Ottawa – Boston 3:1 (kon.) | Florida – Columbus 3:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 3:0 (kon.) | Chicago – Carolina 1:2 (kon.) | Winnipeg – Pittsburgh 1:0 (kon.)
Colorado – Arizona 1:2 (po pr.) | Anaheim – Philadelphia 4:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 5:3 (kon.)
koniec po predl.
Colorado Avalanche
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:1)
Arizona Coyotes
cz Pondelok 28.12.2015, 02:05 • Pepsi Center, Denver (kapacita 18007 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:18 Mikkel BOEDKER - 1:2
     
    64:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Brad Richardson vyhodil kotouč z pásma a v neutrální zóně se ho ujal nikým nehlídaný MIKKEL BOEDKER, jenž postupoval sám na Varlamova a domácího gólmana vykoupal povedenou střelou pod vyrážečku! Asistence: Brad Richardson, Anders Lindbäck.
     
    63:50
    Anthony Duclair se řítil sám na Varlamova, nakonec se ale ani do zakončení nedostal!
     
    63:17
    To byla rána! Francois Beauchemin vypálil od modré a orazítkoval břevno arizonské svatyně!
     
    61:35
    MacKinnon nahodil kotouč do ohně a Lindbäck vůbec nevěděl, kde se puk nachází, ale hosté to nakonec přečkali!
     
    58:15
    Nathan MacKinnon měl na hokejce rozhodnutí – jednička draftu 2013 se řítila na Lindbäcka, ten však vytáhl další skvělý zákrok!
     
    51:50
    Barrieho nepovedené rozehrávky se zmocnil Duclair a vydal se kupředu, na útočné modré ale přišel o puk a domácí založili rychlý protiútok, na jehož konci stál Jarome Iginla. S pokusem osmatřicetiletého veterána z mezikruží si ale Lindbäck poradil!
     
    48:22
    K vidění je strhující podívaná! Nyní mohl otočit skóre ve prospěch pouštních psů Max Domi, jenž se zbavil svého strážce a tvrdě vypálil z mezikruží, Semjon Varlamov ale skvěle zasáhl!
     
    48:05
    Šance na obou stranách! Alex Tanguay se dostal do zakončení z bezprostřední blízkosti, na Lindbäcka však nevyzrál a do samostatného úniku se vydal Shane Doan, ani on však svou akci nedotáhl do úspěšného konce!
     
    45:10
    Domácí si mohli vzít ztracený náskok zpět, jenže Lindbäck byl proti! Strážce arizonské svatyně s mrštností kočky zlikvidoval dorážku Mitchella z bezprostřední blízkosti!
    42:34 Michael STONE - 1:1
     
    42:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Na začátku třetí třetiny máme vyrovnáno, Kojoti se dočkali zaslouženého gólu! Vermette zadovkou vyslal na zteč Mikkela Boedkera, jenž šikovně poslepu přenechal kotouč z druhé vlny si najíždějícímu MICHAELU STONEOVI a ten tvrdou přízemní ranou propálil Varlamova! Asistence: Mikkel Boedker, Antoine Vermette.
     
    40:30
    Erik Johnson (COL) po odpískání zbytečně strčil do Olivera Ekmana-Larssona (ARI), jenž se však teatrálně skácel k zemi, a tak půjdou na trestnou oba.
     
    39:54
    Mitchell vyhrál buly pro Johnsona, jehož tvrdou pumelici Lindbäck vyrazil právě k hráči se sedmičkou na dresu, John Mitchell ale nedokázal trefit poloodkrytou arizonskou svatyni!
     
    39:53
    Gabriel Landeskog (COL) a Antoine Vermette (ARI) jsou vyloučeni shodně na dvě minuty za krosček.
     
    37:29
    Ve vlastním oslabení se vydal do protiútoku John Mitchell, jenž dokonale zaskočil Lindbäcka – ten totiž neměl sebemenší tušení kde je puk, nakonec ho ale našel a na poslední chvíli přerušil hru!
     
    37:15
    Carl Söderberg (COL) si půjde odsedět dvě minuty za držení.
     
    32:23
    Steve Downie (ARI) navíc vyfasoval další dvě minuty za vyprovokování bitky, Avs si tak zahrají přesilovku.
     
    32:23
    Downie (ARI) i Martinsen (COL) vyfasovali pětiminutové tresty za bitku.
     
    32:23
    To byla bitka! Rukavice shodili Andreas Martinsen a Steve Downie. Hostující provokatér sázel jednu ránu za druhou, ale jeho norský sok jej nakonec povalil k zemi.
     
    24:38
    Anders Lindbäck už byl překonaný, ale Michael Stone parádním obranným zákrokem proti dorážce Söderberga zabránil jistému gólu!
     
    17:48
    Kojoti si zahrají přesilovku, Tyson Barrie (COL) jde pykat za podražení.
    17:07 Jarome IGINLA - 1:0
     
    17:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gól číslo 599 je na světě! Domácí se usadili v útočném pásmu a JAROME IGINLA nepříliš prudkou bekhendovou dorážkou MacKinnonovy střely propasíroval kotouč až do sítě, a posunul se tak na dostřel metě šesti set vstřelených branek v NHL! Asistence: Nathan MacKinnon, John Mitchell.
     
    16:15
    Oliver Ekman-Larsson (ARI) je vyloučen na čtyři minuty za vysokou hůl, Alex Tanguay (COL) vyfasoval dvě minuty za hrubost.
     
    14:41
    Hostující kapitán Doan se ale nevzdal a o chvilku později si vypracoval gólovou příležitost, s jeho pokusem z bezprostřední blízkosti si ale Varlamov poradil!
     
    09:39
    Jarome Iginla oslovil parádním křižným pasem Tanguaye, který ještě posunul puk na lépe postaveného MacKinnona, který z bezprostřední blízkosti na Lindbäcka nevyzrál!
     
    05:15
    Erik Johnson (COL) si půjde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    04:04
    Těsně po návratu Dahlbecka na led Tyson Barrie rozehrál kotouč na rozjetého Skilleho, jenž se prokousal až před Lindbäcka, ale bekhendem na něj nevyzrál!
     
    02:00
    Klas Dahlbeck (ARI) poté vyhodil kotouč až na tribunu a půjde si za to odpočinout na dvě minuty.
     
    01:57
    Anders Lindbäck teď vytáhl hodně, hodně důležitý zákrok, když vykopl nebezpečnou ránu Zacha Redmonda z mezikruží do bezpečí!

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 18. Iginla (MacKinnon, Mitchell) – 43. Stone (Boedker, Vermette), 65. Boedker (Richardson, Lindbäck)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Gormley, Redmond – Landeskog "C", Mitchell, Duchene – Tanguay, MacKinnon, Iginla "A" – Martinsen, Söderberg, Comeau – McLeod "A", Grigorenko, Skille. Trenér: Patrick Roy.
    Arizona Coyotes: Lindbäck (Domingue) – Ekman-Larsson "A", Murphy, Dahlbeck, Elliott, Grossmann, Stone – Rieder, Vermette "A", Boedker – Domi, Tichonov, Duclair – Chipchura, Richardson, Doan "C" – Martinook, Downie, Scott. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodca: Brad Watson, Dave Jackson – John Grandt, Vaugnan Rody

    Diváci: 18064