Buffalo – Washington 0:2 (kon.) | Tampa Bay – Montreal 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – NY Rangers 5:3 (kon.)
Minnesota – Detroit 3:1 (kon.) | Vancouver – LA Kings 0:5 (kon.) | San Jose – Colorado 3:6 (kon.)
koniec
Nashville Predators
5:3 (1:0, 1:1, 3:2)
New York Rangers
cz Utorok 29.12.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. James Neal (NSH) 2+0
    2. Mike Ribeiro (NSH) 0+2
    3. Roman Josi (NSH) 0+2 (04:51:21)
     
    Utkání mezi Nashvillem Predators a New Yorkem Rangers ve třetí třetině gradovalo a poslední část přinesla pět branek. O první se mohl postarat Filip Forsberg, který objel bránu a jeho zpětnou přihrávku si jeden z hráčů Rangers srazil do vlastní brány, jenže hlavní trenér Alain Vigneault si vzal Coach Challenge a gól nebyl kvůli nedovolenému bránění brankáře Henrika Lundqvista uznán. Vzápětí ale vypálil od modré čáry Roman Josi a Craig Smith těsně před brankářem Henrikem Lundqvistem na úrovni horní tyče sklepl puk do brány. To ale nebylo ani zdaleka vše. Za necelé tři minuty Ryan Ellis napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování k jedovaté střele a Henrik Lundqvist počtvrté v zápase lovil puk ze své brány. Pouhých 21 sekund na to poslal po přihrávce Callea Jarnkroka puk do prázdné brány James Neal a do brány Rangers se postavil náhradník Antti Raanta. Rangers ještě dokázali zápas zdramatizovat, když Rick Nash potrestal chybnou rozehrávku Nashvillu a poslal puk do prázdné brány a vzápětí T.J. Miller střelou z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil k levé tyči. New York Rangers to ještě zkusil při hře bez brankáře, gól se ale ani jednomu z týmů už vstřelit nepodařilo. Konečný výsledek. Nashville Predators 5 New York Rangers 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Rangers vytvořili u pravé tyče brány Pekka Rinneho velký závar, puk ale do brány propasírovat nedokázali.
     
    59:12
    Mats Zuccarello tvrdě vypálil od modré čáry a jeho tvrdá střela zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    59:00
    Do konce dnešního zápasu zbývá odehrát jedna minuta.
     
    58:39
    Pekka Rinne ukryl puk v lapačce po nahození Rangers, ještě předtím ale mohli Predators uklízet puk do prázdné brány, jenže střela Mikea Fishera byla zablokována, a ta z hole jeho spoluhráče zamířila mimo.
     
    57:46
    Keith Yandle na levém křídle vypálil od modré čáry a Pekka Rinne měl co dělat, aby jeho střelu, která navíc ještě byla tečována, levým betonem vyrazil! Fantastický zákrok.
     
    57:07
    Antti Raanta odjel na střídačku a New York Rangers to zkouší při hře bez brankáře!
    56:02 T. J. MILLER - 5:3
     
    56:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    T.J. MILLER střílí gól ihned po vhazování a vrací New York Rangers zpět do hry!! T.J. Miller se dostal mezi kruhy pro vhazování k puku a poté ho krásnou střelou umístil k levé tyči. Asistence: Derek Stepan.
     
    55:53
    Jak je zvykem, domácí hokejisté na delší dobu podrželi puk za svou bránou, aby mohli v klidu vystřídat.
     
    55:07
    STŘELY

    Nashville Predators 35 New York Rangers 23
     
    54:37
    Dan Girardi napřáhl na pravém křídle ke střele od modré čáry, kterou těsně před bránou zablokoval dobře postavený Roman Josi.
     
    54:22
    Pekka Rinne ukryl střelu Rangers z levého křídla v lapačce a po přerušení hry přichází na řadu poslední reklamní přestávka.
    53:20 Rick NASH - 5:2
     
    53:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH potrestal ledabylou rozehrávku Nashvillu Predators a snižuje na 2:5 z pohledu New Yorku Rangers! Rick Nash se bez námahy dostal po chybné rozehrávce Predators k puku a z prostoru mezi kruhy pro vhazování ho poslal do prázdné brány. Bez asistence.
     
