Trnava – Topoľčany 2:3 (0:2 po s.n.) | Spišská N. Ves – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
Bardejov – Michalovce 6:1 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 6:2 (kon.) | Prešov – Detva 4:1 (kon.)
koniec
HK Bardejov
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Streda 09.12.2015, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Bardejov dal gól!
    MARCEL BALÁŽ len potvrdil dnešný chabý výkon defenzívy hostí. BALÁŽ získal puk vo vlastnom pásme, obišiel štyroch hráčov a dostal sa až pred Okoličányho, ktorého obstrelil a pridal ďalší gól.
    Bez asistencie.
     
    48:51
    Bardejov dal gól!
    VLADISLAV SOLOMOČAK nakorčuľoval s pukom do pásma a vyskúšal to samostatne. Prvú strelu mu hosťujúci obrancovia zablokovali, ale Ruský legionár trafil puk vo vzduchu a nekompromisným volejom nedal šancu Okoličánymu.
    Bez asistencie.
     
    26:07
    Bardejov dal gól!
    Domáci pridávajú štvrtý gól a dosť smolný. MICHAL VALJENT nahodil puk od mantinelu na bránu a na prekvapenie všetkých skončil v sietí.
    Asistencie: Marek Borecký, Denis Markuš.
     
    20:21
    Bardejov dal gól!
    Domáci urobili chybu za vlastnou bránou, Faith hľadal pred bránou Kloudu, ale pred ním výborne zasiahol Takáč a poslal puk von z pásma. Na modrej čiare sa Baláž zbavil obrancu a vyrazil do prečíslenia 2 na 1. MARCEL BALÁŽ sa zahral na sebca a urobil výborne, keď krásne vymietol pravý roh brány.
    Asistencie: Milan Takáč, Jakub Loydl.
     
    17:56
    Bardejov dal gól!
    Tak toto bola hokejová paráda tretej domácej formácie. Linet pri pravom mantinely výbornom pohybom si urobil priestor, okamžite pred bránou našiel Vaška, ktorý si puk posunul za ňu a skvelou zadovkou našiel medzi kruhmi DOMINIKA ŠIMČÁKA, ktorý vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu.
    Asistencie: Filip Vaško, Jakub Linet.
     
    15:42
    Bardejov dal gól!
    Spomínaný protiútok prináša domácim vyrovnanie. Hostia prehrali vhadzovanie v útočnom pásme, Linet vyštartoval s pukom dopredu, kde ho prenechal Vaškovi, ktorý s ním vošiel do pásma a skvelou prihrávkou vyzval JAKUBA LINETA na teč, Linet to spravil fantastický a puk poslal nad Okoličányho vyražačku.
    Asistencia: Filip Vaško.
     
    05:12
    Dukla Michalovce dala gól!
    Banovský zaviezol puk do pásma, kde ho prenechal Faithovi, ktorý ho nahodil na bránu a PETER KLOUDA ho šikovne tečoval pomedzí betóny Riečického.
    Asistencie: Juraj Faith, Tomáš Banovský.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. Linet (Vaško), 18. Šimčák (Vaško, Linet), 21. Baláž (Takáč, Loydl), 27. Valjent (Borecký, Markuš), 49. Solomočak, 59. Baláž – 6. Klouda (Faith, Banovský)


    HK Bardejov: Riečický (Sabol) – Loydl, Takáč, Pichnarčík, Valjent, Valentín, Bednár, Mojdis, Polaček – Gmitter, Kalináč, Baláž – Mikolášek, Cútt, Solomončak – Vaško, Linet, Šimčák – Borecký, Markuš.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (Petro) – Dolgoš, Hančák, Kubát, Voronov, Urban, Šangin, Boboš, Buraľ – Drotár, Klouda, Faith – Banovský, Hinďoš, Lušnikov – Schnelly, Salnikov, Fedorko – Čížek, Huňady, Gavura.

    Rozhodca: Korba – Janiga, Riš