Lugano – Mannheim 6:3 (kon.) | Jekaterinburg – Team Canada 1:2 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Team Canada
cz Sobota 26.12.2015, 20:15 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Partner:
    Cory CONACHER - 1:2
     
    33:13
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zámořský tým jde dnes podruhé do vedení, když si na Royovu přihrávku najel CORY CONACHER, dostal se za obranu a bekhendem zvedl puk mimo Ustinského dosah. Asistence: Derek Roy.
    Alexander TORČENJUK - 1:1
     
    28:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Do sóla se dostal ALEXANDER TORČENJUK a byť byl v závěru tísněn, dokázal si najít místo a dostat puk za MacIntyrea. Rozhodčí se byli přesvědčit, zda nebyla branka posunutá ještě před samotným gólem, ale ne, gól platí. Jekatěrinburg tak srovnal ve vlastním oslabení. Bez asistence.
    Trevor CARRICK - 0:1
     
    19:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Avtomobilist opravdu smolné. V prakticky poslední možný okamžik se puk dostal k volnému TREVORU CARRICKOVI a ten na branku vyslal tvrdou střelu. Ránu ještě tečoval Kivisto a puk skončil v horním rohu branky. Rozhodčí se byli u videa ještě přesvědčit, že gól nepadl až po vypršení času, ale po krátké chvíli gól potvrdili. Asistence: James Sheppard, Matthew Lombardi.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 29. Torčenjuk – 20. Carrick (Sheppard, Lombardi), 34. Conacher (Roy)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Ustinskij (Kovář) – Vasilevskij, Megalinskij, Timašov, Turbin, Kivisto, Trjamkin, Žuravljov, Ščemerov – Garejev, Roman, Popov – Golyšev, Koukal (C), Michnov – Kňazev, Torčenjuk, Polozov – Veličkin, Alexejev, Mitjakin. Trenér: Andrej Razin.
    Team Canada: MacIntyre (Glass) – Bergeron, Picard, Aulie, Johnson, Carrick, Cundari, Clark, Vukovic – Pyatt, Sheppard, Didomenico – Giroux, Lombardi (C), D'Agostini – Conacher, Roy, Ellison – Paillé, Malhotra, Emmerton. Trenér: Guy Boucher.

    Rozhodca: Stricker (SUI), Vinnerborg (SWE) – Küng, Tscherrig (oba SUI)