    52:07
    Henrik Lundqvist inkasoval ve třetí třetině tři góly, z toho dva během pouhých 23 sekund, a přepouští místo Antti Raantovi.
     
    52:07
    Útočnou akci New Yorku Rangers zastavilo postavení mimo hru a na řadu zřejmě přijde střídání brankářů.
    51:13 James NEAL - 5:1
     
    51:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    JAMES NEAL se podruhé v dnešním zápase prosazuje a střílí pátý gól Nashvillu Predators!! Calle Jarnkrok našel u levé tyče volného Jamese Neala, který puk z blízkosti dorazil do prázdné brány. Henrik Lundqvist se nemohl stihnout přesunout a Nashville Predators vede už 5:1. Asistence: Calle Jarnkrok, Maakki Salomaki.
     
    51:00
    Nashville Predators je při chutí a v posledních minutách doslova válcuje New York Rangers.
    49:52 Ryan ELLIS - 4:1
     
    49:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN ELLIS využívá přesilovou hru a Nashville Predators vede nad New Yorkem Rangers už 4:1!! Mike Ribeiro našel na modré čáře zpětnou přihrávkou Setha Jonese, který roztáhl hru doleva na Ryana Ellise a ten dělovou střelou bez přípravy překonal Henrika Ludqvista. Asistence: Seth Jones, Mike Ribeiro.
     
    49:30
    Predators vypálili z levého křídla a Henrik Lundqvist jejich střelu levým betonem v pohodě vyrazil.
     
    49:13
    Hráči Nashvillu Predators jsou nastěhovaní v útočném pásmu a snaží se využít druhou přesilovou hru v dnešním zápase.
     
    48:40
    James Neal se ocitl po skvělé práci a forčekingu Filipa Forsberga u pravé tyče ve slibné střelecké pozici, Henrik Lundqvist ale dokázal jeho střelu nadvakrát zastavit a přerušil hru!
     
    48:29
    Dominic Moore (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    48:20
    Útok Nashvilu Predators na levé straně zastavilo postavení mimo hru a po přerušení hry přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
     
    47:34
    Rozhodčí opět zkontrolovali video a tentokrát už byl gól Predators uznán! V Bridgestone Areně vypukla velká radost.
    47:34 Craig SMITH - 3:1
     
    47:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    CRAIG SMITH střílí gól po skvělé teči a posílá Nashville Predators do dvoubrankového vedení!! Roman Josi vypálil od modré čáry a jeho střelu těsně před Henrikem Lundqvistem na úrovni horní tyče sklepl do brány skvěle clonící Craig Smith. Asistence: Roman Josi, Mike Ribeiro.
     
    46:46
    Roman Josi se v blízkosti pravé tyče dostal ke střele, Henrik Lundqvist ji ale dokázal vyrazit.
     
    45:18
    Gól Nashvillu Predators nebyl uznán a domácí tak vedou stále pouze o jeden gól! Branka domácího celku nebyla uznána kvůli nedovolenému bránění Henrika Lundqvista.
     
    45:18
    Hlavní trenér Alain Vigneault si vyžádal Coach challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře a rozhodčí pečlivě zkoumají video!
     
    45:18
    Filip Forsberg skvěle objel bránu a poté poslal před bránou nebezpečnou přihrávku, po které se puk od nohy jednoho z hráčů New Yorku Rangers odrazil za záda Henrika Lundqvista. To je hodně nešťastný moment pro Rangers. Hlavní trenér Alain Vigneault si ale vyžádal Coach challenge!
     
    45:00
    Craig Smith předvedl mezi kruhy pro vhazování pěknou stahovačku a poté tvrdě vypálil, jeho střela ale zamířila vedle levého horního rohu brány Henrika Lundqvista.
     
    44:03
    Barret Jackman si sjel za svou bránu pro nahozený puk New Yorku Rangers a mohl v klidu rozehrát, protože hráči hostujícího týmu odjeli střídat.
     
    44:00
    New York Rangers se vydal na steč, jenže jeho útočnou akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    43:32
    V úvodu třetí třetiny se přelévá hra ze strany na stranu, zatím ovšem bez nějaké velké brankové příležitosti.
     
    42:41
    Viktor Stalberg si na pravé straně najel na puk a dělovou ránou se ho snažil ještě před modrou čárou poslat na bránu Pekka Rinneho, jeho střela ale byla zablokována.
     
