Trenčín – Piešťany 2:1 (2:1 po s.n.) | Zvolen – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Martin 5:1 (kon.)
Žilina – Nitra 6:3 (kon.) | Skalica – Košice 3:5 (kon.)
koniec
MsHK Žilina
6:3 (3:2, 2:0, 1:1)
HK Nitra
Streda 06.01.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Lukáš HANDLOVSKÝ - 6:3
     
    58:58
    Žilina dala gól!
    Je to spečatené! Žilina si dnes pripíše tri body, potvrdil to gólom do prázdnej bránky LUKÁŠ HANDLOVSKÝ. Asistenciu si pripíše aj Tomek. Asistencie: Miroslav Zaťko, Tomáš Tomek.
    Tibor KUTÁLEK - 5:3
     
    49:48
    Nitra dala gól!
    TIBOR KUTÁLEK dostal ideálny puk na ľavú stranu, kde mal dostatok času na to, aby si nasmeroval svoju strelu a vymietol pavučinu v rohu Tomekovej bránky. Krásny gól. Asistencie: Michal Novák, Peter Podhradský.
    Jakub DRÁBEK - 5:2
     
    28:16
    Žilina dala gól!
    Deň otvorených dverí v obrane Nitry, Žilina pridáva piaty gól a zaslúžene vedie o tri góly. Gól si pripísal JAKUB DRÁBEK. Asistencie: Daniel Brejčák, Matej Valášek.
    Vladimír ŠKODA - 4:2
     
    27:46
    Žilina dala gól!
    Nitrania hľadali puk, ten však bol už dávno v bráne. Po Homerovej rane sa puk dostal ku Škodovi a VLADIMÍR ŠKODA si pripíše druhý gól v zápase. Asistencie: Ján Homer, Lukáš Handlovský.
    Václav STUPKA - 3:2
     
    19:16
    Žilina dala gól!
    Žilina pridáva pred sirénou aj piaty nádherný gól. Milo chyboval na modrej čiare, kde zabudol puk za korčuľou, tam sa ho zmocnil VÁCLAV STUPKA, ktorý sa v nájazde nemýlil.
    David LALIBERTÉ - 2:2
     
    11:32
    Nitra dala gól!
    Tak toto snáď inak ako gólom skončiť nemohlo. Blackwater puk zaviezol pred Tomeka, kde sa následne ocitol nikým nepokrytý DAVID LALIBERTÉ a hráč so zlatou prilbou na hlave už nemal problém zakončiť. Asistencia: Judd Blackwater.
    Václav STUPKA - 2:1
     
    06:34
    Žilina dala gól!
    Gólová prestrelka môže pokračovať. Žilina sa opätovne ujíma vedenia, o čo sa postaral VÁCLAV STUPKA, ktorý bol pozorný a odrazenú strelu Homera upratal za chrbát Trenčana. Asistencie: Ján Homer, Lukáš Handlovský.
    Tibor KUTÁLEK - 1:1
     
    03:42
    Nitra dala gól!
    Tak toto je úvod ako hrom! V obrane prepadli aj domáci, ktorí na modrej čiare pozabudli na Kutálka a práve TIBOR KUTÁLEK bol tým, ktorý chladnokrvne zakončil do rohu Tomekovej svätyne. Asistencia: Peter Podhradský.
    Vladimír ŠKODA - 1:0
     
    01:18
    Žilina dala gól!
    Ale pozor! Žilina sa rýchlo dostáva do vedenia, o ktoré sa postaral VLADIMÍR ŠKODA. Nitra to teraz v obranných radoch absolútne nezvládla a pred bránkou nechala voľného Škodu, ktorý nemal problém zasunúť puk vyrazený Trenčanom do siete. Asistencie: Václac Stupka, Lukáš Handlovský.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 2. Škoda (Stupka, Handlovský), 7. Stupka (Homer, Handlovský), 20. Stupka, 28. Škoda (Homer, Handlovský), 29. Drábek (Brejčák, Valášek), 59. Handlovský (Zaťko, Tomek) – 4. Kutálek (Podhradský), 12. Laliberté (Blackwater), 50. Kutálek (Novák, Podhradský)


    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Ondruš, Leško, Mendrej, Makovský – Novotný, Ró. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Drevenák, Valášek, Drábek – Švec, Rehák, Rohoň
    HK Nitra: Trenčan – Mezei, Milam, Ordzovenský, Podhradský, König, Milo, Kuzma, M. Novák – Blackwater, M. Slovák, Laliberté – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Pupák, Štefanka, Macík – Piačka, Bene, Šuba

    Rozhodca: Jonák – Kollár, Holienka