKKA - 1:2
     
    31:33
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Po špatné rozehrávce domácích se s kotoučem za brankou vymotali útočníci Jokeritu a po sérii přihrávek se před branku dostal na chvíli volný PEKKA JORMAKKA, který z otočky dokázal vymést z horního růžku Saprykinovy branky všechny pavučiny.
    Asistence: Atte Ohtamaa, Daine Todd.
    21:36 Vjačeslav SOLODUCHIN - 1:1
     
    21:36
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Sotva se domácí usadili v útočném pásmu, už střílí vyrovnávací branku. Nahození od modré čáry přejíždějící VJAČESLAV SOLODUCHIN tečoval ve vzduchu tak šikovně, že brankář Helenius neměl absolutně žádnou šanci proti této změně směru reagovat.
    Asistence: Denis Abdullin, Pavel Lukin.
    02:40 Topi JAAKOLA - 0:1
     
    02:40
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Finský celek utíká do rychlého vedení. Úvodní branku zápasu si připisuje TOPI JAAKOLA a favorit dnešního zápasu svou roli potvrzuje již od prvních momentů. Obránce Jokeritu napřáhl na modré ke tvrdé ráně, kterou brankář Saprykin skrze hráče před sebou vůbec neviděl.
    Asistence: Juhamatti Aaltonen, Pekka Jormakka.

    David Motloch

    Góly a asistencie: 22. Soloduchin (Abdullin, Lukin) – 3. Jaakola (Aaltonen, Jormakka), 32. Jormakka (Ohtamaa, Todd), 42. Kozun (Pelletier)


    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (Samonov) – Ježov, Eronen, Davydov, Golovkov, Buchanko, Lukin, Berdjukov, Kandzjuba – Horák, Kempe, Afinogenov – Soloduchin, Abdullin, Koroljov – Šitikov, Drugov, Makejev – Musatov, Vyglazov, Švec-Rogovoj
    Jokerit Helsinki: Helenius (Karlsson) – Jaakola, Todd, Kulda, Jensen, Ohtamaa, Lajunen – Pelletier, Kozun, Regin – Hagman, Kennedy, Sallinen – Jormakka, Kapanen, Aaltonen – Maki, Rita, Wirtanen

    Rozhodca: Anisimov, Jeřábek – Michel, Strelcov