    42:10
    Nashville Predators na pravém křídle nahodil puk do útočného pásma, vzápětí se ale do žádné šance nedostal.
     
    42:03
    Puk byl ve středním pásmu sražen na střídačku jednoho z týmů a hra byla přerušena.
     
    41:46
    Oscar Lindberg se mezi kruhy pro vhazování snažil protáhnout k zakončení, do toho ho ale nepustil pozorný Barret Jackman, který zaznamenal skvělý defenzivní zákrok.
     
    41:19
    Nashville Predators se ocitl v postavení mimo hru a vhazovalo se ve středním pásmu.
     
    40:42
    Miikka Salomaki napřáhl na levém křídle k prudké střele, kterou Henrik Lundqvist bez větších problémů vyrazil do rohu kluziště.
     
    40:25
    Craig Smith se u levé tyče dostal k odraženému kotouči a z otočky vypálil, Henrik Lundqvist si ale pohlídal prostor u své pravé tyče a po dobrém zákroku přerušil hru.
     
    40:15
    V Bridgestone Areně začala poslední část dnešního zápasu, do které Nashville Predators vstupuje s jednobrankovým vedením.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    New York Rangers v úvodu druhé třetiny podržel skvělými zákroky Henrik Lundqvist a svěřenci trenéra Alaina Vigneaulta postupem času hru vyrovnali. Na domácí straně měl dvě slibné šance Craig Smith, když nejprve napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k prudké střele, kterou Henrik Lundqvist levým betonem vyrazil, a v polovině druhé třetiny se natahoval u levé tyče po dorážce, jenže puk promáchl. Nashville dobré šance nevyužil a na opačné straně přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu, o který se postaral Jesper Fast. Dan Girardi na modré čáře napřáhl ke střele po ledě, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, těsně před bránou ji ale skvěle tečoval Jesper Fast a usměrnil ji mezi betony bezmocného Pekka Rinneho. Ve druhé třetině se hrál na obou stranách hokej ve vysokém tempu a šance střídala šanci, gól se ale nakonec podařilo vstřelit pouze Nashvillu, když po nádherné kombinační akci napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke krásné střele James Neal a vymetl přesně levý horní roh brány. Skóre po 40 minutách. Nashville Predators 2 New York Rangers 1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Ryan Ellis se v pravém kruhu pro vhazování ocitl ve slibné střelecké pozici, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Henrik Lundqvist.
     
    38:57
    Roman Josi před bránou tečoval střelu z pravého křídla a puk po jeho teči zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    38:44
    New York Rangers se v rychlém sledu ocitl ve dvou obrovských šancích, Pekka Rinne ale dokázal střelu hostujícího týmu z pravého křídla vyrazit a poté si poradil i s nebezpečnou dorážkou v podání obránce Kevina Kleina!
     
    38:02
    Marc Staal vypálil od modré čáry a jeho střela byla zablokována.
     
    37:16
    Přesilová hra New Yorku Rangers je minulostí a Nashville Predators vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    36:45
    Pekka Rinne vyrazil střelu Rangers z levého křídla na hůl Kevina Hayese, který z pravého kruhu pro vhazování pálil vedle vzdálenější levé tyče.
     
    36:31
    Pokud sledujete dnešní utkání společně s námi, tak si musíte mnout ruce.
     
    35:18
    Rick Nash v blízkosti pravé tyče nebezpečně vypálil a jeho střela směřovala pod horní tyč, Pekka Rinne ji ale dokázal skvělým zákrokem zastavit a následné dorážky Rangers byly zablokovány!
     
    35:05
    New York Rangers má v závěru druhé třetiny k dispozici první přesilovou hru a ideální možnost vyrovnat. V dnešním zápase se teprve podruhé vylučovalo.
     
    34:56
    Colin Wilson (NSH) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    34:56
    Hra byla přerušena a New York Rangers si po reklamní přestávce zahraje přesilovou hru.
    33:48 James NEAL - 2:1
     
    33:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    JAMES NEAL střílí nádherný gól a vrací Nashvillu Predators ztracené vedení!! Colin Wilson na pravém křídle dostal přihrávku do jízdy a poté našel na levém křídle Mikea Ribeira, který nádhernou kombinační akci vyšperkoval přihrávkou na Jamese Neala, a ten z prostoru mezi kruhy pro vhazování zamířil přesně do levého horního rohu. Asistence: Mike Ribeiro, Colin Wilson.
     
