Boston – Washington 2:3 (kon.) | Buffalo – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 6:2 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 2:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:4 (kon.) | Calgary – Tampa Bay 3:1 (kon.)
koniec
Nashville Predators
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Winnipeg Jets
cz Streda 06.01.2016, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Alexandr BURMISTROV - 1:4
     
    59:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nakonec se to hostům podařilo a trefují odkrytou branku Nashvillu, ALEXANDER BURMISTROV po přihrávce Ladda unikl za obránce a pohodlně zakončuje do prázdné branky. Asistence: Andrew Ladd a Tyler Myers.
    53:23 Colin WILSON - 1:3
     
    53:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Parádní spolupráce mezi Romanem Josim a COLINEM WILSONEM, kdy si oba hráči vyměnili na levé straně puk a Wilson poté i přesně zakončil, Hellebuyck tak čisté konto dnes neudrží. Asistence: Roman Josi.
    45:05 Ben CHIAROT - 0:3
     
    45:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se nedokázali v útočném pásmu prosadit, navíc po ztrátě puku pustili soupeře do brejku, který gólově zakončil BEN CHIAROT. Bez asistence.
    28:42 Drew STAFFORD - 0:2
     
    28:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DREW STAFFORD se podruhé v zápase prosazuje a znovu je to při přesilové hře, kdy střelu Scheifeleho, od modré, pohotově před Rinnem tečuje a gólman Nashvillu již nestihl na změnu směru puku zareagovat. Asistence: Tobias Enström a Mark Scheifele.
    10:43 Drew STAFFORD - 0:1
     
    10:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, velkou zásluhu na tom má obránce Myers, který sám pronikl z vlastního pásma až před branku soupeře, kde místo střely přihrává lépe postavenému DREW STAFFORDOVI, jenž nasměroval puk za záda Rinneho. Asistence: Tyler Myers.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 54. Wilson (Josi) – 11. Stafford (Myers), 29. Stafford (Enström, Scheifele), 46. Chiarot, 60. Burmistrov (Ladd, Myers)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Ellis, Jackman, Jones – Forsberg, Ribeiro, Smith – Arvidsson, Wilson, Neal – Hodgson, Fisher, Jarnkrok – Nyström, Guastad, Salomaki
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart, Chiarot – Stafford, Little, Wheeler – Ladd, Lowry, Burmistrov – Perreault, Scheifele, Ehlers – Thornburn, Copp, Armia

    Rozhodca: Leggo, Luxmore – McElman, Racicot

    Diváci: 17 113