Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – LA Kings 2:3 (po pr.) | Washington – Detroit 3:2 (2:0 po s.n.)
Toronto – NJ Devils 3:2 (2:1 po s.n.) | Florida – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.)
Chicago – Nashville 4:1 (kon.) | Dallas – Carolina 6:5 (kon.) | Calgary – San Jose 4:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Nashville Predators
cz Streda 09.12.2015, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Patrick KANE - 4:1
     
    58:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Už je definitivně rozhodnuto. Co je možná důležitější je ale fakt, že PATRICK KANE prodložil svou bodovou šňůru už na třiadvacet zápasů, domácí ostrostřelec totiž ze středního pásma neomylně trefil odkrytou klec Preds! Asistence: Artěmij Panarin, Niklas Hjalmarsson.
    40:14 Teuvo TERÄVÄINEN - 3:1
     
    40:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak to je raketový vstup do třetiny v podání Blackhawks! Neuplynulo ani patnáct sekund a svým šestým gólem v sezóně Rinneho přesnou střelou překonal TEUVO TERÄVÄINEN! Asistence: Niklas Hjalmarsson.
    39:15 Eric NYSTROM - 2:1
     
    39:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds se dočkali snížení až ze své pětadvacáté střely v zápase! Roman Josi se vydal na exkurzi do soupeřova obranného pásma, navázal na sebe pozornost a přesným pasem daroval gól jako na stříbrném podnose ERICU NYSTROMOVI, od jehož brusle se kotouč nejspíš odrazil do branky! Asistence: Roman Josi, Miikka Salomäki.
    34:15 Andrew SHAW - 2:0
     
    34:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Bývalý zadák St. Louis ale na trestné lavici strávil sotva půlminutu! Ránu Teräväinena přesouvající se Crawford vyrazil, kotouč se ale dostal zpět na hůl finského šikuly, který se tentokrát rozhodl přihrávat. Teräväinen ideálně našel napřaženého ANDREWA SHAWA, jenž z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Teuvo Teräväinen, David Rundblad.
    10:45 Denis RASMUSSEN - 1:0
     
    10:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se laxní rozehrávkou dostali pod obrovský tlak, o nějž se zasloužila aktivně napadající třetí lajna Hawks. Ke kotouči se dostal Shaw, jenž vypálil z mezikruží a debutant DENNIS RASMUSSEN kotouč protečoval za Rinneho záda, a prosadil se tak hned ve svém prvním zápase v NHL! Asistence: Andrew Shaw.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 11. Rasmussen (Shaw), 35. Shaw (Teräväinen, Rundblad), 41. Teräväinen (Hjalmarsson), 59. Kane (Panarin, Hjalmarsson) – 40. Nystrom (Josi, Salomäki)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, Hjalmarsson, van Riemsdyk, Seabrook, Rundblad, Rozsíval – Teräväinen, Toews, Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Bickell, Rasmussen, Shaw – Desjardins, Krüger, Garbutt.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Jackman, Jones, Ekholm, Ellis – Forsberg, Järnkrok, Neal – Hodgson, Ribeiro, Arvidsson – Watson, Sissons, Smith – Nystrom, Gaustad, Salomäki.

    Rozhodca: Mike Leggo, Chris Lee – Derek Amell, Shane Heyer

    Diváci: 21 432