    32:53
    Derek Brassard se pokusil odčinit vyloučení, po kterém padl úvodní gól Nashvillu, a jeho střela směřovala těsně nad ledem přesně k levé tyči, Pekka Rinne ji ale dokázal pravým betonem vyrazit mimo!
     
    32:35
    Zatím jsme neviděli žádnou gólovou přestřelku, přesto ale sledujeme velice atraktivní a pohledné utkání bohaté na šance a dramatické okamžiky.
     
    31:28
    Barret Jackman za cenu vlastního zdraví zastavil střelu Rangers od modré čáry a poté se těžko sbíral z ledu.
     
    30:46
    Viktor Ardvidsson napřáhl z levého křídla k nebezpečné střele, kterou Henrik Lundqvist dokázal vyrazit a poté si poradil i s následnou dorážkou jednoho z hráčů Nashvillu Predators!
     
    30:09
    New York Rangers ve druhé třetině zabral a rychle vyrovnal obraz hry. Navíc se nebojím říci, že je během posledních minut aktivnější.
     
    29:45
    Dan Boyle napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, Pekka Rinne měl ale dobrý výhled a ukryl ji v lapačce!
     
    29:15
    Nashville Predators nebezpečně vypálil z pravého křídla a Henrik Lundqvist dokázal jeho střelu pravým betonem vyrazit, po dorážce se poté u levé tyče natahoval Craig Smith, puk ale promáchl!
     
    28:12
    Hráči New Yorku Rangers vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra se přestěhovala zpět před Henrika Lundqvista.
     
    27:06
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
    26:59 Jesper FAST - 1:1
     
    26:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    JESPER FAST předvedl skvělou teč a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Dan Girardi napřáhl v blízkosti modré čáře ke střele, která po ledě směřovala ke vzdálenější levé tyči, Jesper Fast ji ale těsně před bránou skvěle tečoval a usměrnil ji mezi betony bezmocného Pekka Rinneho. Asistence: Dan Girardi, Chris Kreider.
     
    26:42
    Dan Girardi na pravém křídle po vhazování napřáhl k nebezpečné střele, kterou Pekka Rinne dokázal levým ramenem zastavit!
     
    26:36
    Nashville Predators na levé straně nedokázal přesně rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění, po kterém se bude vhazovat po levici Pekka Rinneho.
     
    26:08
    Nahození, to je jediná věc, na kterou se nyní hráči New Yorku Rangers zmohou. Nicméně, i snaha se cení.
     
    25:37
    Pekka Rinne vyjel ze své brány, aby u pravé tyče své brány zastavil další nahození New Yorku Rangers a poté přesně rozehrál.
     
    25:07
    Pekka Rinne zastavil nahození Rangers a holí puk poslal za svou bránu.
     
    25:01
    Útok New Yorku Rangers byl přerušen kvůli přihrávce rukou.
     
    24:33
    Nashville Predators je stále aktivnější a New York Rangers se zatím marně snaží odpověď na úvodní gól Filipa Fosberga ze závěru úvodní třetiny.
     
    24:09
    STŘELY

    Nashville Predators 17 New York Rangers 7
     
    23:50
    Derek Stepan na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté napřáhl ke střele, kterou pozorný Pekka Rinne podržel v náručí a přerušil hru.
     
    22:45
    Vzápětí to Craig Smith zkusil znovu, když z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele, kterou Henrik Lundqvist levým betonem vyrazil mimo!
     
    22:37
    Craig Smith vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela byla sražena vedle pravé tyče.
     
    22:23
    Hráči Nashvillu Predators opět poměrně dlouhou dobu podrželi puk za svou bránu a počkali, až všichni vystřídají.
     
    22:01
    Pekka Rinne se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození New Yorku Rangers a rozehrál.
     
    21:29
    Roman Josi vzápětí rychle vypálil od modré čáry ihned po vhazování, jeho střela ale tentokrát na bránu New Yorku Rangers neprošla a byla sražena do rohu kluziště.
     
