Královské Vinohrady – Sparta 5:1 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
5:1 (1:0, 0:0, 4:1)
ACEMA Sparta Praha
cz Streda 16.12.2015, 20:00 • TJ Sokol Královské Vinohrady • Livesport Superliga (CZ) • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    58:29
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Hosté ale vzápětí ztratili míček, LUKÁŠ GREGOR ho vyvezl a pak trefil odkrytou bránu. Dovolím si tvrdit, že o třech bodech je dnes rozhodnuto. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    53:49
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Míček se dostal do velkého brankoviště a MARTIN SKŘIVÁNEK ho nadvakrát ze vzduchu usměrnil do sparťanské brány. Druhá branka pro vinohradského útočníka a třetí bod pro domácího kapitána. Asistence: Milan Bína.
     
    47:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen sparťané protrhli střeleckou smůlu. Z velkého brankoviště se k tyči trefil JAKUB VRÁNA. Asistence: Luka Časar.
     
    44:57
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Vinohradští vybojovali míček, Bína posunul míček na MARTINA SKŘIVÁNKA a ten ho lehounce po zemi posunul za brankovou čáru. Asistence: Milan Bína.
     
    43:45
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Klička do forhendu a MILAN BÍNA s přehledem překonává Beneše. Domácí vedou o dvě branky.
     
    16:17
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Vinohradští se po akci sparťanů zmocnili míčku. Kroupa posunul na LUKÁŠE GREGORA, který díky šťastnému odrazu od Marvánka posouvá domácí celek do vedení. Asistence: Daniel Kroupa.

    Gustav Ondrejčík

    Góly a asistencie: 17. Gregor (Kroupa), 44. Bína (t.s.), 45. Skřivánek (Bína), 54. Skřivánek (Bína), 59. Gregor (Z.Stuchlík) – 48. Vrána (Časar)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Mrkos (Weissgärber) – O. Stuchlík, Kroupa, Rossi, Š. Raiter, Houra, Zezulka, Záň – Z. Stuchlík, P. Hartman, Gregor – Zavadil, Skřivánek, Bína – M. Raiter, Králík, Baudisch – Kareš. Trenér: Martin Hovořák.
    ACEMA Sparta Praha: Beneš (Eckhardt) – Kadoch, Ma. Rebro, Ježek, Marvánek, Kalaš, Čermák, Smetana – Pruner, Časar, Vrána – Krejča, Svatoš, Rodina – Ujhelyi, Jaroš, Zouzal – K. Hartman, Smetana. Trenér: Jaroslav Berka.

    Rozhodca: Jakub Furmánek a Vlastmil Šolc

    Diváci: 132