Buffalo – Washington 0:2 (kon.) | Tampa Bay – Montreal 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – NY Rangers 5:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 3:1 (kon.) | Vancouver – LA Kings 0:5 (kon.) | San Jose – Colorado 3:6 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:6 (1:2, 1:1, 1:3)
Colorado Avalanche
cz Utorok 29.12.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:04
    Další šance pro Tomáš Hertla, po které byli Laviny nuceny faulovat. A přesilovku si tak zahraje San Jose. Na dvě minuty je do boxu odeslán Jarome Iginla, který hákoval a doufá, že jeho tým v oslabení nebude inkasovat.
     
    48:23
    Ale pozor, San Jose vzápětí bude hrát další oslabení, které jej může znovu mrzet. Do boxu trestoměřičů zamíří Tommy Wingels (SJS), jenž je souzen za hákování.
     
    45:11
    Právě domácí hráči ale teď budou muset hrát v oslabení. Viníkem z jejich strany je obránce Brent Burns (SJS), který držel protihráče. Šance pro Colorado, jak se dostat zpátky do vedení o dvě branky.
     
    28:15
    Tak pozor, trestá se za jiný prohřešek, údajně za příliš mnoho hráčů na ledě. Pykat týmový trest míří Andreas Martinsen (COL), jenž bude doufat, že jeho tým neinkasuje. Druhý přesilovka pro San Jose Sharks v krátké době.
     
    25:01
    Hlavní rozhodčí zápasu ukazuje na jednoho z hostů dvě minuty za hákování, konkrétně musí jít pykat Blake Comeau (COL). Uvidíme tedy vůbec první přesilovou hru San Jose Sharks v zápase. Jak to asi dopadne?
     
    13:41
    Trenér DeBoer asi své svěřence za tresty po první třetině nepochválí. Další vyloučení pro San Jose, nyní je penalizován obránce Sharks Paul Martin (SJS), který se dle rozhodčího provinil hákováním. Takže další možnost pro Colorado.
     
    10:31
    Je tu už třetí vyloučení pro San Jose v první třetině, tentokráte ale nebylo o čem diskutovat. Je z toho trest za hákování pro Brendena Dillona (SJS), jenž musí pykat dvě minuty na trestné lavici.
     
    07:58
    Dlouho si ovšem domácí hokejisté v pěti nezahráli, za katr tentokráte míří Joe Thornton (SJS), jemuž hlavní arbitr utkání klasifikoval faul za podražení. Je tu tak další šance pro Colorado Avalanche.
     
    05:33
    Bude se také poprvé v zápase vylučovat, na trestnou lavici bude muset zamířit český útočník Tomáš Hertl (SJS), jenž je hlavním rozhodčím penalizován za hákování. Přesilovka pro Avalanche.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 11. Marleau (Ward), 34. Karlsson (Thornton, Vlasic), 49. Hertl (Brown, Burns) – 9. MacKinnon (Söderberg, Iginla), 15. Söderberg (Beauchemin, Tanguay), 32. Duchene (Martinsen), 48. Comeau (Johnson, Barrie), 49. MacKinnon (Söderberg, Tanguay), 59. MacKinnon


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Zubrus, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Tierney, Wingels – Karlsson, Hertl, Brown
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Guenin, Redmond – Landeskog, Mitchell, Duchene – Tanguay, MacKinnon, Iginla – Martinsen, Söderberg, Comeau – McLeod, Grigorenko, Skille

    Rozhodca: O'Rourke, St. Pierre – Sharrers, Heyer

    Diváci: 17 562