    21:24
    Roman Josi nebezpečně vypálil z levého křídla na přední tyč, Henrik Lundqvist ale skvěle zareagoval a pravým betonem jeho střelu vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    20:07
    Miikka Salomaki a James Neal se v první třetině oba dva dostali k pěti střelám, ani jeden z nich ale vstřelit gól nedokázal. Nashville vstupuje do druhé třetiny s jednobrankovým vedením, o které se v přesilové hře postaral Filip Forsberg.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Nashville Predators prožil velice silnou první třetinu, během které si vytvořil několik velkých brankových příležitostí, Setha Jonese a hodně aktivního Miikka Salomakiho ale dokázal Henrik Lundqvist skvělými zákroky vychytat. Brankář New Yorku Rangers ukryl nebezpečnou střelu Setha Jonese ze druhé minuty v lapačce a poté měl také trochu štěstí, když Mattias Ekholm vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Miikka Salomaki puk skvěle tečoval zády k bráně, puk poté ale po jednom z jeho mnoha zakončení skončil na boční síti. V závěru první třetiny byl vyloučen za hrubost Derek Brassard a Nashville Predators přesilovou hru bleskově využil, když se v čase 18:56 prosadil střelou z levého kruhu pro vhazování Filip Forsberg a puk mezi pravou rukou a tělem Henrika Lundqvista zamířil do sítě. Skóre po první třetině. Nashville Predators 1 New York Rangers 0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    New York Rangers využil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění a v závěru první třetiny se ještě jednou bude vhazovat před bránou Henrika Lundqvista.
     
    19:45
    Craig Smith se na pravém křídle z úhlu pokusil ohrozit bránu Rangers a donutil Henrika Lundqvista k zákroku.
     
    19:25
    Nashville Predators se v závěru první třetiny ujímá vedení a nutno říci, že je naprosto zasloužené.
    18:56 Filip FORSBERG - 1:0
     
    18:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG využívá přesilovou hru a během posledních dvou zápasů střílí třetí gól!! Roman Josi přenesl hru skvělou přihrávkou doleva, kde z kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy k parádní střele Filip Forsberg a mezi rukou a tělem Henrika Lundqvista puk poslal do sítě. Asistence: Roman Josi.
     
    18:33
    Derek Brassard (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    18:13
    Mattias Ekholm napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné střele, kterou těsně před bránou tečoval Miikka Salomaki , a puk skončil na boční síti! To byla obrovská šance.
     
    17:55
    Mike Fisher na levé straně útočného pásma nabral velkou rychlost a poté se u levé tyče dostal do zakončení bekhendem, po kterém Henrik Lundqvist ukryl puk v lapačce.
     
    17:43
    Barret Jackman byl nyní tím hráčem, který poměrně dlouho držel puk za vlastní bránou a počkal, až jeho spoluhráči v klidu dostřídají. Nashville Predators je tímto opravdu specifický.
     
    17:15
    Mats Zuccarello a Derek Brassard se snažili založit útočnou akci, jejich kombinace ale nic nepřinesla a puk skončil v ochranné síti.
     
    16:50
    Nashville Predators se v centrální divizi nachází se ziskem 40 bodů na pátém místě o dva body za Minnesotou Wild, na kterou se dnes může v případě vítězství dotáhnout.
     
    16:50
    Ryan McDonagh nebezpečně vypálil z levého křídla na přední tyč a Pekka Rinne měl co dělat, aby jeho střelu nadvakrát dokázal zastavit! Nakonec se mu to ale podařilo.
     
    15:57
    Filip Forsberg si u levé tyče najížděl na přihrávku svého spoluhráče z pravého křídla, ta ale byla příliš prudká a útočník Nashvillu na ni těsně nedosáhl.
     
    15:30
    Rangers se během pár sekund dostali ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale mezi tři tyče nezamířila a Pekka Rinne zasahovat nemusel.
     
    14:50
    James Neal tvrdě vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování a jeho následná střela zamířila vedle pravého horního rohu.
     
    14:37
    Viktor Ardvidsson se obětavě položil do střely New Yorku Rangers od modré čáry a puk se od jeho brusle odrazil do ochranné sítě.
     
    14:19
    Nashville Predators si vytvořil pět skutečně velkých šancí, Henrik Lundqvist je ale v dnešním utkání rozdílovým hráčem. Brankář New Yorku Rangers chytá fantastický zápas.
     
