Zvolen – Skalica 6:2 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Martin – Nitra 3:5 (kon.)
Trenčín – Žilina 4:2 (kon.) | Piešťany – Košice 1:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
MsHK Žilina
Sobota 26.12.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    HOMER - 4:2
     
    57:08
    Žilina dala gól!
    Dukla zahrala presilovku veľmi ležérne a rovnako sa správala aj po jej skončení, takže hostia zapojili do akcie JÁNA HOMERA, ktorý naskočil z trestnej a prekvapil strelou z diaľky Cháberu.
    Asistencie: Vladimír Škoda, Lukáš Handlovský
    PAVLIKOVSKÝ - 4:1
     
    53:20
    Trenčín dal gól!
    Prvú šancu mal Pavlikovský po ideálnom pase Nováka, ale bekhendom sa proti Tomekovi nepresadil, ale Trenčania sa udržali v pásme, vyrazený puk ostal na pravom kruhu a tam sa ako prvý dostal opäť RICHARD PAVLIKOVSKÝ a prudkou ranou obstrelil brankára.
    Asistencie: Tomáš Nechala, Radek Dlouhý
    STUPKA - 3:1
     
    34:12
    Žilina dala gól!
    Kuriózny gól Žiliny, tá dokázala udržať hru v pásme unavených Trenčanov po icingu, Homer nastreľoval od modrej, VÁCLAV STUPKA sa viac uhýbal ako snažil tečovať, ale puk ho trafil priam ideálne, takže zamieril zo strany za chrbát bezmocného Cháberu.
    Asistencia: Ján Homer
    GAŠPAROVIČ - 3:0
     
    24:20
    Trenčín dal gól!
    Žilinčania sa snažili o útočnú akciu, leneže na modrej odskočil puk Valášekovi a JAKUB GAŠPAROVIČ sa dostal sám do úniku. V koncovke volil strelu okolo lapačky a vyšla mu.
    Bez asistencie.
     
    22:43
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa presadila po dorážke. Hosťujpci brániaci hráči prvú akciu Koyša ešte ubránili, no puk ostal medzi kruhmi nekrytý a prvý sa k nemu dostal DENIS HUDEC, ktorý nedal brankárovi šancu.
    Asistencia: Patrik Koyš
    DRGOŇ - 1:0
     
    03:12
    Trenčín dal gól!
    Až posledných 35 sekúnd trenčianskej presilovky prinieslo zámok Dukly, od modrej napriahol ADAM DRGOŇ a jeho strela prešla cez brankára do siete.
    Asistencie Jakub Gašparovič, Matúš Holenda

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 4. Drgoň (Gašparovič), 23. Hudec (Koyš), 25. Gašparovič, 54. Pavlikovský (Nechala, Dlouhý) – 35. Stupka (Homer), 58. Homer (Škoda, Handlovský)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Holenda, Pavlikovský, Denis Rehák, Hatala, Ryzák, Drgoň, Nechala – Hlinka, R.Dlouhý, L.Novák – Melichárek, Nemec, Gašparovič – Vozdecký, Petrovický, Šišovský – Hudec, Švec, Koyš – Zlocha
    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, D.Brejčák, Š.Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Ťavoda – Handlovský, Róbert Huna, Richard Huna – Stupka, Škoda, Valášek – Drevenák, Ježek, Drábek – Rogoň, Kolena, Dominik Rehák

    Rozhodca: Mullner – Návratek, Výleta