    13:30
    Blíží se závěr první třetiny, ve které jsme byli svědky spousty střel a šancí, zatím ale žádného vyloučení ani gólu.
     
    12:15
    Hráči New Yorku Rangers teď trochu zbrkle střídali a málem dostali trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    11:45
    Jeden z domácích hokejistů se vzápětí u pravé tyče ocitl ve velké šanci, bekhendem nakonec ale puk usměrnit na bránu nedokázal.
     
    11:41
    Dan Girardi vyhrál vhazování v obranném pásmu, New Yorku Rangers se ale podél mantinelu na pravém křídle nepodařilo puk vyhodit.
     
    11:37
    STŘELY

    Nashville Predators 11 New York Rangers 4
    Rick Nash proti Nashvillu skóroval v pěti z šesti zápasů.

     
    11:37
    Střela Colina Wilsona z pravého kruhu pro vhazování byla přizvednuta jedním z hráčů New Yorku Rangers a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    10:35
    Rick Nash u levé tyče mohl uklízet puk do prázdné brány, Pekka Rinne ale proti jeho střele letící těsně nad ledem vytasil pravý beton a v rychlém sledu si připsal dva skvělé zákroky!
     
    10:05
    Mattias Ekholm podržel puk několik sekund za svou bránou a počkal, až jeho spoluhráči dostřídají.
     
    09:19
    Miikka Salomaki se dostal před bránou k odraženému puku a bekhendem se ho snažil umístit do pravého horního rohu, Henrik Lundqvist ale předvedl fantastický zákrok a levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    09:08
    Nashville Predators ihned po vhazování na levém křídle od modré čáry nahodil puk na bránu Henrika Lundqvista, který puk ukryl v lapačce.
     
    09:02
    Filip Forsberg vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist zastavil puk mezi levou rukou a tělem. Dobrý zákrok.
     
    08:12
    Pekka Rinne se vydal za svou bránu, aby bekhendem rozehrál, což se mu úplně nepodařilo, New York Rangers ale jeho chyby nevyužil a nedostal se k ohrožení domácí brány.
     
    07:54
    Marc Staal na levém křídle nabral rychlost a poté napřáhl ke střele, která směřovala ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ji ale ukryl v lapačce a přerušil hru.
     
    07:25
    Miikka Salomaki nejprve donutil Henrika Lundqvista k zákroku pravým betonem a Nashville vzápětí před jeho bránou vytvořil obrovský závar! Salomaki ani žádný z jeho spoluhráčů ale puk za záda brankáře New Yorku Rangers propasírovat nedokázal.
     
    06:52
    Shea Weber na pravém křídle vypálil od modré čáry, jeho bekhendová střela po ledě ale zamířila vedle pravé tyče.
     
    06:38
    Hráči New Yorku Rangers nedokázali na levém křídle přesně rozehrát ani puk protečovat do útočného pásma a hra se po zakázaném uvolnění přestěhovala zpět před Henrika Lundqvista.
     
    06:11
    Nashville Predators je sice aktivní, ale New York Rangers mohl před pár okamžiky z ničeho nic udeřit.
     
    06:05
    Další střelu Dana Girardiho ukryl Pekka Rinne v lapačce a po přerušení hry přichází na řadu první reklamní přestávka.
     
    05:55
    Dan Girardi se ocitl z ničeho nic před bránou ve skvělé palebné pozici, jeho střela z blízkosti ale našla pouze pravý beton Pekka Rinneho, který si připsal první a velmi důležitý zákrok!
     
    05:11
    Filip Forsberg nebezpečně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem vykopl mimo tři tyče!
     
    04:13
    Shea Weber vzápětí tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji hrudí vyrazil připravený Henrik Lundqvist.
     
    03:48
    Miikka Salomaki vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist jeho střelu levým betonem vyrazil! Další slušný zákrok brankáře New Yorku Rangers.
     
    03:08
    New York Rangers prožívá pomalý vstup do utkání a Nashville Predators má na vrh.
     
    02:12
    Henrik Lundqvist vzápětí předvedl další úspěšný zákrok, když střelu Nashvillu vyrazil pravým betonem a následná dorážka Barreta Jackmana zamířila vedle levé tyče. Dobrý tlak Predators.
     
    01:56
    Seth Jones ihned po vhazování vypálil od modré čáry a Henrik Lundqvist jeho střelu směřující k pravé tyči ukryl v lapačce!
     
    01:52
    Nashville Predators vypálil na pravém křídle od modré čáry a Henrik Lundqvist si připsal první úspěšný zákrok v dnešním utkání.
     
    01:18
    Vypadá to, že při každém doteku Viktora Stalberga s pukem se dnes bude ozývat z hlediště pískot. Stalberg je bývalým hráčem Nashvillu Predators.
     
    00:53
    Henrik Lundqvist se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Nashvillu Predators.
     
    00:16
    New York Rangers přešel po levém křídle do prvního útoku v dnešním zápase, Derek Stepan poté ale v kruhu pro vhazování o puk přišel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V bráně domácího Nashvillu Predators začne Pekka Rinne, kterému bude konkurovat na opačné straně Henrik Lundqvist. Do sestavy New Yorku Rangers se dnes vrací po zranění obránci Dan Girardi a Kevin Klein.
    Hokejisté NY Rangers během rozbruslení v Bridgestone Areně.

     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Ellis, Jackman, Jones – Forsberg, Ribeiro, Neal (A) – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Hodgson, Jarnkrok, Smith – Nystrom, Gaustad, Salomaki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi (A), Yandle, Klein, Staal (A), Boyle – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Lindberg, Hayes, Miller – Glass, Moore, Stalberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Chris Lee – David Brisebois, Matt MacPherson.
     
    Vzájemné zápasy:

    24.11.15 NY Rangers – Nashville Predators 3:0

    (Výsledek z letošní sezóny NHL 2015/2016.)
    Viktor Stalberg se dnes představí proti svému bývalému týmu.

     
    New York Rangers:

    NY Rangers v neděli v noci zvítězil v Madison Square Garden po prodloužení 3:2 nad Anaheimem a velkou zásluhu na tom měl Dereck Brassard, který zaznamenal tři kanadské body za dva góly a jednu asistenci. Rozhodující gól vstřelil v prodloužení po jeho přihrávce Mats Zuccarello. NY Rangers po výhře nad Ducks ukončil sérii tří porážek v řadě a proti Nashvillu by se do jeho sestavy měli vrátit Dan Girardi a Kevin Klein.
    Proti Detroitu Red Wings dvě branky na výhru nestačily. Co předvede Filip Forsberg dnes proti New Yorku Rangers?

     
    Nashville Predators:

    Nashville Predators v posledním zápase prohrál na domácím ledě těsně 3:2 s Detroitem Red Wings, který ukončil jeho sérii dvou vítězství v řadě poté, co Predators porazili na domácím ledě Minnesotu Wild (3:2) a poté také Montreal Canadiens (5:1). Proti Detroitu Red Wings zazářil Filip Forsberg, který vstřelil dva góly, a Mike Ribeiro, jenž zaznamenal v posledním utkání dva kanadské body za dvě asistence.
     
    Nashville Predators se naposledy střetl s New Yorkem Rangers 24. listopadu a v Madison Square Garden prohrál 3:0. Na vítězství Rangers se podíleli góly útočníci Derek Stepan, Rick Nash a Kevin Hayes, zatímco v bráně zazářil zkušený brankář Henrik Lundqvist, který předvedl 31 zákroků a vychytal svůj druhý, celkově 57., shutout v letošní sezóně NHL. Druhým vzájemným utkáním mezi oběma týmy v letošní sezóně Vás s radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 19. Forsberg (Josi), 34. Neal (Ribeiro, Wilson), 48. Smith (Josi, Ribeiro), 50. Ellis (Jones, Ribeiro), 52. Neal (Jarnkrok, Salomaki) – 27. Fast (Girardi, Kreider), 54. Nash, 57. Miller (Stepan)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Ellis, Jackman, Jones – Forsberg, Ribeiro, Neal (A) – Wilson, Fisher (A), Arvidsson – Hodgson, Jarnkrok, Smith – Nystrom, Gaustad, Salomaki. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    New York Rangers: Lundqvist (53. Raanta) – McDonagh (C), Girardi (A), Yandle, Klein, Staal (A), Boyle – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Lindberg, Hayes, Miller – Glass, Moore, Stalberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodca: Marc Joannette, Chris Lee – David Brisebois, Matt MacPherson